NaslovnaATVSide-by-side

Wolverine RMAX 4 1000 SE

galerija

Wolverine RMAX 4 1000 SE

224.950,00 kn

Detalji

Wolverine RMAX X4 SE sa T1b homologacijom MPC: 241.350,00 kn

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/side-by...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/side-by...

Upoznajte naš najbolji model Wolverine® RMAX™4 1000 SE (Special Edition, posebno izdanje) i možete očekivati ne samo novo iskustvo, već i otkrivenje! Ovaj nevjerojatni novi moćni stroj s 4 sjedala povest će vas i vaše prijatelje u istraživanje terena za koji ste mislili da je nemoguća misija – s udobnošću automobilskog stila i pouzdanom upravljivosti.

Uz dojmljivo upravljanje terenom dolazi uglađena snaga našeg novog agregata zapremnine 999 ccm – i potisni gumb D-Mode s 3 položaja vožnje – Sport, Trail (staza) i Crawl (puzanje). Dodajte boju Special Edition, tvornički postavljeno vitlo WARN, kotače usklađene boje, agresivne gume Maxxis Carnage – i počinjete dobivati sliku.

Serija Wolverine®RMAX™1000 slijedi našu filozofiju razvoja „Jin-ki Kanno” – što prevedeno s japanskog znači „istinsko oduševljenje sjedinjenjem sa strojem” – kako bismo vam osigurali terenca iznimnih mogućnosti u kojem se i vozač i putnik osjećaju sigurnim pri savladavanju najtežih terena i uživanju u tome.

Nova serija Wolverine®RMAX™ 1000 najavljuje novu generaciju adrenalinskih SxS modela s 2 i 4 sjedala spremnih nositi se s novim pustolovinama. To je napredak koji je omogućila naša jedinstvena baština stečena kroz natjecanja – i svjetski poznata inženjerska stručnost koja je vidljiva od trenutka ulaska u kabinu.

Kratki pregled

 • Sasvim novi Yamahin ROV četverosjed za slobodno vrijeme, vodeći u industriji
 • Nježan div – snažan i uglađen dvocilindrični agregat od 999 ccm
 • Dojmljiva veličina, ali dobro prilagođen terenskim uvjetima
 • Izvrsna unutarnja udobnost i oprema za upravljanje
 • Opsežan i dojmljiv Special Edition paket
 • Jedinstvena kontrola D-Mode (Drive Mode, način vožnje) s 3 položaja
 • Ekskluzivna pogonska osovina s prijenosom Ultramatic®
 • Izvrsna zaštita od blata i prskanja za putnike
 • Paket amortizera Fox® QS3 – jednostavna prilagodba bez alata
 • Vrhunski odbojnik s vitlom WARN VRX od 4500 funti
 • Prednji dizajn „Stealth” – LED pozicijska svjetla „Evil Eye”
 • Čvrste i prianjajuće gume Maxxis Carnivore od 29 "


 •                        

 • alt

  Četiri sjedala i teret

  Ovo je najsvestraniji stroj u klasi. U njega može sjesti od 1 – 4 odrasle osobe uz dodatni teret, a ima genijalnu dodatnu mogućnost pohrane. Preklapanjem stražnjih sjedala i njihovim pomicanjem prema naprijed, u stražnjem se prostoru može sigurno voziti do 272 kg uz više čeličnih točaka za vezivanje. Ugrađeni prihvat od 2 inča postavljen je i spreman za vuču punog opterećenja od 907 kg.

 • alt

  Novi i snažan dvocilindrični agregat zapremnine 999 ccm

  Zapanjujuća snaga novog paralelnog dvocilindričnog DOHC agregata zapremnine 999 ccm, s 8 ventila, isporučuje iznimno uglađene performanse duž raspona snage koje su vodeće u klasi – a agresivna i odvažna vožnja s crvenim poljem na 8.500 o/min govori sve o ovom stroju. Naša legendarna izdržljivost i pouzdanost predstavlja zaštitni znak svakog Yamahina agregata kako biste bili potpuno bezbrižni.

 • alt

  Dojmljiv i agresivan SE stil

  Wolverine® RMAX™4 1000 SE spaja sljedeću razinu mogućnosti s dojmljivim izgledom zahvaljujući posebnoj shemi SE boja, agresivnom dizajnu prednjeg kraja i robusnim gumama Dirt Commander. Potpuno nova prikrivena glavna prednja LED svjetla i „evil eye” pozicijska svjetla dodaju još više njegovom prepoznatljivom izgledu, dok stražnje LED svjetlo, svjetlo kočnice i svjetlo za vožnju unatrag pružaju dodatnu vidljivost.

 • alt

  Napredni ovjes koji osigurava udobnost

  Potpuno novi ovjes za iznimna opterećenja dizajniran je kako bi omogućio odlično upravljanje: maksimalna artikulacija pri maloj brzini – uravnotežen osjećaj pri vožnji stazom – i maksimalna otpornost na udare pri kraju hoda uz osjećaj amortizacije pri većim brzinama kada se agresivno manevrira. Široke vilice u kombinaciji s lako prilagodljivim amortizerima FOX pružaju savršeni spoj sprijeda i straga.

