NaslovnaSkuteriSport

TMAX Tech MAX 560

galerija

TMAX Tech MAX 560

105.900,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

Ako cijenite stvarnu vrijednost napredne tehnologije, inovativan dizajn i izvanrednu kvalitetu, novi TMAX Tech MAX vrhunski je sportski skuter za vas. Njegova najbolja specifikacija u klasi obuhvaća električni vjetrobran, tempomat te grijane ručke i sjedalo – uz dodatnu potpunu povezivost s pomoću sustava My TMAX Connect.

Ovaj potpuno opremljen vrhunski model ima novi agregat zapremnine 560 ccm koji proizvodi veće razine okretnog momenta za izvanredno ubrzanje i veliku brzinu krstarenja, što je idealan izbor ako se vozite autocestom na većim udaljenostima. Zahvaljujući laganom podvozju, idealan je za kretanje zakrčenim gradskim ulicama.

Agresivna nova konstrukcija ima integrirana LED svjetla i novi preuređeni prednji oklop koji modelu TMAX Tech MAX daju impozantan izgled koji omogućuje da budete primijećeni – a uz to je poboljšana ergonomija i dodatna oprema tako da se možete veseliti duljim izletima.

Kratki pregled

 • Jednolična TFT instrumentna ploča
 • Sustav kontrole proklizavanja i D-MODE
 • Smart Key operation
 • Poboljšana pristupačnost tlu
 • Integrirani prednji LED pokazivači smjera
 • Novi dinamičniji i agresivan dizajn oklopa
 • Lagani aluminijski okvir
 • Grijane ručke i sjedalo
 • Tempomat
 • Veliki prostor za pohranu
 • Električni vjetrobran

 •                                                                                        

  Agresivan i dinamičan dizajn oklopa

  Novi model TMAX Tech MAX agresivnijeg je novog izgleda koji pojačava njegov legendarni status vodećeg europskog sportskog skutera. Nove ploče oklopa, uključujući preoblikovane bočne „bumerang” odjeljke pružaju dinamičniji i profinjeniji izgled – a supersportski stražnji kraj ima novu stražnju lampu u obliku slova „T” i lagane bočne poklopce s otvorima.

 •                                            

  Rukovanje Smart Key ključem

  Želite li pokrenuti agregat, otključati sjedalo i blokirati ili otpustiti središnju nogaru, paljenje bez ključa sve to čini mnogo lakšim. Sve dok sa sobom nosite pametni ključ, moći ćete upravljati skuterom TMAX Tech MAX – što vam štedi vrijeme i olakšava dan!

 •                                            

  Snažniji agregat zapremnine 560 ccm usklađen s normom EU5

  Novi model TMAX Tech MAX brži je, dinamičniji i iznimno sportski model zahvaljujući većem agregatu zapremnine 560 ccm usklađenom EU5 normom koji ide, odaje dojam i zvuči bolje nego ikad. Uz preko 6 % većeg okretnog momenta osjetit ćete još jače ubrzanje – a zahvaljujući posebnom mehanizmu uravnoteženja ovaj lagani 2-cilindrični agregat jedan je od najuglađenijih i najkompaktnijih u kategoriji.

 •                                            

  Lagani aluminijski okvir

  Model TMAX Tech MAX opremljen je laganim lijevanim aluminijskim okvirom motociklističkog podvozja dvostrukih greda i dugom stražnjim vilicom. Agregat zapremnine 560 ccm postavljen je izravno u okvir kako bi se osigurala visoka razina čvrstoće podvozja za precizno i okretno upravljanje. Ništa drugo nije tako dobro nego kada se vozite na autocesti ili krstarite po gradu.

 •                                            

  Potpuno opremljen najboljim specifikacijama u klasi

  Model TMAX Tech MAX isporučuje se s najboljim specifikacijama u klasi. Sustav My TMAX Connect pruža potpunu kontrolu s pomoću GPS sustava za dodatnu sigurnost – a tempomat ne dozvoljava stres na dugim putovanjima. Uz električni vjetrobran, grijane ručke i sjedalo, ovaj potpuno opremljeni vrhunski sportski skuter napravljen je za vožnju tijekom cijele godine.

 •                                            

  Integrirani prednji LED pokazivači smjera

  Novo dizajnirane prednje ploče, kao i izmijenjeni bočni „bumerang” poklopci i uži stražnji kraj, omogućuju sportski i agresivniji novi izgled. Kompaktni novi LED prednji pokazivači smjera u cijelosti su integrirani u nove ploče kako bi pružili osjećaj lakoće i veće okretnosti – a jedinstveno LED stražnje svijetlo u obliku slova „T” svima daje na znanje da je TMAX Tech MAX još uvijek ispred!

 •                                            

  Tempomat

  Nijedan drugi sportski skuter ne može se usporediti s potpuno opremljenim modelom TMAX Tech MAX. Uz moćniji agregat zapremnine 560 ccm i prvoklasnu ergonomija ovo je savršen stroj za vožnje na duge staze – a za dodatnu udobnost i užitak, tempomat ulazi u standardnu opremu. Pri vožnjama iznad 50 km/h može pomoći da se vozite unutar prevladavajućih ograničenja brzine.

 •                                            

  Električni vjetrobran

  Ako želite vrhunski sportski skuter najviše specifikacije u kategoriji, model TMAX Tech MAX jasan je izbor. Jedna od najznačajnijih značajki koje povećavaju udobnost ekskluzivni je električni vjetrobran koje se može podesiti 135 mm prema gore ili dolje, što vam omogućuje odabir optimalne postavke za maksimalnu udobnost vožnje na autocesti ili po gradu.

 •                                            

  Jednolična TFT instrumentna ploča

  Novi model TMAX Tech MAX opremljen je iznimno kvalitetnom, monokromatskom TFT višenamjenskom instrumentnom pločom koja sadrži mjerač brzine slijeva i mjerač okretaja zdesna, a u središnjem dijelu MAX zaslona smješten je brojač kilometara, dva mjerača puta, trenutačna i prosječna potrošnja goriva i indikator vanjske temperature, kao i svjetla indikatora za razne funkcije, uključujući D-MODE, ABS i TCS.

Tehnički podaci

AGREGAT    

Tip agregata

  Redna 2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   562 cm³
Promjer x hod   70.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   35 kW @ 7.500 okr/min
Maksimalan okretni moment   55.7Nm @ 5.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Suhi karter
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Aluminijski
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   120 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   117 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 282 mm
Prednja guma   120/70-15
Stražnja guma   160/60-15
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.200 mm
Ukupna širina   765 mm
Ukupna visina   1.420 - 1.555 mm (podesivi vjetrobran)
Visina sjedala   800 mm
Međuosovinski razmak   1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla   125 mm
Ukupna težina   220 kg
Kapacitet spremnika goriva   15.0 litara

Izdvojeni proizvodi