galerija

Xenter 125

26.500,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/urban-mobility/xenter-125-2018/accessories/#/

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooters/urban-mobility/xenter-125-2018/configurator/

 

Sa novim "high-wheel" Xenter 125 ccm skuterom, gradska vožnja predstavlja istinski užitak. Svaki aspekt ovog skutera dizajniran je kako bi Vaša gradska vožnja bila brza i ugodna. Snažan 125 ccm agregat ubrzava snažno i ostavlja gusti promet iza sebe. Sve to kombinirano je s jednostavnim rukovanjem, novim i inovativnim sustavom prihvata agregata i "monocross" stražnjim ovjesom u moto stilu. Sve na ovom 125 ccm skuteru je jednostavno - od iznimno prostrane podnice, jednostavnog dizajna, do pouzdane kočione sile osigurane od strane UBS "Unified Braking System" sustava kočnica. Sve je naglašeno uglađenim, modernim dizajnom i niskom potrošnjom goriva, ovo je prikladan i snažan skuter za gradsku vožnju. 

Uglađena vožnja gradskim ulicama Vašeg grada u potpunom komforu. Xenter 125 dizajniran je upravo za to. Agregat sa uglađenom anti-vibracijskom tehnologijom dozvoljava novi sustav prihvata u okvir. U kombinaciji sa "monocross" ovjesom, koji koristi i TMAX, doprinosi izuzetno uglađenoj vožnji čak i sa suputnikom. Ovakav "set-up" doprinosi agilnom i odzivnom rukovanju više nalik motociklu nego skuteru. Dodatna pogodnost dolazi od prostrane ravne podnice, jednostavnog dizajna i integriranog stražnjeg nosača spremnika. Samo jedna vožnja biti će dovoljna da se uvjerite u sve prednosti koje Xenter ima u Vašem svakodnevnom gradskom prijevozu.

Detalji:

 • Uglađen i moderan dizajn
 • Veliki 16-inčni kotači sa 5 krakova
 • Nove izdržljive gume sa ekstra gripom i novim dizajnom
 • Tekućinom hlađeni 4-taktni agregat od 125 ccm, SOHC
 • "Monocross" stražnji ovjes
 • UBS "Unified Braking System" sustav kočnica
 • 267 mm prednji disk i 150 mm stražnja bubanj kočnica
 • Prostrana ravna podnica
 • Integrirani stražnji nosač spremnika
 • LCD instrument tabla
 • LED stražnje svjetlo

 • Moderno gradsko prijevozno sredstvo

  Budući da kotači velikog promjera osiguravaju uglađenu vožnju po neravnim površinama, Xenter je savršeno prilagođen gradskom načinu života. S privlačnim stilom, ovaj moderan gradski skuter pruža vam mogućnost preuzimanja kontrole nad svojim pretrpanim rasporedom. Opremljen snažnim dvostrukim prednjim svjetlima i LED stražnjim svjetlima, Xenter 125 uklapa se u suvremeni stil svakodnevnom praktičnošću.

 • Udoban, prostran i praktičan

  Iznimno ravno podnica za noge i gotovo pa ravna ploča ispred vozačevih nogu osiguravaju opušteni položaj za vožnju dok visokokvalitetno prošiveno sjedalo jamči dodatnu udobnost u vožnji. Zahvaljujući prostranom spremištu za kacige ispod sjedala te pretincu za odlaganje predmeta, kuki za pričvršćenje torbi te stražnjem nosaču prtljage osigurano je dovoljno mjesta za prijevoz potrebnih stvari.

 • 16-inčni kotači velikog promjera s 5 krakova

  Osim što pridonose elegantnom izgledu, lagani 16-inčni kotači modela Xenter 125 dizajnirani su za udobnu i stabilnu vožnju po neravnim podlogama. Izrađeni od lake legure, kotači s 5 krakova opremljeni su prednjom gumom širine 100 mm te stražnjom gumom širine 120 mm za izvanredan grip i otpornost na habanje.

 • Napredan monocross stražnji ovjes

  Razvijen prema dizajnu vrhunskog skutera Yamaha TMAX, napredan monocross stražnji ovjes s jednim amortizerom osigurava uglađenu vožnju po neravnim gradskim ulicama. Zajedno s teleskopskim prednjim vilicama te kotačima velikog promjera od 16 inča, Xenter 125 je izrađen za pružanje uglađene i pouzdane vožnje u svakom trenutku.

 • 4-taktni motor od 125 ccm hlađen tekućinom sukladan s normom EU4

  Za snažno ubrzanje od točke kretanja Xenter 125 je opremljen moćnim 4-taktnim agregatom od 125 ccm s 4 ventila hlađen tekućinom. Učinkovit sustav ubrizgavanja osigurava dobru ekonomičnost i niske razine emisija – a za udobnu vožnju kompaktna pogonska grupa opremljena je protuvibracijskim sustavom za uglađeniji i tiši rad

 • Unified Braking System

  Snažno i učinkovito kočenje osiguravaju prednja disk kočnica velikog promjera od 267 mm te stražnji bubanj promjera 150 mm. A za pouzdani rad i glatka zaustavljanja, ovaj moderni skuter s kotačima velikog promjera opremljen je i Unified Braking System sustavom.

 • Profinjeni LED instrumenti

  Kao nadopuna modernom, profinjenom i urbanom dizajnu, Xenter 125 je opremljen naprednom LCD instrument tablom. Smještena u području upravljača, ova lako čitljiva tabla uključuje brzinomjer, sat i mjerač temperature zraka. Odmah iza instrumentne table dostupan je prikladno smješten pretinac koji se otvara jednim dodirom.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina   125 cm³
Promjer x hod   52.0 mm x 58.7 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Maksimalna snaga   9.2 kW @ 7.500 okr/min
Maksimalan okretni moment   11.9 Nm @ 7.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   100 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   92 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Bubanj, Ø 150 mm
Prednja guma   100/80-16
Stražnja guma   120/80-16
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.990 mm
Ukupna širina   690 mm
Ukupna visina   1.135 mm
Visina sjedala   785 mm
Međuosovinski razmak   1.385 mm
Minimalna udaljenost od tla   140 mm
Ukupna težina   142 kg
Kapacitet spremnika goriva   8 litara

Izdvojeni proizvodi