NaslovnaMotocikliMotocikli 125 ccm

YZF-R 125 Monster Energy

galerija

YZF-R 125 Monster Energy

41.490,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcycles/supersport/yzf-r125-monster-energy-yamaha-motogp-edition/accessories/#/

YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP Edition

Nadahnut Yamahinim trkaćim motorima YZR-M1 i razvijen korištenjem čistog DNK serije R, YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP najmoderniji je model 125 u svojoj klasi.

Monster Energy grafike u stilu prvenstva MotoGP i agresivna konstrukcija u stilu modela R1 čine ga najekskluzivnijim modelom 125 proizvedenim u tvrtki Yamaha, a profinjeni okvir Deltabox, aluminijska stražnja vilica i šira stražnja guma presjeka od 140 mm potvrđuju položaj modela YZF-R125 iz 2019. godine kao vrhunskog laganog supersportskog modela.

Za još snažniji okretni moment pri niskom broju okretaja i veću snagu pri visokom broju okretaja, motor modela YZF-R125 ima sofisticirani sustav promjenjivog razvoda ventila i visokoprotočnu glavu cilindra – to mu daje brže ubrzanje, brže pokretanje, višu krajnja brzinu i bolju iskoristivost goriva.

Kratki pregled

 • Oklop serije R s bojama Monster Energy Yamaha MotoGP
 • Supersportski kokpit nadahnut modelom YZR-M1 MotoGP
 • Motor od 125 cm3 s promjenjivim razvodom ventila
 • Visoka učinkovitost pri sagorijevanju za uglađenu snagu
 • Okvir Deltabox pruža odličnu krutost
 • Aluminijska stražnja vilica za stabilnost pri velikim brzinama
 • Lagana i precizna pomoćna i klizna spojka
 • Posebno dizajnirani spremnik goriva zapremnine od 11 litara
 • Sofisticirani LCD instrumenti visoke vidljivosti
 • Snažna ergonomija za uravnoteženi položaj u vožnji
 • Široka stražnja guma za čvrsto prianjanje uz cestu i više stila
 • Snažan kočioni sustav

 •                                                                             

  Okvir Deltabox

  Model YZF-R125 poznat je kao jedan od motora s najboljom upravljivosti u svojoj kategoriji, a za jednostavno i lako upravljanje, s poboljšanom udobnosti pri velikim brzinama, okvir Deltabox upotrebljava optimiziranu geometriju prednjih i stražnjih kotača. Opremljen kratkom aluminijskom stražnjom vilicom i USD vilicama od 41 mm, YZF-R125 donosi vam vrhunske specifikacije supersportskog modela 125.

 • Motor od 125 cm3 sa sustavom VVA

  Motor modela YZF-R125 upotrebljava inovativni sustav promjenjivog razvoda ventila koji optimizira položaj ventila kako bi se postigao snažniji okretni moment pri niskom broju okretaja i veća snaga pri visokom broju okretaja, a usto i poboljšava iskoristivost goriva. Veliki promjer kućišta leptira pruža uglađeni odziv gasa kojim je lakše upravljati, a ispušni sustav proizvodi uzbudljivi sportski zvuk.

 • Ekskluzivne grafike Monster Energy Yamaha MotoGP

  Svaki Yamahin model YZF-R dolazi s istinskim trkaćim DNK, ali, zahvaljujući stilu nadahnutom timom Monster Energy Yamaha MotoGP, ovo posebno izdaje modela YZF-R125 najbliže je što možete dobiti istinskom duhu prvenstva MotoGP. Zahvaljujući prednjem oklopu stila YZR-M1 s dvostrukim LED farovima nadahnutim modelima R1 i vrhunskom završnom obradom, model YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP spreman je za akciju!

 • YZR-M1 vrsta kokpita inspirirana modelom MotoGP

  Sve na modelu YZF-R125 osmišljeno je za pružanje vrhunskog sportskog iskustva. Inspiriran Yamahinim motociklom MotoGP, trkaći kokpit dolazi s visokokvalitetnom krunom upravljača, instrumentnom pločom visoke vidljivosti s LED svjetlima i štitnikom ručice kočnice koji vam pružaju potpunu kontrolu na trkaćoj stazi i na ulici.

 • A&S (Assist and Slipper, Pomoćna i klizna) spojka

  Kako bi vam pomogao u potpunosti iskoristiti prednosti performansi motora, YZF-R125 opremljen je spojkom A&S koja omogućuje lako povlačenje ručice radi preciznijeg rada i upravljivosti. Ovaj dizajn jamči glatko i efikasno ubrzavanje, a spojka A&S pomaže spriječiti blokiranje stražnjeg kotača tijekom usporavanja.

