NaslovnaSkuteri50 ccm

AEROX R

galerija

AEROX R

22.500,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/scooters/50cc/aerox-r.aspx?view=accessories#/

Aerox R je najbolji 2-taktni sportski skuter kojeg je Yamaha ikad proizvela. Stilizirani trkaći oklopi režu zrak i doprinose aerodinamici a za izvrsne performanse brine super odzivan 2-taktni, 50 ccm agregat, hlađen tekućinom. Novi sportski okvir i 190 mm disk kočnice sprijeda i straga doprinose oštrom rukovanje i izvrsnom zaustavljanju.

Ekskluzivne značajke uključuju posebnu LCD instrument tablu te spremište ispod sjedala za integralnu kacigu. Za 2015. godinu, Aerox dostupan je u novoj Race Blu boji s mat sivim oklopima koji asociraju na naše sportske modele u ponudi.

Na ovom impresivnom skuteru otkrit ćete jedan sasvim novi svijet. Život je utrka.

Detalji

 • Sportski skuter visokih performansi
 • Hlađen tekućinom, 50 ccm, 2-taktni agregat
 • Supersportski lagani oklopi
 • Sportski okvir za oštro rukovanje
 • Lagani kotači s disk kočnicama od 190 mm
 • Spremište ispod sjedala za integralnu kacigu
 • Dvostruko sjedalo sa sportskom pozicijom vožnje
 • LCD instrumenti vrhunskih specifikacija
 • Radikalni supersportski stil

  Ako pogledate profil modela Aerox R, odmah će vam biti jasno kako ovaj sportski skuter ima mnogo toga zajedničkog sa supersportskim motociklima Yamaha R-serije. S laganim oklopima, uzdignutim stražnjim dijelom te stražnjim svjetlom u obliku trokuta, Aerox R standardno je dostupan sa sportskim genima. U 2015. godini DNK supersportskih motocikala dodatno je ojačan posebnom Race Blu kombinacijom boje.

 • Lagani 2-taktni agregat prema stilu serije R

  Aerox R vlada ulicama. Tinejdžeri znaju kako je to jedini skuter na kojem žele biti viđeni. Zahvaljujući sportskom okviru za oštro rukovanje, radikalnom stilu R-serije i super odzivnom 2-taktnom agregatu hlađenom tekućinom, Aerox R izrađen je kako bi vladao klasom sportskih skutera od 50 ccm. Nijedan drugi model nije mu niti do koljena.

 • Odlične cjelokupne specifikacije

  Osim što ovaj skuter supersportskog stila izgleda cool, on je i u potpunosti opremljen visokonaprednom tehnologijom, uključujući LCD instrument tablu te dinamične farove. A budući da ga je proizvela Yamaha, možete biti sigurni u kvalitetu i pouzdanost koji naglašavaju njegovu poziciju u ponudi vrhunskih sportskih skutera.

 • Snažne performanse 2-taktnog agregata

  Aerox R izgleda odlično, pruža izvanredan osjećaj i ide izvrsno zahvaljujući 2-taktnom agregatu! Tinejdžeri će biti oduševljeni snagom koju isporučuje najnovija generacija 2-taktnog agregata od 50 ccm hlađen tekućinom. Ne može se usporediti ni sa čim drugim. Upravo to čini ovaj skuter Aerox R vrlo posebnim.

 • Sportski okvir za oštro rukovanje

  Kako biste mogli upravljati super odzivnim 2-taktnim agregatom, model Aerox R opremljen je kompaktnim cjevastim sportskim okvirom. Opremljen s hidrauličnim teleskopskim prednjim vilicama te izdržljivim stražnjim ovjesom, ovaj lagani okvir čini Aerox agilnim i lakim za manevriranje u gradu te idealnim odabirom za izbjegavanje svakodnevnih gradskih gužvi.

 • Lagani kotači sa 5 krakova i diskovi od 190 mm

  Kako bi se postigla cjelokupna mala težina, model Aerox R opremljen je laganim alu kotačima od 13 inča. Prednji i stražnji diskovi od 190 mm velikog promjera jamče ozbiljne kočione performanse i kontrolu. Široka stražnja guma dimenzija 140/60-13 i prednja guma dimenzija 130/60-13 osiguravaju odlično prianjanje na cestu te bolji sportski izgled.

 • Svakodnevna praktičnost

  Možemo zaključiti kako je ovo jedan od najboljih modela koji se danas mogu vidjeti na ulici. Ali to ne znači kako treba raditi ustupke po pitanju udobnosti za svakodnevnu vožnju! Spremište ispod sjedala je dostatno za pohranu integralne kacige dok prostrana podnica i dvostruko sjedalo pružaju sportski ili opušteni položaj vožnje. Zamislite koliko daleko možete otići sa spremnikom od 7 litara.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 2 takta
Zapremina   49.3 cm³
Promjer x hod   40.0 mm x 39.2 mm
Omjer kompresije   12 ± 0.5 : 1
Maksimalna snaga   2.43 kW @ 6.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   3.53 Nm @ 6.500 okr/min
Sustav podmazivanja   Odvojeno podmazivanje
Napajanje gorivom   Gurtner
Sustav paljenja   CDI
Sustav pokretanja   Električno i nožno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   80 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   70 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 190 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 190 mm
Prednja guma   130/60-13
Stražnja guma   140/60-13
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.870 mm
Ukupna širina   700 mm
Ukupna visina   1.155 mm
Visina sjedala   815 mm
Međuosovinski razmak   1.275 mm
Minimalna udaljenost od tla   130 mm
Ukupna težina   97 kg
Kapacitet spremnika goriva   7 litara

Dokumenti

pdfyamaha-2016-aer50.pdf (1,96 mb)

Izdvojeni proizvodi