NaslovnaSkuteriUrban Mobility

Tricity 125

galerija

Tricity 125

35.900,00 kn

Detalji

TRICITY 125 2017 MPC: 32.900,00 kn

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/urban-mobility/tricity-125-2020/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/urban-mobility/tricity-125-2020/configurator/

U vašem će životu doći trenutak kada ćete poželjeti promijeniti način života i kretanja u gradu. Odlučit ćete preuzeti kontrolu nad svojim vremenom kako biste mogli uživati u najboljim stranama urbanog života.

Kada taj trenutak dođe, čeka vas skuter za svakodnevnu vožnju gradom Yamaha Tricity 125. Udoban položaj za vožnju odmah će vas osvojiti, a konstrukcija na tri kotača povećava osjećaj pouzdanosti i stabilnosti.

Novi učinkoviti agregat Blue Core od 125 ccm omogućuje odlično ubrzanje uz izvrsnu ekonomičnost goriva, a standardno ugrađeni ABS-u i kočioni sustav Unified Braking System čine Tricity 125 najlakšim i najugodnijim

Upečatljivo stilizirani i lagani oklopi

Predivno stiliziran oklop modela Tricity redizajniran je kako bi taj lagani skuter s tri kotača dobio dinamičniji i moderniji imidž. Tečne linije i preoblikovan stražnji dio stvaraju elegantan i profinjen izgled koji naglašava okretnost tog urbanog skutera. A sportski vizir i blještavi štitnici za noge omogućuju dobru zaštitu od vjetra i vremenskih uvjeta.

Snažan i ekonomičan 4-taktni agregat Blue Core od 125 ccm

Snažan i ekonomičan 4-taktni agregat Blue Core od 125 ccm

Živahno ubrzanje i štedljivu potrošnju goriva najnoviji Tricity 125 može zahvaliti novorazvijenom 4-taktnom, tekućinom hlađenom agregatu Blue Core od 125 ccm. Blue Core razvija snagu od 9 kW i postiže bolje performanse uz upotrebu manje goriva, što Tricity 125 čini jednim od najučinkovitijih i najekonomičnijih prijevoznih sredstava!

"Leaning Multi Wheel" sustav

"Leaning Multi Wheel" sustav

Yamaha ekskluzivni "Leaning Multi Wheel" sustav je dizajniran za pružanje jednostavnog upravljanja zajedno sa sigurnim skretanjem i svladavanjem krivina te prirodnim osjećajem prilikom vožnje, baš kao kod skutera. Karakteristike poput paralelogramskog sustava ovjesa te neovisne dvostruke prednje vilice, ovo inteligentno i napredno riješenje dozvoljava dvostrukim prednjim kotačima naginjanje u krivini, što čini Tricity pravim užitkom za vožnju.

Ugodna vozačka pozicija

Ugodna vozačka pozicija

Novi okvir modela Tricity ima široku, ravnu ploču za noge, koja – zajedno s duljim i ravnijim dvostrukim sjedalom – omogućuje udoban položaj za vožnju te brzo i lako penjanje i silaženje s modela Tricity 125. Ispod sjedala je i veće spremište za integralnu kacigu, kao i priručna kuka s prednje strane.

Okvir s 3 kotača

Okvir s 3 kotača

Tricity 125 jedinstveno je i lagano vozilo za gradsku vožnju koje se odlikuje inovativnim dizajnom okvira s 3 kotača te daje osjećaj prave stabilnosti i pouzdanosti na različitim cestovnim podlogama. Zahvaljujući dvostrukim prednjim kotačima koji su postavljeni jedan blizu drugoga, Tricity je okretan i jednostavan za vožnju, što ga čini idealnim izborom i za muškarce i za žene.

Lagan i agilan

Lagan i agilan

Uz to što je iznimno lagan, samo 156 kg uz puni spremnik goriva, motor i okvir vozila Tricity dizajnirani su kako bi pružili uravnotežen, lak i pouzdan osjećaj upravljanja. Vožnja gradom od sada predstavlja jedan od najlakših i najugodnijih iskustava vožnje uopće. A s tri kotača, parkiranje nemože biti jednostavnije.

ABS i Unified Brake System sustavi

ABS i Unified Brake System sustavi

Prednji dvostruki diskovi promjera 220 mm i stražnji disk od 230 mm jamče odličnu zaustavnu snagu, a za dodatnu pouzdanost tu je i standardno ugrađeni ABS. Za još uglađeniji osjećaj prilikom kočenja, opremili smo ovo vozilo našim "Unified Brake System" sustavom koji automatski optimizira kočionu snagu prednjih i stražnjeg kotača prilikom pritiska na lijevu ručicu kočnice i kada karistite obje ručice istovremeno.

Moderan, praktičan i zabavan

Moderan, praktičan i zabavan

Sa modernim dizajnom, laganim upravljanjem i agilnosti u stilu skutera, Tricity je spreman iz korijena promijeniti svakodnevno putovanje na posao. Upečatljivi oklopi i prostrana pozicija sjedenja doprinose komforu, dok prijateljske karakteristike i niski troškovi održavanja čine ovo vozilo najučinkovitijim i najugodnijim načinom gradskog putovanja.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 2 ventila
Zapremina   124.8 cm³
Promjer x hod   52.4 mm x 57.9 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   8.1 kW @ 9.000 okr/min
Maksimalan okretni moment   10.4 Nm @ 5.550 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 220 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 230 mm
Prednja gume   90/80-14
Stražnja guma   110/90-12
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.905 mm
Ukupna širina   735 mm
Ukupna visina   1.215 mm
Visina sjedala   780 mm
Međuosovinski razmak   1.310 mm
Minimalna udaljenost od tla   120 mm
Ukupna težina   152 kg
Kapacitet spremnika goriva   6.6 litara

Izdvojeni proizvodi