NaslovnaSkuteri50 ccm

AEROX R Naked

galerija

AEROX R Naked

22.900,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU

http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/scooters/50...

Uz ogoljene oklope poput onih kod supersportskih motocikala te uz izložene ručke i instrumente, Aerox R Naked izrađen je za čistu zabavu i potpunu slobodu. Ovaj skuter predstavlja najbolji način prijevoza – bilo da se nalazite u gradu ili u prirodi.

Kako biste se što prije mogli udaljiti od prometnih svjetala uz super odzivnost, model Aerox Naked pogoni 2-taktni motor od 50 ccm hlađen tekućinom s dobrim performansama u višim brojevima okretaja. Aerodinamični oklopi inspirirani su R modelima i zaista plijene pažnju prolaznika. A s laganom šasijom, aluminijskim kotačima od 13 inča, disk kočnicama od 190 mm i uglađenim ovjesom, ovaj primjerak izrađen je za ozbiljnu akciju.

Aerox Naked: čista zabava i sloboda.

Detalji

 • Sportski skuter visokih performansi
 • 2-taktni agregat od 50 ccm s vodenim hlađenjem
 • Lagani oklopi u supersport stilu
 • Ogoljeni upravljač s kompaktnim pokazivačem na upravljaču
 • Sportski okvir za oštro rukovanje
 • Lagani kotači s 190 mm disk kočnicama
 • Spremište ispod sjedala za pohranu integralne kacige
 • Dvostruko sjedalo s položajima za sportsku vožnju
 • Trkaći stil s 2-taktnim uzbuđenjem

  Zasigurno dobro znate što Vam se sviđa i što želite. A nakon što pogledate Aerox R Naked kod lokalnog koncesionara tvrtke Yamaha sigurni smo kako će vas oduševiti i njegovi radikalan izgled i šasija visokih specifikacija. Agresivnog stila trkaćeg motora i udarne 2-taktne snage Aerox R Naked sigurno vlada ulicama!

 • Vidljivi upravljač za čistu vozačku zabavu

  Sportski karakter modela Aerox R Naked od 50 ccm poboljšan je izloženom ručkom koja pruža čišći i precizniji osjećaj kontakta s podlogom. Kompaktna digitalna instrumentna ploča nadopunjuje minimalistički izgled trkaćeg motocikla s mnoštvo kontrolnih i informacijskih svjetala.

 • Snažne 2-taktne performanse

  Aerox R Naked izgleda odlično, pruža izvanredan osjećaj i kreće se samo kako to 2-taktni motor može! Tinejdžeri će zasigurno voljeti ovu snagu koju proizvodi agregat od 50 ccm. Nema mu premca. Ne može se usporediti ni sa čim drugim: super odzivan gas i čisto iskustvo u vožnji koje vozači željni performansi jednostavno obožavaju!

 • Iznimne cjelokupne specifikacije

  Osim što ovaj skuter supersportskog stila izgleda cool, on je i u potpunosti opremljen cijelim nizom značajki visoke tehnologije, uključujući elegantnu digitalnu instrumentnu ploču na izloženoj ručki. A budući da ovdje pričamo o Yamahi, možete biti sigurni kako kvaliteta i pouzdanost naglašava njegovu poziciju među premium sportskim skuterima.

 • Sportski okvir za oštro rukovanje

  Kako biste mogli upravljati super odzivnim 2-taktnim motorom od 50 ccm, Aerox R Naked opremljen je kompaktnim i krutim cjevastim sportskim okvirom. Pokretana hidrauličnim teleskopskim prednjim vilicama i izdržljivim stražnjim ovjesom, ova lagana šasija osigurava okretnost modela Aerox R Naked za lako manevriranje u gradu te odliku agilnog sportskog skutera.

 • Lagani kotači i 190 mm disk kočnice

  Aluminijski naplatci od 13 inča modela Aerox R Naked smanjuju neovješenu masu kako bi mogli osigurati uglađen i odzivan rad ovjesa. Za bolje prianjanje i rukovanje tu su sportske gume u dimenzijama 140/60-13 stražnja i 130/60-13 prednja. Velike, 190 mm disk kočnice sprijeda i straga pružaju modelu Aerox R Naked ozbiljnu zaustavnu snagu i kontrolu.

 • Svakodnevna praktičnost

  Možemo zaključiti kako je ovo jedan od najboljih modela koji se danas mogu vidjeti na ulici. No to ne znači da morate napraviti kompromis u pogledu svakodnevne praktičnosti! Ispod sjedala dostupno je spremiše za integralnu kacigu, a novo dvostruko sjedalo omogućuje položaje za sportsku ili opuštenu vožnju. 7-litreni spremnik goriva pruža veliku autonomiju.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 2 takta
Zapremina   49.3 cm³
Promjer x hod   40.0 mm x 39.2 mm
Omjer kompresije   12 ± 0.5 : 1
Maksimalna snaga   2.43 kW @ 6.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   3.53 Nm @ 6.500 okr/min
Sustav podmazivanja   Odvojeno podmazivanje
Napajanje gorivom   Gurtner
Sustav paljenja   CDI
Sustav pokretanja   Električno i nožno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   80 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   63 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 190 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 190 mm
Prednja guma   130/60-13
Stražnja guma   140/60-13
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.870 mm
Ukupna širina   725 mm
Ukupna visina   1.155 mm
Visina sjedala   815 mm
Međuosovinski razmak   1.275 mm
Minimalna udaljenost od tla   130 mm
Ukupna težina   97 kg
Kapacitet spremnika goriva   7 litara

Dokumenti

pdfyamaha-2016-aer50n.pdf (1,77 mb)

Izdvojeni proizvodi