NaslovnaVodeni skuteriRecreation

VX Deluxe 2021

galerija

VX Deluxe 2021

107.390,00 kn

Detalji

VX DeLuxe

Savladajte valove punim stilom s pomoću novog modela VX DeLuxe. Dotjerani dizajn i grafika, povećana kontrola i spremište na vrhu uglađene snage koju pruža motor TR-1 HO – sve u jednom kako bi se poboljšao vaš stil.

Vozite sa stilom.

Uz brojne standardne prednosti modela VX, poput našeg ekskluzivnog i revolucionarnog sustava RiDE te motora iznimnih performansi, dolaze potpuno nove značajke kao što su jedinstveni multifunkcionalni sustav zaslona u boji i dvije višemontažne točke za spajanje navigacijskog kompleta ili fotoaparata.

Kako biste još više dodali svojem užitku, novi model VX DeLuxe ima prvoklasne prostore za prtljagu, kao što je ogromni vodonepropusni pretinac za sitnije stvari s LED rasvjetom i USB/12 V utičnicama – s pretincima pod sjedalom i na pramcu, ukupnog kapaciteta od 114 litara! Značajke poput ovih podižu doživljaj vodenog plovila na potpuno novu razinu.

Kratki pregled

 • Novi višefunkcionalni i pristupačni zaslon u boji od 4,3 inča
 • Odličan novi ergonomski položaj za vožnju
 • Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje
 • Moćan motor TR-1 velike snage koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1049 ccm
 • Ogromno i praktično spremište – kapaciteta 114 l
 • Veliki, vodonepropusni pretinac za sitnije stvari i zaseban spremnik za telefon
 • Pustolovni novi stil, boje i grafike
 • Praktični samoispusni prostori za noge
 • Lakše penjanje na palubu s pomoću puno udobnijeg gazišta
 • Produžena stražnja platforma s Hydro-Turf podnicama
 • Veliki integralni retrovizori

 • alt

  Novi višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

  Zahvaljujući brojnim talentima, ovaj jasan i pregledni zaslon olakšava upravljanje i praćenje svih sustava na plovilu s pomoću gumba za brzi pristup praktično postavljenog pokraj upravljača. Granice vršne brzine i ubrzanja mogu se unijeti i odavde, uz PIN koji se aktivira šifrom postavki za učenje i sigurnost.

 • alt

  Uži oblik sjedala – više udobnosti i bolje upravljanje

  I iznimno udobno dvodijelno sjedalo i upravljač modela VX, novog su, užeg oblika koji pruža odličan ergonomski položaj za sjedenje i vožnju. Zajedno s dubljim i širim prostorima za noge i novo oblikovanim ručkama postiže se odlična kontrola upravljanja

 • alt

  Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics).

  Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj samopouzdanja svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje jednostavno povucite komandu na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite komandu na lijevoj ručki. Da, uz pogodnost Kontrole proklizavanja za vožnju unatrag, stvarno je tako jednostavno!

 • alt

  Model TR-1 iznimno je snažan motor koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1049 ccm

  VX Deluxe pogoni naš potpuno novi, iznimno snažan motor TR-1 koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1049 ccm. Ova znamenita kompaktna i lagana jedinica odista je snažna i nudi živahno ubrzanje i odličnu vršnu snagu, uz dodatnu ekonomičnost i pouzdanost. Mala težina ovog motora također pomaže u pružanju vrhunskog upravljanja, agilnosti i ravnoteže.

 • alt

  Ogromni i praktični prostori za pohranu (114 litara)

  Najnoviji model VX ima u industriji vodeće količine prostora za pohranu kako biste sa sobom mogli ponijeti sve što vam treba. Ne samo da ima veliko spremište pod sjedalom i na pramcu, nego vrlo veliki, vodonepropusni pretinac za sitnije stvari ima plavo LED osvjetljenje, USB i 12 V utičnice – čak i praktičan prostor za čuvanje i punjenje telefona.

 • alt

  Uglađen, suvremen novi dizajn i upečatljiva grafika

  Željeli smo da najnoviji model VX DeLuxe izgleda dobro i da ostavlja dobar dojam, pa smo potpuno preoblikovali gornju palubu i dodali snažnu, privlačnu novu boju i grafičku shemu koja će sigurno privući pogled dok letite površinom vode. Izgleda odlično i na sidrištu.

 • alt

  Lakše penjanje na palubu s pomoću novog gazišta i više ručki

  Novi model VX DeLuxe zaista će privući ljubitelje sportova na vodi, svojim velikim dvostrukim ogledalima, proširenom stražnjom platformom s preoblikovanim i udobnijim gazištem za penjanje na palubu. Elegantne, udobne i protuklizne Hydro-Turf prostirke još su jedno zadovoljstvo kojem se možete radovati nakon plivanja. Dva klina za užad olakšavaju vezivanje.

 • alt

  Jedinstveni elektronički sustavi za maksimalnu kontrolu

  Najnoviji elektronički sustavi tvrtke Yamaha dolaze kao standard na novoj seriji modela VX i vozaču pružaju zapanjujuću kombinaciju pomoći i prednosti. Oni uključuju praktičnu elektroničku vožnju unatrag s kontrolom proklizavanja, tempomat, način rada na niskim okretajima ... i naš sigurnosni sustav s niskim brojem okretaja u načinu rada za „Učenje”.

 • alt

  Lagani i snažni trup i paluba od NanoXcel® materijala

  Yamahin jedinstveni NanoXcel® materijal za oko 25 % je lakši od uobičajenog GRP materijala, tako da je to bio savršen odabir za trup i palubu novog modela VX. Sjajna kombinacija koja modelu VX DeLuxe osigurava iznimno okretno upravljanje i stabilnost u svim uvjetima – zajedno s ekonomičnom potrošnjom goriva.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   3 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila,TR1 High Output
Supercharger   -
Zapremina   1.049 cm³
Promjer x hod   82.0 mm x 66.2 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   155 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Kapacitet spremnika ulja   3.5 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.37 m
Širina   1.24 m
Visina   1.2 m
Težina   314 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   113,9 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi