galerija

YZF-R 125

40.500,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

Inspiriran legendarnim YZF-R1 i razvijen s čistim DNK serije R, potpuno novi YZF-R125 razvijen je kako bi vam dao više snage, preciznosti i kontrole.

Novi motor modela YZF-R125 odlikuje se najprofinjenijim dizajnom motora od 125 cm3 koji smo ikada izradili. Njegov novi sustav promjenjivog razvoda ventila i nova visokoprotočna glava cilindra daju snažniji okretni moment pri niskom broju okretaja i veću snagu pri visokom broju okretaja, a time pružaju jače ubrzanje, brže pokretanje, višu vršnu brzinu i bolju iskoristivost goriva.

Agresivna nova konstrukcija u stilu modela YZF-R1 i dvostruki LED farovi daju upečatljiv i snažan izgled, a profinjeni Deltabox okvir zajedno s novom aluminijskom stražnjom vilicom i širom stražnjom gumom presjeka od 140 mm utvrđuju položaj novog YZF-R125 kao vrhunskog laganog supersportskog modela. Promijenite svoju stvarnost.

Kratki pregled

 • Novi motor od 125 cm3 s promjenjivim razvodom ventila
 • Poboljšan okvir Deltabox pruža odličnu krutost
 • Povećana učinkovitost pri sagorijevanju za uglađeniju snagu
 • Laganija i preciznija spojka Assist & Slipper
 • Nova aluminijska stražnja vilica za stabilnost pri velikim brzinama
 • Novodizajnirani spremnik goriva zapremnine od 11 litara
 • Uglađen novi oklop serije R, dvostruki LED farovi
 • Sofisticirani novi LCD instrumenti visoke vidljivosti
 • Potpuno novi supersportski kokpit inspiriran modelom YZR-M1 MotoGP
 • Šira stražnja guma za bolje prianjanje uz cestu i više stila
 • Poboljšana ergonomičnost za bolji položaj u vožnji
 • Prerađen i poboljšan osjećaj kočenja

 • Novi motor od 125 cm3 sa sustavom VVA

  Novi motor modela YZF-R125 upotrebljava inovativni novi sustav promjenjivog razvoda ventila koji optimizira položaj ventila kako bi se postigao snažniji okretni moment pri niskom broju okretaja i veća snaga pri visokom broju okretaja, a usto i poboljšava iskoristivost goriva. Veći promjer kućišta leptira pruža uglađeniji odziv gasa kojim je lakše upravljati, a novi ispušni sustav proizvodi uzbudljivi sportski zvuk.

 • Poboljšana učinkovitost sagorijevanja

  Kako bi postigao veću učinkovitost usisa, novi motor modela YZF-R125 opremljen je velikim ventilima usisa i ispuha te kompaktnijom komorom za sagorijevanje. U kombinaciji s visokotehnološkim sustavom VVA, većim kućištem leptira i novim ispušnim sustavom, ova konfiguracija pruža bolje performanse, od stanja mirovanja pa sve do vršne brzine.

 • Poboljšani Deltabox okvir

  Model YZF-R125 poznat je kao jedan od motora s najboljom upravljivosti u svojoj kategoriji, a za još jednostavnije i lakše upravljanje, s poboljšanom udobnosti pri velikim brzinama, poboljšani okvir Deltabox upotrebljava optimiziranu geometriju prednjih i stražnjih kotača. Opremljen novom, kraćom aluminijskom stražnjom vilicom i USD vilicama od 41 mm, novi YZF-R125 donosi vam vrhunske specifikacije supersportskog modela od 125 cm3.

 • Novodizajnirana aluminijska stražnja vilica

  Yamahini modeli serije R osmišljeni su kako bi vam pružili najbolji stil, performanse i tehnologiju, a kako bi potvrdio svoj položaj vrhunskog supersportskog modela od 125 cm3, novi model YZF-R125 dolazi s novom aluminijskom stražnjom vilicom. Ova vilica proizvedena je uz pomoć Yamahine napredne tehnologije lijevanja, a njezine manje dimenzije, mala težina i optimizirana krutost pružaju sportske performanse upravljivosti.

 • Poboljšana spojka A&S (Assist & Slipper)

  Kako bi vam pomogao u potpunosti iskoristiti prednosti poboljšanih performansi motora, novi YZF-R125 opremljen je poboljšanom spojkom A&S koja povlačenje ručice čini lakšim radi preciznijeg rada i bolje upravljivosti. Novi dizajn jamči glatko i efikasno ubrzavanje, a spojka A&S pomaže spriječiti blokiranje stražnjeg kotača tijekom usporavanja.

