NaslovnaPlovilaPioner (Polietilen)

PIONER 17 FLEXI

galerija

PIONER 17 FLEXI

93.937,00 kn

Detalji

Pioner – Norveška plovila već 50 godina!

ČVRST - Pioner plovila spremna su za najzahtjevnije zadatke, prilagođeni korisnicima, zahtijevaju malo ili nikakvo održavanje te imaju dugi vijek trajanja – nabrojane kvalitete učinile su Pioner plovila iznimno popularnima diljem svijeta!

Pioner plovila su proizvedena rotacionim lijevanjem iz polietilena – čvrstog, izdržljivog te UV stabilnog materijala. Plovila su izlivena iz jednog komada te mogu izdržati najteže zadatke, ekstremne temperature od arktičke hladnoće do tropskih visokih temperatura i sunčeve svjetlosti – bez ikakvog oštećenja.
PIONER – Norveška plovila izrađena za najteže uvjete.

KVALITETA - Pioner plovila proizvede se pod nadzorom „Det Norske Veritas“ (DNV). DNV kontrolira, testira i odobrava sve Pioner modele u sukladnosti sa CE direktivom rekreacijskih plovila (RCD).

Cipax AS odlikuju ISO-9001 i ISO-14001 certifikati. Osiguravamo prvoklasnu kvalitetu Pioner plovila na temelju strogih internih procedura za proizvodnju u kombinaciji sa znanjem naših vještih radnika!
PIONER – odobreni od strane „Det Norske Veritas“, iznimno sigurni za naše kupce!

EKOLOŠKI PRIHVATLJIV – Polietilen je ekološki prihvatljiv materijal, 100% razgradiv. Sav otpadni materijal prilikom izrade plovila se nanovo upotrebljava u novim proizvodima poput kutija za sjedenje na plovilima. Proizvodne metode kao takve su također ekološki prihvatljive.
PIONER – izbor prirode.

BRZINA, KOMFOR I IZUZETNA ISKORISTIVOST

Pioner 17 Flexi je konstruiran za aktivne moreplovce s nekoliko mogućnosti dodatne opreme. Pioner 17 flexi je robustan te izuzetno plovan i svestrani model s agilnim dizajnom. Pioner 17 Flexi je namijenjen za korištenje i za razne namjene poput ronjenja ili vodenih sportova. Flexi karakterizira mnogo mjesta u samom plovilu kao i preklopne klupe koje se mogu naknadno montirati, zavisno od potrebe.

Težina (kg): 450

Širina (cm): 215

Dužina (cm): 520

Max broj osoba: 6

KS: 50 - 80

Dužina osovine: Duga

Standardne boje: Bijela, „Dark line“

Dodatna oprema: Sigurnosne ljestve, pramčani jastuk, jastuk za klupu, naslon sa jastukom, A-okvir (INOX rolbar) s navigacijskim svjetlima.

Certifikati: CE kategorija C /Det Norske Veritas

Tehnički podaci

Izdvojeni proizvodi