NaslovnaSkuteriSport

TMAX 560

galerija

TMAX 560

95.900,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-2020/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-2020/configurator/

Legendaran sportski skuter TMAX najuspješniji je model u Europi – a svake je godine bio broj jedan tijekom dva desetljeća. Yamaha sada, novim većim kapacitetom modela TMAX 560, podiže sportske performanse na sljedeću razinu. Nova generacija modela TMAX bit će vaš najbolji potez jer je brža, dinamičnija i iznimno sportska.

Nova konstrukcija s integriranim LED prednjim pokazivačima smjera daje ovom legendarnom modelu agresivniji izgled koji zahtijeva potpuno poštovanje na cesti. Poboljšana ergonomija osigurava lakši pristup i veću udobnost – a čisti sportski DNK vidljiv je u uskom stražnjem kraju i iznimno dobro napravljenom LED stražnjem svjetlu u obliku slova „T”.

Čim zakrenete gas, osjetit ćete veću snagu agregata koja omogućuje čak i hitrije pretjecanje i naglo ubrzanje. Kada vozite na većim udaljenostima po autocesti, ovo je jedan od najudobnijih i praktičnih načina putovanja. A u gradu, ništa mu drugo ne može prići.

Kratki pregled

 • Jednolična TFT instrumentna ploča
 • Motociklistički ovjes
 • Sustav kontrole proklizavanja i D-MODE
 • Smart Key operation
 • Poboljšana pristupačnost tlu
 • Integrirani prednji LED pokazivači smjera
 • Novi dinamičniji i agresivan dizajn oklopa
 • Lagani aluminijski okvir – krut i uravnotežen
 • Veliki prostor za pohranu

  

 • Veliki prostor za pohranu

  Uz to što je iznimno sportski model i najlakši u klasi, TMAX vam pruža i najveći prostor za pohranu. Osvijetljeni pretinac ispod sjedala može primiti jednu integralnu kacigu ili dvije poluotvorene kacige – a ovaj prostrani vodonepropusni pretinac na zaključavanje također je idealno mjesto za nošenje poslovne torbe, sportske opreme ili namirnica.

 •                                            

  Rukovanje Smart Key ključem

  Želite li pokrenuti agregat, otključati sjedalo i blokirati ili otpustiti središnju nogaru, paljenje bez ključa sve to čini mnogo lakšim. Sve dok sa sobom nosite pametni ključ, moći ćete upravljati skuterom TMAX – što vam štedi vrijeme i olakšava dan!

 •                                            

  Lagani aluminijski okvir

  Model TMAX opremljen je motociklističkom podvozjem laganog lijevanog aluminijskog okvira dvostrukih greda i dugom stražnjim vilicom. Agregat zapremnine 560 ccm postavljen je izravno u okvir kako bi se osigurala visoka razina čvrstoće podvozja za precizno i okretno upravljanje. Ništa drugo nije tako dobro nego kada se vozite na autocesti ili krstarite po gradu.

 •                                            

  Sustav kontrole proklizavanja i D-MODE

  TMAX je potpuno opremljen najnaprednijom elektronikom koja vam pruža najvišu razinu nadzora. Sustav kontrole proklizavanja sprječava proklizavanje kotača prilikom ubrzanja na rastresitim ili mokrim površinama – a dvostupanjski D-MODE pruža mogućnost prebacivanja na isporuku ujednačene snage za gradske uvjete ili snažnije i sportske performanse na otvorenoj cesti.

 •                                            

  Poboljšana pristupačnost tlu

  Izmijenjena ergonomija osigurava još veće razine udobnosti u vožnji, a nove ploče za noge vozaču i putniku osiguravaju bolju pristupačnost tlu. Nove ploče oklopa pružaju modelu TMAX sportski i dinamičniji osjećaj – a uži stražnji dio omogućuje putniku lakši pristup osloncima za noge za opušteniju i ugodnu vožnju.

 •                                            

  Integrirani prednji LED pokazivači smjera

  Novo dizajnirane prednje ploče, kao i izmijenjeni bočni „bumerang” poklopci i uži stražnji kraj, omogućuju sportski i agresivniji novi izgled. Kompaktni novi LED prednji pokazivači smjera u cijelosti su integrirani u nove ploče kako bi pružili osjećaj lakoće i veće okretnosti – a jedinstveno LED stražnje svijetlo u obliku slova „T” svima daje na znanje da je TMAX još uvijek ispred!

 •                                            

  Agresivan i dinamičan dizajn oklopa

  Model TMAX najnovije generacije agresivnijeg je novog izgleda kojim se pojačava njegov legendarni status vodećeg europskog sportskog skutera. Nove ploče oklopa, uključujući preoblikovane bočne „bumerang” odjeljke pružaju dinamičniji i profinjeniji izgled – a supersportski stražnji kraj ima novu stražnju lampu u obliku slova „T” i lagane bočne poklopce s otvorima.

 •                                            

  Sustav blokade središnje nogare

  Za dodatni spokoj model TMAX ima niz sigurnosnih mjera koje pomažu u odvraćanju potencijalnih lopova. Za sprječavanje neovlaštene uporabe ovaj je tehnološki napredni veliki skuter opremljen jedinstvenim sustavom blokade središnje nogare, vodećim u ovoj industriji, koji vam pomaže da ga sačuvate na sigurnom.

 •                                            

  Jednolična TFT instrumentna ploča

  Novi model TMAX opremljen je iznimno kvalitetnom, monokromatskom, TFT višenamjenskom instrumentnom pločom koja sadrži mjerač brzine slijeva i mjerač okretaja zdesna, a u središnjem dijelu TFT zaslona smješten je brojač kilometara, dva mjerača puta, trenutačna i prosječna potrošnja goriva i indikator vanjske temperature, kao i svjetla indikatora za razne funkcije, uključujući D-MODE, ABS i TCS.

 •                                            

  Motociklistički ovjes optimiziranih postavki

  Napredna motociklistička tehnologija pruža visoke razine performansi podvozja u kombinaciji s udobnosti, funkcionalnosti i praktičnosti sportskog skutera. Opremljen tehnički naprednom USD prednjom vilicom od 41 mm i sustavom stražnjeg ovjesa sa sponom i optimiziranim postavkama, možete biti sigurni da će vožnja biti uglađenija i sportska.

Tehnički podaci

AGREGAT    

Tip agregata

  Redna 2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   562 cm³
Promjer x hod   70.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   35 kW @ 7.500 okr/min
Maksimalan okretni moment   55.7Nm @ 5.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Suhi karter
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Aluminijski
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   120 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   117 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 282 mm
Prednja guma   120/70-15
Stražnja guma   160/60-15
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.200 mm
Ukupna širina   765 mm
Ukupna visina   1.420 mm 
Visina sjedala   800 mm
Međuosovinski razmak   1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla   125 mm
Ukupna težina   220 kg
Kapacitet spremnika goriva   15.0 litara

Izdvojeni proizvodi