FX SVHO Audio 2024

27.590,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

Da, vožnja ovog stroja agresivnim stilom kojim se osvajaju valovi izmamit će vam osmijeh na lice, ali također možete istraživati njegov opušteniji karakter, kada postaje najuglađeniji, najtiši i najsnažniji stroj za krstarenje sa sjedalom za 3 osobe koji biste mogli poželjeti, spreman da vas, uz luksuz i udobnost, odvede u velike avanture. Motor SVHO s prednabijanjem zraka i trup velikih mogućnosti te tijelo savršeni su duet za djelovanje – uglađena, dojmljiva snaga u kombinaciji sa stabilnim, okretnim upravljanjem i nadasve udobnom vožnjom.

To je najnaprednija tehnologija i inovacija koja se nalazi u ovom dizajnu opremljenom brojnim značajkama, uz naš revolucionarni i intuitivni upravljački sustav RiDE®, elektronički trim i hod unatrag, tempomat i daljinski upravljani sigurnosni sustav. Osjetite nalet adrenalina i pokorite valove ili istražite mirnu osobnost modela FX SVHO, kada to postaje najuglađenija vožnja koju možete poželjeti. Pojačate svoje pustolovine na Yamahin način. 

Kratki pregled 

Veliki LCD dodirni zaslon u boji od 7 " Mogućnost sinkronizacije pametnog telefona Spreman za crtač GPS karte Jednostavan pristup pretincu za rukavice Nova registracijska pločica i ažuriran položaj pokrovitelja Poboljšana ergonomija i kutija s prekidačima za funkcije SVHO agregat od 1.812 ccm s prednabijanjem i sustavom EFI Jedinstveni sustav podešavanja upravljača u 4 položaja Najdulji i najudobniji trup u asortimanu Revolucionarni sustav RIDE



  • alt

    Motor DOHC, 16V, s prednabijanjem zraka zapremnine 1.812 ccm

    Ovaj dojmljivi SVHO (Super Vortex High Output) motor isporučuje ravnomjernu i prilagodljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom i sustavom za usis zraka te snažnim unutrašnjim dijelovima. Velika visokoprotočna mlazna pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronički sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava glatku i učinkovitu izlaznu snagu.

  • alt

    Poboljšani zaslon

    Pogledaj veću sliku u boji na najvećem zaslonu koji nudimo na modelu WaveRunner. Spreman je za GPS karte i potpunu sinkronizaciju putem pametnog telefona.

  • alt

    Aerodinamični oblik

    Trup ovog FX modela u stanju je probijati se kroz vodu osiguravajući stabilnost u svakoj pustolovini na pučini. Dojmljivo čvrst i snažan, daje tim strojevima izvanredne performanse na vodi uz zapanjujuće ubrzanje, veliku maksimalnu brzinu, sjajnu ekonomičnost i još ugodniju vožnju.

  • alt

    Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

    Revolucionarni sustav RiDE transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

  • alt

    Udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

    Od upravljača prilagodljivog nagiba do sjedala za 3 osobe, uključujući veliku platformu za plivanje s dubljim i širim gazištem te dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, ovaj FX doista nudi više udobnosti. Plus prvi sustav odvoda vode u području nogu.

  • alt

    Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

    Uz ovaj potpuno novi sustav ne morate brinuti o posebnom daljinskom upravljaču – samo upotrijebite PIN kod za postavljanje i uklanjanje sigurnosnih i kontrolnih načina putem praktičnog prekidača – i dodira na zaslonu Connext®.

  • alt

    30 % više prostora za pohranu za još veće pustolovine

    Dizajnirali smo oko 30% više prostora s lakšim pristupom za naše FX modele - tako da vaše avanture mogu biti dulje i odvesti vas dalje. Svugdje postoje pametno integrirana praktična rješenja za pohranu stvari: vrlo veliki vodonepropusni pretinac za sitnije stvari, veliko spremište ispod sjedala, na pramcu i krmi.

  • alt

    Višemontažni sustav za dodatke.

    Zar ne bi bilo divno kad biste na cjelodnevnu plovidbu sa sobom mogli ponijeti dodatnu opremu koju želite? Višemontažni sustav znači da možete zajedno sa sobom ponijeti svoje zvučnike - ili vaš GPS/tragač za ribom – ili vaš Go-Pro – ili svoju šalicu kave ... sigurno postavljene na tijelo FX-a.


AGREGAT  
 
Tip agregata  
4 cilindra, 4 takta, Super Vortex High Output, DOHC, 4 ventila
Supercharger  
Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina  
1.812 cm³
Promjer x hod  
86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije  
8.5 : 1
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
160 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva  
70.0 litara
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja  
5.3 litara
DIMENZIJE  
 
Dužina  
3.58 m
Širina  
1.27 m
Visina  
1.23 m
Težina  
371 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
166,7 litara
Maksimalan broj osoba  
1 - 3 osobe