JetBlaster 2024

15.290,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna oprema

JetBlaster personifikacija je čiste zabave. Izvanredan spoj motora vrhunske kvalitete i odličnog omjera snage i težine jamči ljubiteljima adrenalina uzbudljivu okretnost i jednostavno rukovanje za brzo osvajanje valova.

Osjetite se spojeni s valovima. Stiliziran u legendarnoj, živopisnoj boji Deep Purplish Blue Metallic s elegantnom grafikom, JetBlaster je izrađen s uzbuđenjem u svojoj osnovi. Trkaći izgled, okretno upravljanje s tehnologijom RiDE® i snažne performanse snage i težine čine ga savršenim partnerom za ozbiljnu zabavu. 

Naš JetBlaster spreman je za zabavnu i uzbudljivu vožnju s pomoću nožnih potpora koje omogućuju gotovo trenutačno savladavanje trikova, naglih zaokreta i akrobacija – namjenski izrađen upravljač za spretne pokrete te poboljšani električni trim za jednostavno upravljanje i trenutačno zadovoljstvo. Iznimno kvalitetni trup i paluba plovila JetBlaster izrađeni su od materijala NanoXcel2®, što ih čini snažnim i laganim. Ovo smo spojili s motorom TR-1® velike izlazne snage i odličnim omjerom snage i težine, pa smo dobili ozbiljan potencijal za traženje uzbuđenja.


Model TR-1® velike izlazne snage ima 3 cilindra i zapremninu od 1.049 ccm

Model TR-1® velike izlazne snage ima 3 cilindra i zapremninu od 1.049 ccm

JetBlaster® pogoni naš potpuno novi, iznimno snažan motor TR-1® koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1.049 ccm. Ova znamenita kompaktna i lagana jedinica odista je snažna i nudi živahno ubrzanje i odličnu vršnu snagu, uz dodatnu ekonomičnost i pouzdanost. Odličan omjer snage i težine znači da dobivate uzbudljivu brzinu i okretno upravljanje.

Upravljač i potpore za noge prilagođenog dizajna

Upravljač i potpore za noge prilagođenog dizajna

Upravljačke ručice plovila JetBlaster uglađenog su zaobljenog oblika te pružaju intuitivnu potporu jedinstvenom stilu vožnje. Potpore za noge omogućuju jednostavnu prilagodbu težine, otvarajući zaigraniju vožnju slobodnim stilom.

Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tvrtke Yamaha, NanoXcel2® dojmljivih je 18 % lakši od našeg revolucionarnog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Maksimizira uzbudljive performanse plovila JetBlaster, pomažući mu pri vrhunskom ubrzanju i oštrijem skretanju.

Standardno spremište

Standardno spremište

Standardno ponesite sve sa sobom. JetBlaster ima mokro spremište na pramcu za uže za vuču, igre za plažu, i još mnogo toga. Spremište ispod sjedala pruža prostrano i praktično mjesto za sve stvari nužne za pustolovinu. Pretinac za rukavice omogućuje jednostavan pristup sjenilima, užini i drugim predmetima koje trebate imati pri ruci.

Električni trim nadahnut performansama

Električni trim nadahnut performansama

Prilagodite visinu pramca u vožnji. Podignite pramac kako biste smanjili špricanje vode i spriječili uranjanje pramca, a zatim uronite nisko kako biste bolje ušli u skretanje. Uglađenija i vještija vožnja stvar je samo jednog dodira.

Suvremeni klasik

Suvremeni klasik

Budite vlasnik suvremenog zaokreta u klasici, s naslijeđem Yamahinih stila i svojstava. JetBlaster ima modernu grafiku, napredni inženjering i beskompromisnu kvalitetu izrade. Izgleda jednako dobro kao što je i osjećaj voziti se njime.

Spreman za sportove na vodi

Spreman za sportove na vodi

Izdvojite vrijeme za igru izvan ploča za noge jer je motor TR-1® velike izlazne snage dovoljno moćan da podrži vaše sportske aktivnosti. Podignuta točka za vuču olakšava postavljanje te pruža bolji doživljaj daskanja i skijanja na vodi. Jeste li završili s tom vrstom zabave? Podložena gazišta za penjanje na palubu pružaju vam dobrodošlicu pri povratku na palubu.



AGREGAT  
 
Tip agregata  
3 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger  
-
Zapremina  
1.049 cm³
Promjer x hod  
82.0 mm x 66.2 mm
Omjer kompresije  
11.0 : 1
Sustav hlađenja  
Vodeno hlađenje
Tip pumpe  
144 mm, visoki potisak
Gorivo  
Bezolovni benzin
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva  
50.0 litara
Sustav podmazivanja  
Zasebno uljno korito
Kapacitet spremnika ulja  
3.5 litara
DIMENZIJE  
 
Dužina  
3.13 m
Širina  
1.13 m
Visina  
1.15 m
Težina  
 272 kg
KARAKTERISTIKE  
 
Zapremina spremišta za pohranu stvari  
29 litara
Maksimalan broj osoba  
1 - 3 osobe