NaslovnaSkuteriSport

TMAX SX

galerija

TMAX SX

 93.500,00 kn  85.990,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-2018/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-2018/configurator/ 

Uz popisane istaknute značajki modela TMAX koje možete pronaći na standardnoj verziji, sportski TMAX SX opremljen ne nizom posebnih značajki.

Sustav D-MOD omogućuje vam odabir više sportskog načina rada agregata za uzbudljivije performanse – a za dinamični novi oklop dostupne su posebne boje. Pametna nova aplikacija My TMAX Connect daje vam kontrolu nad sigurnosti skutera.

Lagani okvir i napredni ovjes omogućuju precizno upravljanje. Zahvaljujući sustavu kontrole protiv proklizavanja, sustavu bez ključa i većem prtljažnom prostoru za 2 poluotvorene kacige, model TMAX SX kombinira sportske performanse i svakodnevnu praktičnost. Novi TMAX SX: poništite pravila za obitelj MAX.

Detalji

 • Posebne boje i unutarnja završna obrada visoke kvalitete
 • Uklopivi agregat sa sustavom D-MOD s 2 načina rada
 • Aplikacija My TMAX Connect i ugrađeni sustav GPS
 • Sportski i dinamično oblikovan novi oklop
 • Manja težina i veći okretni moment
 • Lagan aluminijski okvir
 • Sustav kontrole protiv proklizavanja (TCS)
 • Veći prtljažni prostor za dvije poluotvorene kacige
 • Sustav paljenja bez ključa "Smart Key"
 • Profinjeni novi TFT instrumenti
 • Sustav blokade središnje nogare
 • Priprema za sigurnosni sustav Dainese D-air®

 • Brza i kontrolirana vožnja

  Ako su uzbudljive sportske performanse na vrhu vašeg popisa želja, tada trebate TMAX SX. Od aluminijske šasije do moćnog motora, sve na modelu TMAX SX konstruirano je za maksimalne performanse kako biste se osjećali živima kao nikada prije. Najmoderniji ovjes i elektroničke sustavi pomoći za vozača osiguravaju veću kontrolu.

 • Lagana aluminijska šasija za okretnu upravljivost

  Posebno konstruirana lijevana aluminijska šasija 9 kg je lakša od one iz prethodne generacije. Ima napredni motociklistički raspored s optimalnim montažnim točkama motora koji osigurava pokretnu upravljivost i dinamične performanse – što SX čini jednim od najuzbudljivijih i najpraktičnijih sportskih skutera na cesti.

 • Preuzmite kontrolu pomoću dvostupanjskog sustava D-MODE

  Kako biste posve mogli iskoristiti u klasi najbolje ubrzanje i performanse s obiljem okretnog momenta koje donosi motor od 530 ccm, morate imati potpunu kontrolu. Dvostupanjski D-MODE omogućuje jednostavni odabir načina rada "T" za uglađenu isporuku snage po gradu – a na otvorenoj cesti možete prelaskom na način rada "S" iskoristiti snažnije i sportske performanse.

 • Izbor posebnih boja

  TMAX SX s dvostrukim LED farovima i dinamičnim oklopom nadahnutim Yamahinim sportskim motociklima djeluje snažno i privlačno. Dostupan u završnoj obradi u boji Matt Silver ili Liquid Darkness, ovaj sportski skuter visokih specifikacija ima čistu DNK modela TMAX koja nikada ne zastarijeva.

 • Blokade središnje nogare za zaštitu od krađe

  TMAX SX jedan je od najpoželjnijih skutera na cesti – stoga želite maksimalnu zaštitu od krađe. Ovaj razvijeni maksi skuter opremljen je jedinstvenim, u industriji najboljim sustavom blokade središnje nogare koja pomaže u pouzdanoj i sigurnoj zaštiti od krađe.

 • Sportski i dinamičan motociklistički dizajn

  TMAX dva desetljeća vlada kategorijom skutera. S laganim oklopom i prednjom stranom s dvostrukim svjetlima, dinamičan izgled i sportski motociklistički dizajn modela TMAX SX jednostavno su nedostižni. Uzdignutim prigušivačem i odvažnim bočnim motivima bumeranga dodatno se ističe u usporedbi sa svim drugim skuterima.

