NaslovnaSkuteriSport

X-MAX 125

galerija

X-MAX 125

38.900,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

U Yamahi smatramo kako putovanje na posao uvijek treba biti zabavno. X-MAX 125 izrađen je kako bi svako putovanje učinio zabavnijim pružajući idealno uravnotežena sportska, praktična i funkcionalna svojstva.

Neovisno o tome ulazite li u svijet skutera ili tražite sljedeći model, svidjet će vam se ono što ćete otkriti pažljivijim promatranjem. Model za 2018. ima pokretanje bez ključa Smart Key za jednostavan nesmetan rad – a ispod sjedala je veliki odjeljak za spremanje.

Jedinstvena dvostruka prednja LED svjetla i dinamičan dizajn naglašavaju vrhunsku kvalitetu modela X-MAX 125 – uz standardnu kontrolu proklizavanja i ABS koji vam osiguravaju kontrolu. Odaberite X-MAX 125. Započnite s najboljim.

Detalji

 • Novi vrhunski skuter od 125 ccm
 • Kompaktan oklop dizajna serije MAX s jednostavnom ergonomijom
 • Dvostruka prednja LED svjetla i LED stražnja svjetla
 • Paljenje bez ključa Smart Key
 • Sustav kontrole proklizavanja (TCS)
 • Motociklistička prednja vilica
 • Veliko osvijetljeno spremište za 2 integralne kacige
 • Prostrano dvostruko sjedalo s odvojenim naslonom za vozača
 • Snažan i ekonomičan agregat od 125 ccm usklađen s EU5
 • Alatom podesive ručke i vjetrobran s 2 položaja
 • Moderni instrumenti s velikim LCD zaslonom
 • Utičnica od 12 V u prednjem dijelu odjeljka za spremanje

 • Sportski, moderan i praktičan skuter od 125 ccm

  Svaki Yamahin skuter XMAX razvijen je pomoću čiste DNK serije MAX. Čim sjednete na novi X-MAX 125 iskusit ćete brzo upravljanje i snažno ubrzanje koje ovaj sportski, moderan i praktičan skuter čine brzim i učinkovitim vozilom za putovanje na posao – i vašim pristupom obitelji MAX.

 • Rukovanje bez ključa Smart Key

  Kada putujete na posao želite da svako putovanje bude jednostavno i bez opterećenja. Stoga smo XMAX 125 opremili sustavom pokretanja bez ključa Smart Key. Ako imate ključ uz sebe, bez fizičkog umetanja ključa možete otključati i pokrenuti skuter te pristupiti spremištu ispod sjedala.

 • Sustav kontrole protiv proklizavanja

  Na uobičajenom putovanju na posao možete naići na sve, od mokrih cesta do klizavih poklopaca kanalizacije i popločenih cesta – čak i na blato i prljavštinu u blizini gradilišta. Sustavu kontrole proklizavanja na modelu XMAX 125 pruža više kontrole nudeći grip na stražnjem kotaču na sklizavim površinama pa možete voziti s više sigurnosti.

 • Veliki prostor za pohranu ispod sjedala

  XMAX 125 ubraja se među najelegantnije skutere s najvišim sportskim karakteristikama u klasi – uz to je, zahvaljujući velikom prostoru za pohranu ispod sjedala, i jedan od najpraktičnijih! Jednostavno podignite sjedalo i možete spremiti 2 integralne kacige ili prijenosno računalo i dodatne stvari – a elegantna svjetiljka osvijetljava odjeljak i povećava praktičnost.

 • Cjelokupno LED osvjetljenje

  Jedan pogled na prednji dio modela XMAX 125 dovoljan je za zaključak da je izgled ovog sportskog skutera nadahnut našim skuterima visokih performansi iz serije MAX. Dvostruka uglata LED prednja svjetla emitiraju snažnu svjetlosnu zraku i smanjuju potrošnju energije – a prednja i stražnja pozicijska svjetla i LED stražnja svjetla olakšavaju uočavanje modela X-MAX 125.

 • Motociklistička prednja vilica

  Putujući autoputom ne možete uočiti rad ovjesa, no razliku koju čini motociklistička vilica na XMAX 125 zasigurno ćete osjetiti. Ima hod od 110 mm i upija neravnine za uglađeniju vožnju – također je oblikovana za najvišu udobnost i kontrolu tijekom kočenja i skretanja.

 • Odlična udobnost za vozača i suputnika

  Većina ljudi složit će se kako je XMAX 125 vrlo atraktivan skuter – no to ne znači da smo činili kompromise po putanju udobnosti. Provjerite luksuzno dvostruko sjedalo i uvjerit ćete se kako je ovaj sportski skuter za putovanja na posao atraktivan i udoban. Obilje prostora za noge omogućuje vam odabir vlastitog stila vožnje za svaku situaciju.

 • Dizajn i završna obrada vrhunske kvalitete

  Jedna od stvari koja skutere MAX čini tako posebnima jest kombiniranje napredne Yamahine tehnologije sa sportskim dizajnom i kompaktnim dimenzijama. To je prepoznatljiv stil serije MAX – uz vrhunsku kvalitetu koju možete pronaći u završnoj obradi – koji vas čini ponosnim kada vas uoče na skuteru XMAX 125.

Tehnički podaci

Agregat

Tip agregata

4-takta, hlađenje tekućinom, SOHC

Zapremina

124cc

Provrt x hod

52,0 mm x 58,6 mm

Omjer kompresije

11,2 : 1

Maksimalna snaga

10,5 kW @ 8.750 okr/min

Maksimalan okretni moment

12,0 Nm @ 6.500 okr/min

Sustav podmazivanja

Mokri karter

Napajanje gorivom

Ubrizgavanje goriva

Sustav paljenja

TCI

Sustav pokretanja

Električno

Sustav prijenosa

Automatski s V-remenom

Fuel consumption

2,7 l/100km

CO2 emission

63 g/km

Šasija

Sustav ovjesa sprijeda

Teleskopske vilice

Hod ovjesa sprijeda

110 mm

Sustav ovjesa straga

Njihajuča ruka

Hod ovjesa straga

75 mm

Prednja kočnica

disk, Ø 267 mm

Stražnja kočnica

disk, Ø 245 mm

Prednja guma

120/70-15

Stražnja guma

140/70-14

Dimenzije

Ukupna dužina

2.185 mm

Ukupna širina

775 mm

Ukupna visina

1.415 mm (1,465mm with adjustable windscreen)

Visina sjedala

795 mm

Međuosovinski razmak

1.526 mm

Minimalna udaljenost od tla

130 mm

Ukupna težina

175 kg

Kapacitet spremnika goriva

13,0 Litara

Izdvojeni proizvodi