Transporter 800 2021

kontaktirajte za cijenu
Detalji Tehnički podaci

Transporter 800 

Svestran, pouzdan i lagan, naš popularni Transporter 600 savršene su motorne sanjke za pustolovine na otvorenom ili poslove održavanja. Dakle, što može biti bolje nego zadržati sve prednosti pobjedničke formule i još mu pružiti impresivnu količinu dodatne snage? Pa, jesmo. To je novi Transporter 800.

Naš novi model 800. Još više snage za otići bilo gdje!

Poput njegovih sestara iz linije Transporter, pruža odlična klizna svojstva i vrhunski rad gusjenice – uvijek i svugdje. Sjedalo serije Mountain omogućuje slobodu pokreta i stvarnu udobnost, stoga je istinski užitak izaći van i pokoriti divljinu, uživajući u izvrsnoj učinkovitosti u dubokom snijegu i na stazi.

Okretno, čvrsto podvozje i velika nosivost tereta čine ga idealnim za profesionalca koji treba obaviti teške poslove – ili za potpuno ležerne pustolovine. Na dugim putovanjima ovjes Dual Shock upija udarce neravne vožnje i osigurava uglađenu vožnju, dok visok, širok i čvrst vjetrobran pruža zaštitu u zahtjevnim uvjetima.

Kratki pregled

  • Novi, lagan i pouzdan 2-taktni agregat obujma 794 ccm
  • Dvostupanjsko ubrizgavanje goriva za snagu i ekonomičnost
  • Ovjes s dvostrukim amortizerima s podiznim vodilicama koje se mogu zaključati
  • 38-inčni SRV prednji ovjes – za precizno upravljanje
  • Duga i moćna gusjenica Camso® Power Claw od 154 inča
  • Yamahine skije serije Mountain – široke i stabilne u dubokom snijegu
  • Visoki, upravljački sustav i udobno sjedalo serije Mountain
  • Praktično električno pokretanje i prekidač za hod unatrag
  • Moderni, višefunkcijski mjerni instrument s jasnim prikazima
  • Spremnik za gorivo velikog kapaciteta (52 l) za duge radne dane
  • Velika i jaka platforma za prtljagu sa čvrstim nosačem tereta
  • Veliki zaštitni vjetrobran s ugrađenim retrovizorima

  • alt

    Novi 2-taktni agregat od 794 ccm

    Ovaj živahni dvocilindrični, 2-taktni agregat zaista pruža snagu kako bi model 800 letio brdima i stazama. Zahvaljujući sofisticiranom digitalno kontroliranom paljenju i elektroničkom sustavu ubrizgavanja goriva – i ulja –, agregat u svim uvjetima radi pri vrhunskim performansama koje pružaju pouzdanu snagu kako biste se provukli kroz najdublji snijeg i sigurno se dovezli kući.

  • alt

    Stražnji ovjes dugog hoda s podizanjem

    Ovjes dugog hoda ima prilagodljivo predopterećenje torzijskih opruga za prilagodbu različitim opterećenjima. Praktičan odjeljak podizne vodilice olakšava izvlačenje iz dubokog snijega pružajući „osjećaj” modela s kraćom gusjenicom. Ovjes s ravnim vodilicama nakon zaključavanja znatno povećava mogućnost vuče, brzinu i stabilnost u plitkom snijegu ili na stazama.

  • alt

    38-inčni SRV prednji ovjes – za preciznost

    Jedinstveno širok razmak A-krakova i najmodernija geometrija ovjesa nadopunjuje napredni dizajn podvozja, čime se dobilo zaista „uzak” postav. Visokotlačni plinski amortizeri imaju tvrdo kućište od anodiziranog aluminija s vratilom od 0,5" i unutarnjim aluminijskim plivajućim klipom, kao i brtvama visoke kvalitete te strugačima za led i kovanom očicom na kraju vratila.

  • alt

    Gusjenica Camso® Power Claw za maksimalno prianjanje

    Gusjenice Camso® u industriji su vrlo cijenjene zbog njihova prianjanja, ubrzanja, skretanja i ukupnih svojstava. Gusjenica Camso® Power Claw na našem najboljem modelu Transporter, sa spojnicama od 2,25 inča i zglobnim kliznim okvirom duljine 153 inča, pružaju optimalnu vuču – što je osobito korisno tijekom istraživanja dubokog snijega – i sjajno prianjanje za potrebe čvrstog upravljanja.

  • alt

    Prostrana stražnja platforma i izdržljivi nosač za prtljagu

    Prostrana stražnja platforma i izdržljivi, ugrađeni cijevni nosač za prtljagu zaista su privlačne značajke ovog novog modela Transporter. Praktičan dizajn omogućuje prijenos skija, daski za snijeg ili opreme za slobodno vrijeme tijekom vikenda – te alata i opreme u danima kada radite. Povlačenje saonica ili prikolice iznimno je lagano zahvaljujući snažnom integriranoj okretnoj kuki za vuču.

