galerija

TMAX

 87.500,00 kn  79.900,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-2018/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/sport/tmax-2018/configurator/

Najprodavaniji TMAX od 2001. godine poboljšao je živote više od 233.000 vozača. Sada vam novi TMAX pruža još više sportskih performansi s vrhunskom praktičnosti.

Zahvaljujući dinamičnom novom oklopu i završnoj obradi vrhunske kvalitete, ovaj vrhunski maksi skuter premašit će vaša očekivanja. Novi aluminijski okvir omogućuje nevjerojatno upravljanje i precizno skretanje – a motociklističke vilice upside down stražnji ovjes sa sponama tvore vrhunsko prijevozno sredstvo.

Opremljen sustavom kontrole protiv proklizavanja, sustavom bez ključa, s većim prtljažnim prostorom za 2 poluotvorene kacige i TFT instrumentima visoke tehnologije, novi TMAX pruža vam sportske motociklističke performanse s praktičnosti skutera.

Detalji

 • Sportski i dinamično oblikovan novi oklop
 • Manja težina i veći okretni moment
 • Nova lagana aluminijska šasija
 • Sustav kontrole protiv proklizavanja (TCS)
 • Yamahin sustav čipom upravljanog gasa (YCC-T)
 • Veći prtljažni prostor za dvije poluotvorene kacige
 • Sustav paljenja bez ključa "Smart Key"
 • Profinjeni novi TFT instrumenti
 • Stražnji ovjes sa sponama
 • ABS ugrađen kao standardna oprema
 • Sustav blokade središnje nogare
 • Priprema za sigurnosni sustav Dainese D-air®

 • Sportski i dinamično oblikovani izgled motocikla

  Motociklistički dizajn oklopa čini ovaj legendarni model TMAX tako posebnim. Ovaj model najnovije 6. generacije opremljen je dvostrukim nagnutim prednjim LED svjetlima i zakrivljenim pozicijskim svjetlima koji ovom inovativnom maksi skuteru daju njegov osebujni i energičan izgled, a prigušivač usmjeren prema gore samo naglašava njegov izgled pod utjecajem sportskih motocikala.

 • Lagana aluminijska šasija za okretnu upravljivost

  Posebno dizajnirana lijevana aluminijska šasija lakša je za 9 kg od modela prethodne generacije, a primjenjuje naprednu motociklističku konstrukciju s optimalnim točkama za montažu agregata koje osiguravaju okretno upravljanje i dinamičke performanse, što TMAX čini jednim od najuzbudljivijih, najsposobnijih i najdinamičnijih sportskih skutera na cesti.

 • Sustav kontrole proklizavanja (TCS)

  Za osiguravanje optimalnih performansi i maksimalnog zadovoljstva u svakoj vožnji u različitim uvjetima TMAX je opremljen sustavom kontrole proklizavanja. Ovaj napredni elektronički sustav povećava samopouzdanje u vožnji osiguravajući uglađena pokretanja i pouzdano držanje ceste na mokrim, klizavim i rastresitim podlogama.

 • Prostor za spremanje za dvije poluotvorene kacige

  TMAX se iz generacije u generaciju neprestano razvija, a tijekom godina dotjerali smo i poboljšali kapacitet spremišta i oblik oklopa. Ovaj je model 6. generacije konstruiran za svakodnevnu vožnju na posao kao i za vikend-vožnje, a nudi i prostrano spremište ispod sjedala s velikim prostorom u koji mogu stati dvije poluotvorene kacige.

 • Visok okretni moment uz laganu pokretljivost

  Što ovaj dinamični skuter čini tako brzim i uzbudljivim jest kombinacija agregata visokog okretnog momenta koji je ugrađen u stilu motocikala u laganu aluminijsku šasiju. Ovaj sportski skuter pruža izvanredno ubrzavanje u kombinaciji s okretnim upravljanjem te tako nudi najbolje ukupne performanse u svojoj klasi.

 • Motociklistički ovjes

  Motociklistička tehnologija naširoko je primjenjivana u konstrukciji sustava okvira i ovjesa. Stražnji ovjes sa sponama pruža izvrsna svojstva amortizacije za sportsku i stabilnu vožnju, a uz putanju ovjesa od 120 mm upside-down prednje vilice najprofinjenijeg su dizajna koji je dosad imao jedan maksi skuter.

 • Izvanredno ubrzavanje

  Ako nikad niste doživjeli performanse skutera TMAX, budite spremni za veliko iznenađenje jer njegov 2-cilindrični agregat od 530 ccm proizvodi visoke razine okretnog momenta koji neusporedivo brzo ubrzava skuter iz stanja mirovanja. Opremljen besprijekornim automatskim mjenjačem s remenskim prijenosom, koji omogućuje iznimno uglađenu i opuštajuću vožnju, skuter TMAX uvijek ostavlja sjajan dojam.

 • Sustav paljenja bez ključa Smart Key

  Bilo da morate pokrenuti motor, otključati sjedalo ili blokirati ili deblokirati središnju nogaru, paljenje bez ključa čini sve puno lakšim. Dok god sa sobom nosite pametni ključ, moći ćete upravljati skuterom TMAX, što vam štedi vrijeme i olakšava dan!

 • Profinjeni TFT instrumenti

  Višefunkcijski instrumenti sadržavaju monokromatski TFT zaslon visoke kvalitete koji obuhvaća mjerač brzine slijeva i tahometar zdesna, a središnji LED zaslon obuhvaća brojač kilometara, dva mjerača puta, trenutačnu i prosječnu potrošnju goriva i indikator vanjske temperature, kao i indikatore za razne funkcije, uključujući i TCS.

 • Sustav blokade središnje nogare za zaštitu od krađe

  TMAX je danas jedan od najpoželjnijih i najuspješnijih sportskih skutera na cesti, pa ćete ga željeti opremiti maksimalnom zaštitom od krađe. Za sprječavanje neovlaštene uporabe ovaj je maksi skuter visokih tehnologija opremljen jedinstvenim sustavom blokade središnje nogare, vodećim u ovoj industriji, koji vam pomaže da ga čuvate na sigurnom.

 • Široki izbor originalne dodatne opreme

  Yamaha je razvila širok raspon dodatne opreme za skuter TMAX, što vam omogućuje da stvorite vlastiti jedinstveni sportski skuter „skrojen po mjeri“. Uz pomoć aplikacije MyGarage možete uživo na internetu u 3D tehnologiji konstruirati skuter TMAX iz svojih snova, a možete i spremiti i podijeliti rezultate. To je brz i efikasan način da vidite što vam najviše odgovara.

Tehnički podaci

AGREGAT    

Tip agregata

  Redna 2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   530 cm³
Promjer x hod   68.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   33.8 kW @ 6.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   53 Nm @ 5.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Aluminijski
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   120 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   117 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 282 mm
Prednja guma   120/70-15
Stražnja guma   160/60-15
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.200 mm
Ukupna širina   765 mm
Ukupna visina   1.420 - 1.475 mm (podesivi vjetrobran)
Visina sjedala   800 mm
Međuosovinski razmak   1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla   125 mm
Ukupna težina   213 kg
Kapacitet spremnika goriva   15.0 litara

Izdvojeni proizvodi