 • alt

  Prostrana kabina za 4 osobe

  Vrhunska kvaliteta, dizajn kabine novog modela Wolverine®RMAX™4 1000 SE (Special Edition, posebno izdanje) nadahnut je automobilima te nudi udobna i sigurna sjedala za četiri odrasle osobe uz udobne ručke i sigurnosne pojaseve sa šest položaja za svako sjedalo. Drugi je red također podignut zbog odlične preglednosti, tako da svatko dobije sjajnu vožnju i dobar pogled na okolinu.

 • alt

  3 načina vožnje – 1 iznimno svestran stroj

  Yamahin gas upravljan čipom (YCC-T, Yamaha’s Chip Controlled Throttle) radi s našim prijenosom Ultramatic® i sustavom on-Command kako bi pružio savršenu isporuku snage u svakoj situaciji, putem nove kontrole D-Mode (Drive Mode, način vožnje) s 3 položaja. Odaberite sportski način rada (Sports) za široke prostore i živahni način vožnje – način za stazu (Trail) za zabavnu, opuštenu vožnju – ili način puzanja (Crawl) za tehničke zadatke koji se obavljaju malom brzinom, kao što je lagano pomicanje po stijenama.

 • alt

  Suvremena i korisna unutarnja rasvjeta

  Vožnja potpuno novog modela Special Edition u uvjetima niskog osvjetljenja istinski je užitak jer ima profinjen paket interijera s podnom i konzolnom rasvjetom, prekidače osvjetljene LED svjetlom koji se lako mogu pronaći i instrumente koji su također pozadinski osvijetljeni svjetlom plave boje. Ovaj pristup vrhunskoj razini dizajna dodaje se privlačnom ambijentu kabine nadahnute automobilskom kabinom.

 • alt

  Stvoren da se nosi s ekstremnim terenom

  Mnoge posebne značajke pružaju ovom stroju nevjerojatne mogućnosti na svim terenima – kontrola D-Mode s 3 položaja i naši sustavi Ultramatic® i On-Command daju savršenu ravnotežu kočenja motorom i isporuku snage. Okvir je ojačan kako bi bio čvrst i izdržljiv – a podvozje je usklađeno s ovjesom iznimnih tehničkih svojstava, tako da zajedno pružaju maksimalnu krutost.

 • alt

  Vrhunski prednji odbojnik

  Novi višedijelni prednji odbojnik daje modelu Wolverine® RMAX™4 1000 SE vrlo suvremen novi izgled. Uz dvije zavarene čelične točke za vezivanje tijekom vuče, tvornički postavljeno vitlo WARN® od 4500 funti, četkasti štitnik dodatne opreme i nosače za montažu dodatnog kućišta rasvjete, sigurni ste da ćete sasvim spokojno moći otići na najteži teren.

 • alt

  Paket SE (Special Edition, posebno izdanje)

  Wolverine® RMAX™4 1000 SE svojim robusnim, debelim gumama Maxxis Carnage na kotačima usklađene boje, teškim vitlom WARN® VRX od 4500 funti, naprednim ovjesom te privlačnom Special Edition bojom i shemom grafika, ekstremnim stilom krči put kroz najgrublji teren.

 • alt

  Izdržljivost na koju možete računati

  Uz svoje solidne komponente i kvalitetu izrade, ovaj stroj pruža vlasniku iskustvo istinskog osjećaja pouzdanosti. Kao primjeri: Prednji diferencijal i stražnje kućište mjenjača izrađeni su od ugljičnog čelika; veliki dvoredni (DAC, Double Angular Contact) ležajevi kotača; kovani krajnici oscilirajućih ramena; široko nagibne, jednostruko otisnute vilice – popis se nastavlja – a takve će biti vaše aktivnosti na svim terenima!

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   2 cilindra, hlađen tekućinom, 4 takta, DOHC, Parallel twin
Zapremina   999 cm³
Promjer x hod   93.00 mm x 73.5 mm
Omjer kompresije   11.2 : 1
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   Yamaha Ultramatic®, CVT, centrifugalna spojka
Pogonski sustav   On-Command®, 2WD/4WD/diff-lock
Završni prijenos   Osovina
ŠASIJA    
Sustav prednjeg ovjesa   -
Sustav stražnjeg ovjesa   -
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi
Stražnja kočnica   Dvostruki diskovi+parkirna kočnica
Prednja guma   29x9.00R-14
Stražnja guma   29X11.00R-14
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   3.255mm
Ukupna širina   1.677 mm
Ukupna visina   2.110 mm
Ukupna težina   930 kg
Međuosovinski razmak   2.290 mm
Minimalna udaljenost od tla   340 mm
Minimalni radijus okretanja   6 metara
Kapacitet spremnika goriva   35 litara
Kapacitet spremnika ulja   5.5 litara
NOSIVOST    
Teretni prostor   907 kg
DODATNE KARAKTERISTIKE    
Upravljački sustav   Ackermann-tip s "Dual Mode" EPS (Electric Power Steering) sustavom

Izdvojeni proizvodi