FX Cruiser SVHO Limited Audio 2024

28.990,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

Tražite li adrenalinom nabijen doživljaj ili opuštene pustolovine? Fx Cruiser SVHO ima sve. Stisnite gas i otkrit ćete dojmljiv sportski stroj spreman za ekstremne performanse ili jednostavno vozite mirno i uživajte u krajoliku s najboljim značajkama krstarenja.

Tražite li adrenalinom nabijen doživljaj ili opuštene pustolovine? Fx Cruiser SVHO ima sve. Stisnite gas i otkrit ćete dojmljiv sportski stroj spreman za ekstremne performanse ili jednostavno vozite mirno i uživajte u krajoliku s najboljim značajkama krstarenja i inovacijama

Sjajne performanse i nevjerojatno rukovanje. Motor Yamaha SVHO s kompresorom izvrsno funkcionira s elegantnim oblikom oklopa i laganim trupom kako bi pružio fantastične performanse uz stabilno, okretno upravljanje, a sve je nadopunjeno našim revolucionarnim i intuitivnim sustavom nadzora RiDE®. Najmoderniji sustavi potpuno elektroničkog upravljanja čine model FX Cruiser SVHO vodećim po pitanju udobnosti, praktičnosti i nadzora, uz značajke poput tempomata, tri položaja načina rada pri niskim okretajima motora, elektroničkog hoda unatrag i T.D.E. (Thrust Directional Enhancement Control, upravljanje boljim usmjerenjem potiska) i prostrano sjedalo za tri putnika.

Načini poboljšanog nadzora vožnje

Načini poboljšanog nadzora vožnje

Intuitivno iskustvo vožnje uz novi zaslon Connext® koji sadrži načine poboljšanog nadzora vožnje: Ekonomičnost, vuča, učinkovitost, udobnost i prilagodljivost. Posljednji vam omogućuje da unaprijed postavite ograničenje najveće brzine i krivulju ubrzanja, što ga čini savršenim partnerom za vozače početnike. Postavite stabilnu brzinu na duljim putovanjima za maksimalnu ekonomičnost.

Aerodinamični oblik

Aerodinamični oblik

Trup modela FX u stanju je probijati se kroz vodu osiguravajući stabilnost u svakoj pustolovini na pučini. Dojmljivo čvrst i snažan, pruža tim strojevima izvanredne performanse na vodi s zapanjujućim ubrzanjem, većom maksimalnom brzinom, većom ekonomičnošću i još ugodnijom vožnjom.

Elektroničko upravljanje – još jedna revolucija u vožnji

Elektroničko upravljanje – još jedna revolucija u vožnji

Naš precizni sustav elektroničkog upravljanja oduševit će vas „pametnim” značajkama. Upotrebljavajte tempomat za postavljanje i održavanje precizne brzine plovidbe, način rada pri niskim okretajima motora s tri položaja za jednostavno kretanje kroz područja u kojima treba održavati male brzine, elektronički sustav pomoći za vožnju unatrag i T.D.E. (Thrust Directional Enhancement) za manevriranje i pristajanje pri iznimno malim brzinama

Motor DOHC, 16V, s kompresorom, zapremnine 1.812 ccm

Motor DOHC, 16V, s kompresorom, zapremnine 1.812 ccm

Dojmljivi SVHO® (Super Vortex High Output) motor isporučuje ravnomjernu i prilagodljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom i sustavom za usis zraka te snažnim unutrašnjim dijelovima. Velika visokoprotočna mlazna pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronički sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava uglađenu i učinkovitu izlaznu snagu.

Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

Uz ovaj potpuno novi sustav ne morate brinuti o posebnom daljinskom upravljaču – samo upotrijebite PIN kod za postavljanje i uklanjanje sigurnosnih i kontrolnih načina dodirom na zaslonu Connext®.

Elektronički sustav trima

Elektronički sustav trima

Taj izvanredni sustav nudi potpuno upravljanje položajem trima tijekom vožnje. Uz pomoć dva gumba pored lijeve ručke jednostavno kliknite trim za oštru promjenu smjera i ponovno ga kliknite kada želite postići maksimalnu brzinu. Jasni prikaz položaja trima u vožnji još je jedna značajka elegantnog najnovijeg zaslona u boji Connext®.

Ugrađeni sustav zvuka donosi vaše melodije na vodu

Ugrađeni sustav zvuka donosi vaše melodije na vodu

Uživajte u izvanrednom zvuku zvučnika dok se njihov dizajn besprijekorno uklapa u linije plovila WaveRunner. Zvučnici su idealno postavljeni u prostoru za noge i njima se upravlja s lako dostupne ploče pokraj upravljača. Za zaštitu akumulatora postavljen je regulator niskog napona.

Zaslon u boji dijagonale 7 inča osjetljiv na dodir

Zaslon u boji dijagonale 7 inča osjetljiv na dodir

Pogledaj veću sliku u boji na najvećem zaslonu koji nudimo na modelu WaveRunner. Spreman je za GPS karte i potpunu sinkronizaciju putem pametnog telefona.

30 % više prostora za pohranu

30 % više prostora za pohranu

Dizajnirali smo oko 30% više prostora s lakšim pristupom za naše FX modele - tako da vaše avanture mogu biti dulje i odvesti vas dalje. Svugdje postoje pametno integrirana praktična rješenja za pohranu stvari: vrlo veliki vodonepropusni pretinac za sitnije stvari, veliko spremište ispod sjedala, na pramcu i krmi.

Dodatne značajke kao standardna oprema

Dodatne značajke kao standardna oprema

Uživajte u dodatnim značajkama koje su na modelu FX Cruiser SVHO standardna oprema: Ograničeno izdanje. Ugrađene skočne bitve omogućuju jednostavno sidrenje bez stresa u marinama ili podizanje plutače za privezivanje, a pozornost privlače i vrhunska grafika i paleta boja.

Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

Od prilagodljivog nagiba upravljača u četiri položaja do luksuznog sjedala za tri osobe te od praktičnih klinova za vezivanje upravljača do velike platforme za plivanje s dubljim, širim, mekšim, udobnijim gazištem i dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, FX Cruiser zaista ima sve. Ima čak i prvi sustav odvodnje vode s područja za noge.

AGREGAT  
 
Tip agregata  
4 cilindra, 4 takta, Super Vortex High Output, DOHC, 4 ventila
Supercharger  
Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina  
1.812 cm³
Promjer x hod  
86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije  
8.5 : 1
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
160 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva  
70.0 litara
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja  
5.3 litara
DIMENZIJE  
 
Dužina  
3.58 m
Širina  
1.27 m
Visina  
1.23 m
Težina  
372 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
166,7 litara
Maksimalan broj osoba  
1 - 3 osobe