 • spremnik goriva od 11 l

  Agresivna trkaća konstrukcija modela YZF-R125 upotpunjena je dizajnom spremnika goriva koji naglašava čistokrvni supersportski pedigre ovog motocikla. Ovaj spremnik od 11 litara izrađen je od čeličnog unutarnjeg spremnika zaštićenog laganim prianjajućim vanjskim oblogama s visokokvalitetnom završnom obradom, a njegov dizajn omogućuje lako uklanjanje radi redovitog održavanja.

 • Visoka učinkovitost sagorijevanja

  Kako bi postigao veću učinkovitost usisa, motor modela YZF-R125 opremljen je velikim ventilima usisa i ispuha te kompaktnom komorom za sagorijevanje. U kombinaciji s visokotehnološkim sustavom VVA, velikim kućištem leptira i ispušnim sustavom, ova konfiguracija pruža bolje performanse, od stanja mirovanja pa sve do vršne brzine.

 • Aluminijska stražnja vilica

  Yamahini modeli serije R osmišljeni su kako bi vam pružili najbolji stil, performanse i tehnologiju, a novi model YZF-R125 dolazi s aluminijskom stražnjom vilicom kako bi potvrdio svoj položaj vrhunskog supersportskog modela 125. Ova vilica proizvedena je pomoću Yamahine napredne tehnologije lijevanja, a njezine male dimenzije, mala težina i optimizirana krutost pružaju sportske performanse upravljivosti.

 • Široka stražnja guma od 140 mm

  YZF-R125 ima stražnju gumu veličine 140/70-17 koja pruža stabilnost i optimiziranu upravljivost. Pružajući dobru ravnotežu prianjanja i trajnosti, ova guma supersportskog stila dizajnirana je kako bi vam omogućila optimiziranje potencijala širokog raspona snage motora, a njezina širina naglašava agresivno držanje serije R.

 • Snažan kočioni sustav

  Opremljen diskovima širokog promjera, prednjim diskom od 292 mm i stražnjim od 230 mm, YZF-R125 izrađen je kako bi vam pružio izvanredne performanse kočenja, a taj suvremeni kočioni sustav koristi se rasporedom kočionih cijevi i stražnjom čeljusti koje doprinose boljem osjećaju kočenja radi preciznog i točnog upravljanja.

 • LCD instrumenti visoke vidljivosti

  Kada pokrenete YZF-R125, dočekat će vas personalizirani pozdrav visokotehnoloških instrumenata, a kada počnete voziti, novi višefunkcijski zaslon prikazat će vam informacije o položaju stupnja prijenosa i indikatoru za izmjenu stupnja prijenosa te indikatoru sustava VVA. Ovi instrumenti visoke vidljivosti, smješteni na elegantnoj i sportskoj ploči, pobrinut će se da ostanete informirani.

 • Sportski i udoban položaj u vožnji

  Model YZF-R125 opremljen je i sjedalom za vozača i putnika koje sadrži udobnu debelu spužvu, a ima i optimizirani položaj upravljača i aluminijske stražnje oslonce za noge. Ergonomija pruža uravnoteženo iskustvo vožnje koje je istovremeno sportsko i udobno.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina   124.7 cm³
Promjer x hod   52.0 mm x 58.6 mm
Omjer kompresije   11.2 : 1
Maksimalna snaga   11.0 kW (15.0 KS) @ 9.000 okr/min
Maksimalan okretni moment   12.24 Nm (1.25 kg-m) @ 8.000 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Tip spojke   Mokra, višelamelna
Sustav paljenja   TCI (digitalno)
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   6 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Čelični Deltabox
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice USD
Hod ovjesa sprijeda   130 mm
Kut prednje vilice   24.2º
Predtrag   86.1 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   (link suspenzija), Monoshock, podešavanje predopterećenja opruge
Hod ovjesa straga   114 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 292 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma   100/80-17 M/C
Stražnja guma   140/70-17 M/C
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.990 mm
Ukupna širina   755 mm
Ukupna visina   1.140 mm
Visina sjedala   820 mm
Međuosovinski razmak   1.325 mm
Minimalna udaljenost od tla   160 mm
Ukupna težina   142 kg
Kapacitet spremnika goriva   11 litara
Kapacitet spremnika ulja   1.15 litara

Izdvojeni proizvodi