 • Novi dizajn oklopa serije R s dvostrukim LED svjetlima

  Inspiriran legendarnim modelom YZF-R1, samopouzdan i agresivno stiliziran izgled uključuje dvostruke LED farove koji naglašavaju nasljednost obiteljskih značajki serije R. Njegov prednji oklop, napravljen u stilu modela M1 MotoGP, potvrđuje specifikacije trkaćeg motora, a zahvaljujući stražnjem svjetlu sa 12 LED žarulja i vrhunskoj završnoj obradi, nije moguće ne primijetiti istinski DNK serije R u zapanjujućoj novoj konstrukciji modela YZF-R125.

 • Novodizajnirani spremnik goriva od 11 litara

  Agresivna trkaća konstrukcija modela YZF-R125 upotpunjena je novodizajniranim spremnikom goriva koji naglašava čistokrvni supersportski pedigre ovog motocikla. Ovaj spremnik od 11 litara izrađen je od čeličnog unutarnjeg spremnika koji je zaštićen laganim prianjajućim vanjskim oblogama s visokokvalitetnom završnom obradom, a njegov dizajn omogućuje lako uklanjanje radi redovitog održavanja.

 • YZR-M1 vrsta kokpita inspirirana modelom MotoGP

  Sve na novom modelu YZF-R125 dizajnirano je za pružanje vrhunskog sportskog iskustva. Inspiriran Yamahinim motociklom MotoGP, trkaći kokpit dolazi s novom visokokvalitetnom krunom upravljača, instrumentnom pločom visoke vidljivosti s LED svjetlima te štitnikom ručice kočnice, koji vam pružaju potpunu kontrolu na trkaćoj stazi i na ulici.

 • Novi LCD instrumenti visoke vidljivosti

  Kada pokrenete novi YZF-R125, dočekat će vas personalizirani pozdrav visokotehnoloških instrumenata, a kada počnete voziti, novi višefunkcijski zaslon prikazat će vam informacije o položaju stupnja prijenosa i indikatoru za izmjenu stupnja prijenosa te indikatoru sustava VVA. Ovi instrumenti visoke vidljivosti, smješteni na elegantnoj i sportskoj ploči, pobrinut će se da ostanete informirani.

 • Sportski i udoban položaj u vožnji

  Uz trkaći kokpit u stilu modela YZR-M1, YZF-R125 opremljen je i novodizajniranim sjedalom za vozača i putnika, izmijenjenog oblika i s debljom spužvom, kako bi pružilo veću udobnost. Uz optimizirani položaj upravljača i nove stražnje oslonce za noge napravljene od aluminija, profinjena ergonomičnost pruža uravnoteženo iskustvo vožnje koja je istovremeno sportska i udobna.

 • Šira stražnja guma presjeka od 140 mm

  Za 2019. godinu, model YZF-R125 dobiva novu stražnju gumu veličine 140/70-17 koja pruža poboljšanu stabilnost i bolju upravljivost. Pružajući dobru ravnotežu prianjanja i trajnosti, ova guma supersportskog stila omogućuje vam optimiziranje potencijala šireg raspona snage novog motora, a njezina širina naglašava agresivno držanje serije R.

 • Prerađen i poboljšan osjećaj kočenja

  Opremljen prednjim diskom širokog promjera od 292 mm i stražnjim diskom od 230 mm, YZF-R125 napravljen je kako bi vam pružio izvanredne performanse kočenja, a u 2021. godini ovaj će se suvremeni kočioni sustav okoristiti novim rasporedom kočionih cijevi i novom stražnjom čeljusti koji doprinose boljem osjećaju kočenja radi preciznog i točnog upravljanja.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina   124.7 cm³
Promjer x hod   52.0 mm x 58.6 mm
Omjer kompresije   11.2 : 1
Maksimalna snaga   11.0 kW (15.0 KS) @ 9.000 okr/min
Maksimalan okretni moment   12.24 Nm (1.25 kg-m) @ 8.000 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Tip spojke   Mokra, višelamelna
Sustav paljenja   TCI (digitalno)
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   6 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Čelični Deltabox
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice USD
Hod ovjesa sprijeda   130 mm
Kut prednje vilice   24.2º
Predtrag   86.1 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   (link suspenzija), Monoshock, podešavanje predopterećenja opruge
Hod ovjesa straga   114 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 292 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma   100/80-17 M/C
Stražnja guma   140/70-17 M/C
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.990 mm
Ukupna širina   755 mm
Ukupna visina   1.140 mm
Visina sjedala   820 mm
Međuosovinski razmak   1.325 mm
Minimalna udaljenost od tla   160 mm
Ukupna težina   142 kg
Kapacitet spremnika goriva   11 litara
Kapacitet spremnika ulja   1.15 litara

Izdvojeni proizvodi