NaslovnaSkuteri50 ccm

Neos 50

galerija

Neos 50

16.500,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU

http://www.yamaha-motor.eu/eu/products/scooters/50...

Odaberite pametan i stiliziran način za vožnju po gradu. Praktičan i pouzdan, Neo’s čini svaku vožnju jednostavnom, tako da se Vi možete usredotočiti na zabavu. Neo’s je napravljen za jednostavnu vožnju, ponekad sa suputnikom, ponekad bez. Sa 50 ccm agregatom, električnim pokretanjem i automatskim prijenosom, Vi trebate samo uživati u vožnji – nema brige, nema stresa. Svojom upečatljivom prednjom maskom – sa dvostrukim prednjim svjetlima – i oklopima, Neo’s je elegantan i potpuno originalan. Druge karakteristike – kao veliko spremište ispod sjedala – možda neće privući Vašu pozornost, definitivno će Vam biti od pomoći prilikom gradske vožnje.

Skuter kao što je Neo’s zasigurno će Vam olakšati život u gradu. Zbog toga, prilikom dizajniranja Neo’s-a, naš cilj bio je spojiti praktičnost i performanse – pametan stil i tehničku izvrsnost. Želimo da Neo's bude skuter s kojim ćete se igrati. I naravno, 2-taktni agregat od 50 ccm pruža performanse i skromnu potrošnju goriva. Potrudili smo se učiniti Neo’s -a lijepim i ugodnim za vožnju. S modernim stilom, laganim i kompaktnim dizajnom te lakim rukovanjem – ovo je zaista savršen skuter za užurbani gradski život.

Detalji:

 • Zračno hlađeni, 2-taktni agregat od 50 ccm 
 • Lagan i kompaktan za jednostavno rukovanje 
 • Pametno sredstvo gradskog prijevoza 
 • LCD instrument tabla 
 • 190 mm prednja disk kočnica 
 • Spremište ispod sjedala 
 • Stilizirani 12-inčni naplatci 
  • Stilizirani aluminijski naplatci

   Savršeno pristaju elegantnim oklopima, aluminijski naplatci s pet krakova izgledaju odlično – sa širokim 12-inčnim gumama. Prednja disk kočnica od 190 mm.

  • Budite viđeni

   Neo's je skuter koji je primjećen na ulici. I Vi ćete biti primjećeni na njemu. Prednji dio ovog skutera karakterizira dvostruka prednja svjetla. Straga je smješteno vidljivo stražnje svjetlo. Gdjegod pođete, u koje god vrijeme, zasigurno ćete biti primijećeni.

  • Praktičnost i komfor

   Dobrodošli u zonu udobnosti: dvostruko sjedalo, ugrađene drške te sklopivi oslonci za noge prevest će Vas i Vašeg suputnika. 2-taktni agregat generira snagu i povesti će Vas tamo gdje Vi to želite: Ispod sjedala možete pohraniti integralnu kacigu ili torbu sa neophodnim stvarima. Ispred vozačevih koljena smještena je kuka za vrećice.

  • Pregledna digitalna instrumentna ploča

   Za potpuno povjerenje u ovaj stroj, Neo's prikazuje sve potrebne informacije. S pozadinskim osvjetljenjem plave boje, digitalna instrumentna ploča modela Neo’s sadrži i mjerač goriva, sat, brzinomjer te svjetla upozorenja. Stilski je dorađena, funkcionalna te u potpunosti pouzdana – baš kao i Neo’s .

  • Inteligentno gradsko prijevozno sredstvo

   S elegantnim tečnim linijama, Neo's je gradski skuter kojem nema premca. Njegov bezvremenski, individualistički dizajn privlači poglede divljenja u svim situacijama. Stoga, bilo da putujete sami bilo da imate suputnika, Neo's predstavlja inteligentan način kretanja kroz grad.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, zračno hlađenje, 2 takta
Zapremina   49 cm³
Promjer x hod   40.0 mm x 39.2 mm
Omjer kompresije   10.7 : 1
Maksimalna snaga   2.09 kW @ 6.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   2.98 Nm @ 6.500 okr/min
Sustav podmazivanja   Odvojeno podmazivanje
Napajanje gorivom   Gurtner PY12
Sustav paljenja   CDI
Sustav pokretanja   Električno i nožno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   70 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   60 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 190 mm
Stražnja kočnica   Bubanj, Ø 110 mm
Prednja guma   120/70-12
Stražnja guma   130/70-12
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.840 mm
Ukupna širina   663 mm
Ukupna visina   1.125 mm
Visina sjedala   790 mm
Međuosovinski razmak   1.275 mm
Minimalna udaljenost od tla   146 mm
Ukupna težina   88 kg
Kapacitet spremnika goriva   6.1 litara

Dokumenti

pdfyamaha-2016-neo50.pdf (1,59 mb)

Izdvojeni proizvodi