NaslovnaVodeni skuteriHigh performance

FX Cruiser SVHO LIMITED 2017

galerija

FX Cruiser SVHO LIMITED 2017

149.900,00 kn

Detalji

Svestranost našeg novog vrhunskog modela WaveRunner Limited je zapanjujuća. Radi se o izuzetno udobnoj i brzoj krstarici za velike udaljenosti, bogatoj inovacijama i praktičnim značajkama – uključujući sjedalo za 3 osobe koje nudi dobar pregled. No nakon dodavanja gasa pretvara se u sportski stroj spreman za ekstremnu akciju.

SVHO agregat s prednabijanjem i lagani trup NanoXcel®2 isporučuju zapanjujuće performanse i ekonomičnost uz stabilnu i okretnu upravljivost. U tome mu pomaže i revolucionarni upravljački sustav RiDE, još jedan prvi takav sustav na tržištu.

Elektronička kontrola gasa sa značajkom Cruise-Assist i načinom rada No-Wake Mode, hod unatrag sa sustavom kontrole proklizavanja, elektronički trim – popis se nastavlja unedogled.

Detalji

 • SVHO agregat od 1812 ccm s prednabijanjem i sustavom EFI
 • Iznimno lak i čvrst NanoXcel2® trup
 • Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje
 • Luksuzno 2-dijelno sjedalo za krstarenje za 3 osobe
 • Prikazi za elektronički kompas/potrošnju goriva/temperaturu zraka i vode
 • Cruise Assist, način rada No Wake i elektronički trim
 • Prvi sustav daljinskog zaključavanja i načina rada Low-RPM Mode™
 • Jedinstveni sustav upravljanja sa 4 koraka i mogućnošću nagiba
 • Elektronički hod unatrag s kontrolom proklizavanja
 • Dodatne podizne bitve (4 ukupno) i kuka za vuču skijaša
 • Pregledni indikatori za F-N-R, RiDE i elektronički trim
 • Prostrano spremište i vodonepropusni odjeljci

SVHO agregat od 1812 ccm s prednabijanjem

SVHO agregat od 1812 ccm s prednabijanjem

Ovaj dojmljivi agregat čvrstih dijelova isporučuje uglađenu, prilagodljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom i sustavom za usis zraka. Velika visokoprotočna mlazna pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronički sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava glatki i učinkoviti izlaz snage

NanoXcel2®. Maksimalna čvrstoća – minimalna težina

NanoXcel2®. Maksimalna čvrstoća – minimalna težina

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji materijala tvrtke Yamaha materijal NanoXcel2® je impresivnih 18% lakši od originalnog izvornog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Uzbudljivi trup sportskih performansi modela FX Cruise SVHO Limited čini ga znatno lakšim te omogućava još bolje ubrzanje, višu najveću brzinu i veću ekonomičnost.

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (kretanje unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics) (kretanje unatrag s intuitivnom elektronikom za usporavanje)

Revolucionarni sustav RiDE preobražava ugodu vožnje i donosi novi osjećaj pouzdanosti svakom vozaču na svakoj razini. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje povucite ručicu gasa na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite ručicu na lijevoj ručki. Da, zaista je tako jednostavno!

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

elektronska "Drive-by-Wire" kontrola gasa

Napredni sustav elektroničke kontrole gasa tvrtke Yamaha oduševit će vas "inteligentnim" značajkama. Koristite Cruise-Assist za postavljanje i održavanje pojedinih brzina, način rada No Wake za jednostavno navigiranje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronički upravljana vožnja natrag sa sustavom kontrole proklizavanja olakšava glatko manevriranje i brzi izlaz iz tijesnih prolaza.

Elektronički trim i pregledni, moderni instrumenti

Elektronički trim i pregledni, moderni instrumenti

Elektronički sustav trima s 2 jednostavne tipke na lijevoj ručki osigurava potpuno upravljanje položajem trima u svakom trenutku. Zamislite, možete okretati i mijenjati položaje trima prilikom nagle promjene smjera, a zatim ih ponovo okretati i mijenjati kako biste se udaljili najvećom brzinom. Pregledni indikatori za trim, sustav RiDE i položaje F-N-R značajke su stilski dotjeranih instrumenata.

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Daljinsko zaključavanje i način rada Low-RPM Mode™

Ovaj inovativni sustav tvrtke Yamaha prvi je takav u industriji. Jednim pritiskom tipke daljinskog odašiljača aktivirat će se posebni "L" način rada (niski broj okretaja) kako bi se ograničila najveća brzina – idealno za kontrolirano upravljanje. Kako biste bili zaštićeni i bezbrižni, pritiskom druge tipke deaktivira se paljenje, čime se sprječava slučajno pokretanje ili neovlaštena vožnja.

Jedinstvene boje ograničene serije Limited – i brojne luksuzne značajke

Jedinstvene boje ograničene serije Limited – i brojne luksuzne značajke

Od upravljanja sa 4 koraka i mogućnosti nagiba do udobnog sjedala za 3 osobe – od proširene platforme krme do iznimno duboke stepenice i dvije ručke za ponovno ukrcavanje – model FX Cruiser SVHO postavlja visoke standarde za vaš užitak. Sada na novom ograničenom izdanju dobivate 2 dodatne podizne bitve i kuku za vuču skijaša.

Spremište koje omogućuje veće avanture

Spremište koje omogućuje veće avanture

Posvetili smo pažnju dizajniranju mnoštva prostora za odlaganje u naše svjetske modele serije FX – 125,5 litara – dulje i udaljenije avanture. Na instrumentnoj ploči je vodonepropusni pretinac (i držač dvije boce), ispod sjedala te u trupu nalaze se izdašna spremišta, a spremište u krmi je izuzetno je lako dostupno.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, Super Vortex High Output, DOHC, 4 ventila
Supercharger   Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   8.5 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   160 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   5.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.56 m
Širina   1.23 m
Visina   1.23 m
Težina   379 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   125.5 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Dokumenti

pdf2017-fx-limited.pdf (1,59 mb)

Izdvojeni proizvodi