  • alt

    Yamahine 200-milimetarske skije serije Mountain – široke i stabilne

    Nove široke Yamahine skije serije Mountain već su stekle veliki ugled na našem popularnom stroju VK10, na kojem su dale veliki doprinos iznimnoj učinkovitosti i stabilnosti u dubokom mekanom snijegu. Trenutačno novi Transporter 800 potpuno je istog dizajna – mogućnost iznimno dobrog klizanja osobito je učinkovita pri penjanju kroz duboki snijeg na zaravni, što se izvodi lagano i brzo.

  • alt

    Upravljački sustav za planinske uvjete – maksimalni nadzor

    Visoki položaj upravljača modela Transporter osigurava optimalnu udobnost i držanje pri vožnji u uspravnom položaju. Kako bi se osiguralo obilje snage tijekom vožnje izvan staze, dizajn sustava ima 6,5-inčni podizač sa širokom, lijevanom šipkom zakrivljenog kraja za planinske uvjete i ugrađeni zatezač za planinske uvjete. Štoviše, sustav je prilagodljiv – tijekom pregledavanja jednostavno odaberite i dosegnite, kako biste ostali u najboljem položaju. Savršen.

  • alt

    Gumb za električno pokretanje i hod unatrag

    Od trenutka kada se ukrcate, zabava ili naporan rad mogu početi Zahvaljujući jednostavnoj i praktičnoj tipki za električno pokretanje i vrhunskoj učinkovitosti sustava EFI, zabava – ili naporan rad – mogu početi od trenutka ukrcaja. Nakon što se nađete u dubokom prhkom snijegu, jednostavan, potisni gumb elektroničkog sustava za hod unatrag pomaže vam pri izvlačenju iz teških situacija. Zvučno upozorenje „dojavljivačem” pomaže pri sigurnijem manevriranju.

  • alt

    Grijači za ruke/palčeve i digitalni mjerni instrumenti

    Praktični raskošni elementi poznati su kao specijalnost tvrtke Yamaha kada su u pitanju motorne sanjke, a mnogi od njih uključeni su u najnoviju liniju. Primjeri su lako prilagodljivi grijači ruku i palčeva koji ulaze u standardnu udobnost, dok se putem jasnog prikaza na našem novom kompaktnom i modernom digitalnom mjernom instrumentu možete informirati o broju okretaja, brzini, stanju goriva i sati vožnje, kao i o bitnim podacima o agregatu.

  • alt

    Visoki vjetrobran za udobnost i zaštitu

    Visoki vjetrobran povećava udobnost na dugim vožnjama u zahtjevnim uvjetima štiteći vozača čak i od jakog puhanja vjetra i snijega. Čvrsto pričvršćen za podvozje, osigurava stalnu zaštitu i preglednost, čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Dva uglađeno profilirana retrovizora također su uredno integrirana u dizajn, za dodatnu vidljivost i sigurnost.

Motor    
Tip / Zapremina   2 taktni / 794 ccm
Cilindri   2-cilindra
Hlađenje   Hlađenje tekućinom
Provrt x hod   85,0 mm x 70,0 mm
Napajanje gorivom   Elektroničko ubrizgavanje
Sustav paljenja   Digitalno upravljani CDI
Dizajn usisa   Klipni cjevni ventili
Ispuh   APV s prilagođenom cijevi
Spojka / prijenos   Team Rapid / Reverse push Button Engine
Sustav disk kočnica   Glavni hidraulični cilindar Stealth s lakom kočionom čeljusti
Suspension    
Sustav ovjesa sprijeda   SRV
Prednji amortizeri   HPG 1.5
Hod ovjesa sprijeda   240 mm
Sustav ovjesa straga   Sustav amortizera Dual Shock SR 153 s torzijskim/podiznim vodilicama
Stražnji amortizeri   HPG 1.5 / HPG 1.5
Hod ovjesa straga   343 mm
Measures / Dimensions    
Ukupna visina   1,321 mm
Ukupna dužina   3,353 mm
Ukupna širina   1,219 mm
Gusjenica Š x D x V (mm)   380 mm x 3,886 mm x 57 mm
Vrsta gusjenice   Camso® Power Claw 2,25”
Razmak skija (mjereno od sredine skija)   901.7 -1,054 mm podesivo
Kapacitet spremnika goriva   51,9 l  
Features    
Električno pokretanje   standardno
Unatrag   standardno
Grijači za ruke i palčeve   standardno
Snaga i tip prednjeg svjetla     
60/55W Halogen
DC izlaz      N/A