NaslovnaSkuteriSport

TMAX DX 2019

galerija

TMAX DX 2019

 101.500,00 kn  94.990,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-dx/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-dx/configurator/

Vrhunski TMAX DX ima najluksuznije specifikacije među modelima TMAX.

Neovisno o tome putujete li na posao ili idete na dugu zabavnu vožnju, elektronički podesivim vjetrobranom u nekoliko sekundi možete odabrati najbolju visinu – a zahvaljujući tempomatu, duga putovanja još su zabavnija. Sustav D-MOD s 2 razine omogućuje uključenje najboljeg načina rada agregata za gradsku ili sportsku vožnju.

Specifikacije obuhvaćaju sustav kontrole protiv proklizavanja, sustave bez ključa, veći prtljažni prostor i TFT instrumente visoke tehnologije. Model TMAX DX s jedinstvenim grijanim ručkama i sjedalom, prilagodljivim stražnjim ovjesom, aplikacijom My TMAX Connect i posebnim bojama ne poništava samo pravila obitelji TMAX. On ih uništava.

Detalji

 • Tempomat i prilagodljivi načini za snagu D-MOD
 • Elektronički podesiv vjetrobran
 • Grijane ručke i grijano glavno sjedalo
 • Posebne boje i unutarnja završna obrada visoke kvalitete
 • Dvocilindrični agregat od 530 ccm s tehnologijom YCC-T koji ispunjava EU4
 • Podesivi stražnji ovjes
 • Aplikacija My TMAX Connect zahvaljujući ugrađenom sustavu GPS
 • Nova lagana aluminijska šasija
 • Sustav kontrole protiv proklizavanja (TCS) i ABS
 • Sustav paljenja "Smart Key" i sustav blokade u središnjoj nogari
 • Profinjeni novi TFT instrumenti
 • Priprema za sigurnosni sustav Dainese D-air®

      

 • Električki podesivi vjetrobran za potpunu zaštitu od vjetra

  Odabirom skutera TMAX DX sa svim dodatnim opcijama dobivate najnovije značajke za veću udobnost, poput elektronički podesivog vjetrobrana. Prekidačem na lijevoj strani upravljača brzo i jednostavno možete postaviti visinu na maksimalno 135 mm, što vam omogućuje da u nekoliko sekundi odaberete najbolji položaj vjetrobrana.

 • Tempomat jednostavan za rukovanje

  S tempomatom ugrađenim kao standardnom opremom vozač skutera TMAX DX može uživati u opuštenijoj i ugodnijoj vožnji na duljim putovanjima diljem zemlje. Oblikovan da radi iznad 50 km/h, ovaj sustav jednostavan za upravljanje ima i dodatnu prednost jer vam pomaže pridržavati se ograničenja brzine.

 • Aplikacija My TMAX Connect

  Yamahina aplikacija My TMAX Connect, vodeća u ovoj industriji, pruža vam spajanje na internet te vam omogućuje da uđete u potpuno novi virtualni svijet u kojemu možete daljinski upravljati svojim skuterom TMAX DX i pomaže vam čuvati ga na sigurnom. Značajke obuhvaćaju blokadu agregata, mogućnost pronalaska skutera, podatke o uporabi, sustav geofence i funkcije zaštite od krađe, pa možete biti mirni i u punoj kontroli.

 • Sustav blokade središnje nogare za zaštitu od krađe

  TMAX DX danas je jedan od najpoželjnijih sportskih skutera na cesti – pa ćete ga željeti opremiti maksimalnom zaštitom od krađe. Za sprječavanje neovlaštene uporabe ovaj luksuzni maksi skuter opremljen je jedinstvenim sustavom blokade središnje nogare, vodećim u ovoj industriji, koji vam pomaže da ga čuvate na sigurnom.

 • Lagana aluminijska šasija za okretnu upravljivost

  TMAX DX opremljen je najprofinjenijom šasijom u klasi maksi skutera. Uz primjenu naprednog motociklističkog dizajna lagani aluminijski okvir i dugačka njihajuća ruka jamče okretljivo upravljanje i dinamičke performanse, što model DX čini jednim od najuzbudljivijih, najsvestranijih i najsposobnijih luksuznih sportskih skutera na cesti.

