FX HO 2024

23.990,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

Model FX HO izvanredan je odabir za opuštajuće vožnje ili za one koji traže sportska uzbuđenje. Tražite li osobno plovilo koje obećava idealnu ravnotežu performansi i udobnosti uz niz značajki dizajniranih za povećanje užitka u vožnji? Tada ćete obožavati ovaj WaveRunner.

Model FX HO izvanredan je odabir za opuštajuće vožnje ili za one koji traže sportska uzbuđenje. U potrazi ste za modelom WaverRunner dizajniranim za maksimalno uživanje u vožnji? Bilo da se želite voziti sami, s obitelji ili s prijateljima, zaljubit ćete se u ovaj novi dizajn.

Novi jači motor od 1.898 ccm, s visokotlačnom pumpom za gorivo i inteligentnim elektroničkim sustavom regulacije gasa, pruža uglađene, snažne i učinkovite performanse. Elegantan trup i paluba od lakšeg NanoXcel2® materijala spojeni s izvanrednim RiDE® sustavom, obećavaju najudobnije i najstabilnije upravljanje koje ste ikada doživjeli. FX HO istinska je krstarica sa značajkama poput potpuno novog zaslona Connext® dijagonale 7 inča, sa sigurnosnim i poboljšanim načinima nadzora vožnje, načinom rada pri niskim okretajima motora i tempomatom, luksuznim sjedalom za tri osobe, velikom, stabilnom platformom za plivanje, iznimno dubokom stepenicom za penjanje na palubu, dvostrukim ručkama za držanje, obiljem prostora za spremanje koji jamči vrhunski doživljaj kada ste sami, s partnerom, obitelji ili prijateljima.


Aerodinamični oblik

Aerodinamični oblik

Trup modela FX u stanju je probijati se kroz vodu osiguravajući stabilnost pri svakom putovanju. Dojmljivo čvrst i jak, daje tim strojevima izvanredne performanse na vodi uz zapanjujuće ubrzanje, veliku maksimalnu brzinu, sjajnu ekonomičnost i još ugodniju vožnju.

Vozite svojim načinom

Vozite svojim načinom

Vozite kako želite. Podignite upravljač i ostanite stajati kada je voda nemirna, pomaknite se prema sredini za iznimno udobno iskustvo krstarenja ili se spustite nisko kad ste spremni za utrku. Zaslon je također prilagodljiv kako biste performanse i izgled mogli savršeno prilagoditi za sve svoje pustolovine.

Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

Od prilagodljivog nagiba upravljača u četiri položaja do luksuznog sjedala za tri osobe te od praktičnih klinova za vezivanje upravljača do velike platforme za plivanje s dubljim, širim, mekšim, udobnijim gazištem i dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, FX HO zaista ima sve. Ima čak i prvi sustav odvodnje vode s područja za noge.

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

Revolucionarni sustav RiDE® transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

Načini poboljšanog nadzora vožnje

Načini poboljšanog nadzora vožnje

Intuitivno iskustvo vožnje uz novi zaslon Connext® koji sadrži načine poboljšanog nadzora vožnje: Ekonomičnost, vuča, učinkovitost, udobnost i prilagodljivost. Posljednji vam omogućuje da unaprijed postavite ograničenje najveće brzine i krivulju ubrzanja, što ga čini savršenim partnerom za vozače početnike. Postavite stabilnu brzinu na duljim putovanjima za maksimalnu ekonomičnost.

Jednostavna i spremna za sportove

Jednostavna i spremna za sportove

Kuka za vuču pruža višu točku za vuču što omogućuje novu razinu uzbudljive akcije u sportovima na vodi. Također je lakši za pristup, uklanja potrebu za vučnom spojnicom te ispod nje osigurava uredno spremište konopa za vuču. Što vam se tu neće svidjeti?

Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.898 ccm, velike izlazne snage

Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.898 ccm, velike izlazne snage

Razvijanje snage iz motora velike zapremnine od 1.898 ccm uistinu je izvanredna, a visokoprotočna mlazna pumpa s rotorom s 3 lopatice omogućuje da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najravnomjerniju moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

Potpuna kontrola uz minimalan napor

Potpuna kontrola uz minimalan napor

Naš precizni sustav elektroničkog upravljanja oduševit će vas pametno osmišljenim značajkama. Upotrebljavajte tempomat za postavljanje i održavanje precizne brzine plovidbe, način rada pri niskim okretajima motora s tri položaja za jednostavno kretanje kroz područja u kojima treba održavati male brzine, elektronički sustav pomoći za vožnju unatrag i T.D.E. (Thrust Directional Enhancement) za manevriranje i pristajanje pri iznimno malim brzinama.

Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

Uz ovaj potpuno novi sustav ne morate brinuti o posebnom daljinskom upravljaču – samo upotrijebite PIN kod za postavljanje i uklanjanje sigurnosnih i kontrolnih načina dodirom na zaslonu Connext®.

Zaslon u boji dijagonale 7 inča osjetljiv na dodir

Zaslon u boji dijagonale 7 inča osjetljiv na dodir

Pogledaj veću sliku u boji na najvećem zaslonu koji nudimo na modelu WaveRunner. Spreman je za GPS karte i potpunu sinkronizaciju putem pametnog telefona.



AGREGAT  
 
Tip agregata  
4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger  
-
Zapremina  
1.898cm³
Promjer x hod  
86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije  
11.0 : 1
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
155 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva  
70.0 litara
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja  
4.3 litara
DIMENZIJE  
 
Dužina  
3.58 m
Širina  
1.27 m
Visina  
1.23 m
Težina  
379 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
166,7 litara
Maksimalan broj osoba  
1 - 3 osobe