FX Cruiser HO Audio 2024

26.590,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

Napravite iskorak u udobnost i stil krstarenja s modelom FX Cruiser HO. Savršena mješavina upečatljivog svježeg dizajna i inženjerskih poboljšanja donijet će vam nenadmašne performanse i proširiti vaš obzor vožnje.

Odsad plovite luksuzno i sa stilom. Savršena ravnoteža snage, uglađene vožnje i dizajna za postizanje udobnosti svojstvena je modelu FX Cruiser HO. Nanovo osmišljena upečatljiva grafika u boji Light Gray Metallic omogućit će vam da se istaknete, dok će vam odvažan spoj značajki donijeti nenadmašne performanse i proširiti vaš obzor vožnje. 

Osjetite snagu novog motora HO zapremnine 1.898 ccm. Istražite okretno i stabilno upravljanje uglađenim oblikom trupa, uparenog s laganom palubom NanoXcel2®, revolucionarnom razinom intuitivnog nadzora koju pruža naš ekskluzivni sustav RiDE®, kao i genijalne sustave elektroničkog upravljanja i poboljšani zaslon korisničkog sučelja. Neće biti povratka! Svoj put otkrivanja nastavljate istraživanjem nevjerojatnog potpuno novog zaslona dijagonale 7 inča Connext®, sa sigurnosnim i poboljšanim načinima nadzora vožnje, prilagodljivim sustavom trima i nizom drugih značajki: proširena krmena platforma, prilagodljiv nagib upravljača, sjedalo za krstarenje za 3 osobe, klinovi za vezivanje... ukratko, svijet uživanja u krstarenju.

Aerodinamični oblik

Aerodinamični oblik

Trup modela FX u stanju je probijati se kroz vodu osiguravajući stabilnost u svakoj pustolovini na pučini. Dojmljivo čvrst i snažan, daje tim strojevima izvanredne performanse na vodi s zapanjujućim ubrzanjem, većom maksimalnom brzinom, većom ekonomičnošću i još ugodnijom vožnjom. Uparite ovo s laganom palubom NanoXcel2® i imate sve što trebate za nevjerojatne pustolovine.

Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

Od prilagodljivog nagiba upravljača u četiri položaja do luksuznog sjedala za tri osobe te od praktičnih klinova za vezivanje upravljača do velike platforme za plivanje s dubljim, širim, mekšim, udobnijim gazištem i dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, FX Cruiser zaista ima sve. Ima čak i prvi sustav odvodnje vode s područja za noge.

Načini poboljšanog nadzora vožnje

Načini poboljšanog nadzora vožnje

Intuitivno iskustvo vožnje uz novi zaslon Connext® koji sadrži načine poboljšanog nadzora vožnje: Ekonomičnost, vuča, učinkovitost, udobnost i prilagodljivost. Posljednji vam omogućuje da unaprijed postavite ograničenje najveće brzine i krivulju ubrzanja, što ga čini savršenim partnerom za vozače početnike. Postavite stabilnu brzinu na duljim putovanjima za maksimalnu ekonomičnost.

Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.898 ccm, velike izlazne snage

Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.898 ccm, velike izlazne snage

Razvijanje snage iz motora velike zapremnine od 1.898 ccm uistinu je izvanredna, a visokoprotočna mlazna pumpa s rotorom s 3 lopatice omogućuje da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najravnomjerniju moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

Zaslon u boji dijagonale 7 inča osjetljiv na dodir

Zaslon u boji dijagonale 7 inča osjetljiv na dodir

Pogledaj veću sliku u boji na najvećem zaslonu koji nudimo na modelu WaveRunner. Spreman je za GPS karte i potpunu sinkronizaciju putem pametnog telefona.

30 % više prostora za pohranu za još veće pustolovine

30 % više prostora za pohranu za još veće pustolovine

Dizajnirali smo oko 30% više prostora s lakšim pristupom za naše FX modele - tako da vaše avanture mogu biti dulje i odvesti vas dalje. Svugdje postoje pametno integrirana praktična rješenja za pohranu stvari: vrlo veliki vodonepropusni pretinac za sitnije stvari, veliko spremište ispod sjedala, na pramcu i krmi.

Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

Uz ovaj potpuno novi sustav ne morate brinuti o posebnom daljinskom upravljaču – samo upotrijebite PIN kod za postavljanje i uklanjanje sigurnosnih i kontrolnih načina dodirom na zaslonu Connext®.

Ugrađeni sustav zvuka donosi vaše melodije na vodu

Ugrađeni sustav zvuka donosi vaše melodije na vodu

Uživajte u izvanrednom zvuku zvučnika dok se njihov dizajn besprijekorno uklapa u linije plovila WaveRunner. Zvučnici su idealno postavljeni u prostoru za noge i njima se upravlja s lako dostupne ploče pokraj upravljača. Za zaštitu akumulatora postavljen je regulator niskog napona.

Usmjerite svoju pustolovinu u novom pravcu

Usmjerite svoju pustolovinu u novom pravcu

Idite na veća i bolja putovanja budući da tempomat omogućuje odlazak na udaljenija mjesta uz veću udobnost. Skijaši ili daskaši na vodi obožavat će stalnu brzinu koja se osigurava uz minimalni napor. Način rada No Wake omogućuje vam da idete bilo gdje te da s lakoćom istražujete skrivene i tihe špilje ili luke.

Potpuna kontrola uz minimalan napor

Potpuna kontrola uz minimalan napor

Naš precizni sustav elektroničkog upravljanja oduševit će vas „pametnim” značajkama. Upotrebljavajte tempomat za postavljanje i održavanje precizne brzine plovidbe, način rada pri niskim okretajima motora s tri položaja za jednostavno kretanje kroz područja u kojima treba održavati male brzine, elektronički sustav pomoći za vožnju unatrag i T.D.E. (Thrust Directional Enhancement) za manevriranje i pristajanje pri iznimno malim brzinama.

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Revolucionarni sustav RiDE® transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

AGREGAT  
 
Tip agregata  
4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger  
-
Zapremina  
1.898 cm³
Promjer x hod  
86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije  
11.0 : 1
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
155 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva  
70.0 litara
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja  
4.3 litara
DIMENZIJE  
 
Dužina  
3.56 m
Širina  
1.27 m
Visina  
1.23 m
Težina  
377 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
166,7 litara
Maksimalan broj osoba  
1 - 3 osobe