 • Preuzmite kontrolu uz pomoć sustava D-MODE u dvije razine

  Da biste izvukli maksimalnu korist od ubrzanja vodećeg u svojoj klasi i performansi s visokim okretnim momentom agregata od 530 ccm, morate biti u mogućnosti odabrati željenu razinu kontrole. Sustav D-MODE u dvije razine omogućuje vam da jednostavno odaberete način rada „T“ za glatku isporuku snage u gradu – a možete se prebaciti i u način rada „S“ za moćne i sportske performanse na otvorenoj cesti.

 • Sustav paljenja bez ključa Smart Key

  Bilo da morate pokrenuti motor, otključati sjedalo ili blokirati ili deblokirati središnju nogaru, paljenje bez ključa sve to znatno olakšava. Sve dok sa sobom nosite pametni ključ, moći ćete upravljati skuterom TMAX DX, što vam štedi vrijeme i olakšava dan!

 • Grijane ručke i sjedalo

  Skuter TMAX DX najluksuzniji je skuter u liniji TMAX, a njegove profinjene specifikacije dizajnirane su da ostave dojam na sve koji cijene užitak povezan s doživljajem kvalitetne vožnje. Standardne značajke obuhvaćaju grijane ručke i grijano glavno sjedalo koje svako putovanje čine udobnijim – bez obzira na vremenske uvjete.

 • Profinjeni TFT instrumenti

  Višefunkcijski instrumenti obuhvaćaju monokromatski TFT zaslon visoke kvalitete koji uključuje brzinomjer slijeva i tahometar zdesna, a središnji zaslon sadržava brojač kilometara, dva mjerača puta, trenutačnu i prosječnu potrošnju goriva i indikator vanjske temperature, kao i indikatore za razne funkcije, uključujući i sustav TCS.

 • Motociklistički ovjes

  Podesivi stražnji ovjes sa sponama pruža izvrsna svojstva amortizacije za sportsku i stabilnu vožnju, a omogućuje vam i da promijenite postavke ovjesa za prilagodbu vožnji nasamo ili udvoje te sportskoj ili udobnoj vožnji dok su upside-down prednje vilice zlatne boje najprofinjenijeg dizajna koji je dosad primijenjen na jednom maksi skuteru.

 • Sustav kontrole protiv proklizavanja (TCS)

  Za osiguravanje optimalnih performansi i maksimalni užitak u svakom putovanju u različitim uvjetima model TMAX DX opremljen je sustavom kontrole protiv proklizavanja. Ovaj napredni elektronički sustav povećava samopouzdanje u vožnji osiguravajući uglađena pokretanja i pouzdano držanje ceste na mokrim, klizavim i rastresitim podlogama.

 • Dovoljno mjesta za spremanje

  Sa skuterom TMAX DX dobivate naprednu motociklističku tehnologiju s luksuznim specifikacijama i izvrsnim sportskim performansama u kombinaciji s praktičnim značajkama, uključujući i dovoljno mjesta za spremanje. Jednostavno podignite sjedalo i pristupit ćete prostranom odjeljku za spremište u koji mogu stati dvije poluotvorene kacige, što olakšava svako putovanje.

 • Luksuzni maksi skuter „sa svim dodatnim opcijama“

  S više od 250.000 prodanih modela od plasmana na tržište skuter TMAX je maksi skuter broj jedan. Sa svojom jasnom usredotočenošću na luksuz i praktičnost model TMAX DX idealan je odabir za vozače željne uzbudljivih i uistinu dinamičkih performansi sportskog skutera zajedno sa značajkama koje svaku vožnju učine udobnijom i ugodnijom.

Tehnički podaci

AGREGAT    

Tip agregata

  Redna 2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   530 cm³
Promjer x hod   68.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   33.8 kW @ 6.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   53 Nm @ 5.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Aluminijski
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   120 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   117 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 282 mm
Prednja guma   120/70-15
Stražnja guma   160/60-15
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.200 mm
Ukupna širina   765 mm
Ukupna visina   1.420 - 1.555 mm (podesivi vjetrobran)
Visina sjedala   800 mm
Međuosovinski razmak   1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla   125 mm
Ukupna težina   216 kg
Kapacitet spremnika goriva   15.0 litara

Izdvojeni proizvodi