 • Veliki okretni moment i lagana pokretljivost

  Kombinacija motora s visokim okretnim momentom i lagane aluminijske lijevane šasije u koju je motor ugrađen kao na motociklu čini ovaj dinamični skuter uzbudljivo učinkovitim. Pružajući nevjerojatno ubrzanje i pokretnu upravljivost ovaj sportski skuter donosi najbolje ukupne performanse u klasi.

 • Izvanredno ubrzavanje

  Ako nikada niste iskusili performanse modela TMAX SX, pripremite se za veliko iznenađenje. Dvocilindrični motor od 530 ccm proizvodi visoki okretni moment koji omogućuje neusporedivo ubrzanje iz mirovanja. Opremljen kontinuiranim automatskim mjenjačem s remenskim pogonom za iznimno uglađenu i opuštenu vožnju, TMAX SX uvijek pruža uzbuđenje.

 • Sustav kontrole protiv proklizavanja (TCS)

  Za optimalne performanse i maksimalno prianjanje pri svakoj vožnji u različitim uvjetima TMAX SX opremljen je sustavom kontrole protiv proklizavanja. Ovaj napredni elektronički sustav povećava samopouzdanje u vožnji osiguravajući uglađena pokretanja i sigurno držanje ceste na mokrim, klizavim i rastresitim podlogama.

 • Sustav paljenja bez ključa Smart Key

  Želite li pokrenuti motor, otključati sjedalo ili blokirati ili otpustiti središnju nogaru, paljenje bez ključa sve to čini mnogo lakšim. Sve dok nosite Smart Key možete upravljati modelom TMAX SX pa tako štedite vrijeme i malo lakše prolazite kroz dan!

 • Profinjeni TFT instrumenti

  Višenamjenski instrumenti obuhvaćaju monokromatski TFT zaslon s brzinomjerom na lijevoj i tahometrom na desnoj strani – a na središnjem zaslonu su brojač kilometara, dva mjerača puta, trenutna i prosječna potrošnja goriva i vanjsku temperaturu te indikatori za različite funkcije – uključujući sustav TCS.

 • Ovjes sa sponama

  U konstrukciji okvira i sustava ovjesa opširno je primijenjena tehnologija motocikala. Glatki stražnji ovjes sa sponama pruža izvrsna svojstva amortizacije za sportsku i stabilnu vožnju, a uz putanju ovjesa od 120 mm upside-down prednje vilice najprofinjenijeg su dizajna koji je dosad imao jedan maksi skuter.

 • Dovoljno mjesta za spremanje

  Privlačnost modela TMAX SX je u naprednoj motociklističkoj tehnologiji s uzbudljivim sportskim performansama koje u kombinaciji s praktičnim značajkama i obiljem prostora za pohranu. Jednostavno otvorite sjedalo i pristupate velikom spremištu u koje stanu dvije poluotvorene kacige – to olakšava svako putovanje.

 • Aplikacija My TMAX Connect

  Yamahina aplikacija My TMAX Connect najbolja je u industriji i osigurava potpunu povezivost, otvarajući vam cijeli novi virtualni svijet u kojem daljinski možete upravljati i zaštititi svoj TMAX SX. Značajke obuhvaćaju blokadu motora, traženje motocikla, podatke o upotrebi te funkcije geofence i upravljanje zaštitom od krađe koje vam pružaju sigurnost i osiguravaju kontrolu.

Tehnički podaci

AGREGAT    

Tip agregata

  Redna 2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   530 cm³
Promjer x hod   68.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   33.8 kW @ 6.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   53 Nm @ 5.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Aluminijski
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   120 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   117 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 282 mm
Prednja guma   120/70-15
Stražnja guma   160/60-15
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.200 mm
Ukupna širina   765 mm
Ukupna visina   1.420 - 1.475 mm (podesivi vjetrobran)
Visina sjedala   800 mm
Međuosovinski razmak   1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla   125 mm
Ukupna težina   213 kg
Kapacitet spremnika goriva   15.0 litara

Izdvojeni proizvodi