NaslovnaVodeni skuteriCruising

FX Cruiser HO 2022

galerija

FX Cruiser HO 2022

174.370,00 kn

Detalji

Izvanredni model FX Cruiser HO nudi vam još jedan skok u luksuz i performanse. Savršenim spojem dizajnerskih i inženjerskih poboljšanja ovaj će vam model proširiti vidike vožnje kako bi vaši dani na vodi, bilo da ste sami ili u društvu, bili još opušteniji i ugodniji. Osjetite snagu motora HO zapremnine 1.812 ccm. Istražite okretno i stabilno upravljanje tankim oblikom trupa, uparenim s revolucionarnom razinom intuitivne kontrole koju pruža naš ekskluzivni sustav RiDE® i potpuno elektronički sustavi nadzora i kontrole. Neće više biti povratka!

Vaše istraživačko putovanje nastavlja se dok istražujete izvanredne elektroničke sustave gasa i trima, kontrolu proklizavanja pri vožnji unatrag, sigurnosni način rada i niz drugih značajki: proširena krmena platforma, prilagodljiv upravljač, sjedalo za krstarenje 3 osobe, klinovi za vezivanje ... ukratko, svijet užitka u krstarenju. Odsad plovite luksuzno i sa stilom. Savršena ravnoteža snage, uglađene vožnje i dizajna za postizanje udobnosti svojstvena je modelu FX Cruiser. Model simbolizira Yamahinu reputaciju svjetskog predvodnika u pouzdanosti i učinkovitosti koja je stečena tijekom mnogih godina.

Kratki pregled 

Veliki LCD dodirni zaslon u boji od 5 " Mogućnost sinkronizacije pametnog telefona Spreman za crtač GPS karte Jednostavan pristup pretincu za rukavice Nova registracijska pločica i ažuriran položaj pokrovitelja Poboljšana ergonomija i kutija s prekidačima za funkcije Zvuk integriran s kontrolom putem zaslona Motor velike izlazne snage zapremnine 1.812 ccm Luksuzno 2-dijelno sjedalo za odmaranje 3 osobe Najdulji i najudobniji trup u asortimanu Revolucionarni sustav RiDE Jedinstveni sustav podešavanja upravljača u 4 položaja

 • alt

  Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.812 ccm, velike izlazne snage

  Razvijanje snage iz motora velike zapremnine od 1812 ccm uistinu je izvanredna, a visokoprotočna mlazna pumpa s rotorom s 3 lopatice omogućuje da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najravnomjerniju moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

 • alt

  Aerodinamični oblik

  Trup ovog FX modela u stanju je probijati se kroz vodu osiguravajući stabilnost u svakoj pustolovini na pučini. Dojmljivo čvrst i snažan, daje tim strojevima izvanredne performanse na vodi s zapanjujućim ubrzanjem, većom maksimalnom brzinom, većom ekonomičnošću i još ugodnijom vožnjom.

 • alt

  Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

  Revolucionarni sustav RiDE transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

 • alt

  Potpuna kontrola uz minimalan napor

  Naš precizni sustav elektroničkog upravljanja oduševit će vas "pametnim" značajkama. Tempomat upotrebljavajte za postavljanje i održavanje precizne brzine plovidbe, način rada na niskim okretajima motora s tri položaja za jednostavno kretanje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronički sustav pomoći za vožnju unatrag i TDE (Thrust Directional Enhancement) omogućuje manevriranje i pristajanje pri iznimno malim brzinama.

 • alt

  Prvi zaslon na dodir u boji u industriji.

  Jasan prikaz statusa F-N-R, brzine, statusa trima i sustava RiDE, s dijagnostičkim informacijama i kontrolom svih elektroničkih sustava, značajke su ovog elegantnog, 5-inčnog zaslona na dodir u boji, CONNEXT. Ujedno je i potpuno prilagodljiv – od boje zaslona i izgleda do odabira funkcije kojom se upravlja ili koja se prikazuje.

 • alt

  Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

  Od prilagodljivog nagiba upravljača u 4 koraka do luksuznog sjedala za 3 osobe te od praktičnih klinova za vezivanje do velike platforme za plivanje s dubljim, širim, mekšim, udobnijim gazištem i dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, ovaj FX Cruiser zaista ima sve. Plus prvi sustav odvoda vode u području nogu.

 • alt

  30 % više prostora za pohranu za još veće pustolovine

  Dizajnirali smo oko 30% više prostora s lakšim pristupom za naše FX modele - tako da vaše avanture mogu biti dulje i odvesti vas dalje. Svugdje postoje pametno integrirana praktična rješenja za pohranu stvari: vrlo veliki vodonepropusni pretinac za sitnije stvari, veliko spremište ispod sjedala, na pramcu i krmi.

 • alt

  Usmjerite svoju pustolovinu u novom pravcu

  Idite na veća i bolja putovanja budući da sustav Cruise Assist omogućuje da idete na udaljenija mjesta uz veću udobnost. Skijaši ili daskaši na vodi obožavat će stalnu brzinu koja se osigurava uz minimalni napor. Način rada No Wake omogućuje vam da idete bilo gdje te da s lakoćom istražujete skrivene i tihe špilje ili luke.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger   -
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   155 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   4.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.56 m
Širina   1.27 m
Visina   1.23 m
Težina   377 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   166,7 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi