NaslovnaVodeni skuteriCruising

FX Cruiser SVHO 2022

galerija

FX Cruiser SVHO 2022

200.170,00 kn

Detalji

Svestrana izvrsnost iznimno učinkovitog modela FX Cruiser SVHO izvanredna je. To je udobna brzinska krstarica za duga putovanja s praktičnim inovacijama, uz sjedalo za tri osobe - ali dodajte gas i taj moćni sportski stroj spreman je za ekstremne akcije. Motor SVHO s prednabijanjem zraka odlično radi s elegantnim oblikom kućišta i laganim trupom kako bi osigurali odličnu učinkovitost uz stabilnu i okretnu upravljivost. Sve je upotpunjeno našim revolucionarnim i intuitivnim upravljačkim sustavom RiDE®.

Najmoderniji, potpuno elektronički sustav kontrole čini model FX Cruiser SVHO vodećim i u ovom važnom pogledu, uz značajke poput tempomata, 3 položaja načina rada pri niskim okretajima motora, elektroničkog hoda unatrag i TDE (Thrust Directional Enhancement Control, upravljanje boljim usmjerenjem potiska). Svestrana izvrsnost i iznimna učinkovitost karakteriziraju model FX Cruiser SVHO. Iznimno udobna brza krstarica za duge staze vrhunski je izbor za one koji žele iskusiti snažne emocije. 

Kratki pregled 

Veliki LCD dodirni zaslon u boji od 7 " Mogućnost sinkronizacije pametnog telefona Spreman za crtač GPS karte Jednostavan pristup pretincu za rukavice Nova registracijska pločica i ažuriran položaj pokrovitelja Poboljšana ergonomija i kutija s prekidačima za funkcije Zvuk integriran s kontrolom putem zaslona Motor s prednabijanjem zraka SVHO zapremnine 1812 ccm Luksuzno 2-dijelno sjedalo za odmaranje 3 osobe Najdulji i najudobniji trup u asortimanu Revolucionarni sustav RiDE® Jedinstveni sustav podešavanja upravljača u 4 položaja

 • alt

  Motor DOHC, 16V, s prednabijanjem zraka zapremnine 1.812 ccm

  Ovaj dojmljivi SVHO® (Super Vortex High Output) motor isporučuje ravnomjernu i prilagodljivu snagu i opremljen je iznimno učinkovitim rashladnim sustavom i sustavom za usis zraka te snažnim unutrašnjim dijelovima. Velika visokoprotočna mlazna pumpa pomaže pri pretvaranju te snage u zapanjujuće ubrzanje, a elektronički sustav ubrizgavanja goriva (EFI) osigurava glatku i učinkovitu izlaznu snagu.

 • alt

  Aerodinamični oblik

  Trup ovog FX modela u stanju je probijati se kroz vodu osiguravajući stabilnost u svakoj pustolovini na pučini. Dojmljivo čvrst i snažan, daje tim strojevima izvanredne performanse na vodi s zapanjujućim ubrzanjem, većom maksimalnom brzinom, većom ekonomičnošću i još ugodnijom vožnjom.

 • alt

  Elektroničko upravljanje – još jedna revolucija u vožnji

  Naš precizni sustav elektroničkog upravljanja oduševit će vas "pametnim" značajkama. Tempomat upotrebljavajte za postavljanje i održavanje precizne brzine plovidbe, način rada na niskim okretajima motora s tri položaja za jednostavno kretanje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronički sustav pomoći za vožnju unatrag i TDE (Thrust Directional Enhancement) omogućuje manevriranje i pristajanje pri iznimno malim brzinama

 • alt

  Sustav upravljanja pogonom

  Najnovija generacija našeg dobro poznatog sustava s "L načinom rada" omogućuje vam ne samo da unaprijed postavite najveću brzinu, već i krivulju ubrzanja, što ga čini savršenim partnerom pri vuči cijevi na napuhavanje ili daskaša. Za vozače početnike dostupna je i postavka niže brzine, a osim toga se za dulje vožnje može postaviti ravnomjerna brzina te tako postići maksimalna ekonomičnost.

 • alt

  Elektronički sustav trima

  Taj izvanredni sustav nudi potpuno upravljanje položajem trima tijekom vožnje. Uz pomoć dva gumba pored lijeve ručke jednostavno kliknite trim za oštru promjenu smjera i ponovno ga kliknite kada želite postići maksimalnu brzinu. Jasni prikaz položaja trima u vožnji još je jedna značajka elegantnog novog CONNEXT zaslona u boji

 • alt

  Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

  Od prilagodljivog nagiba upravljača u 4 koraka do luksuznog sjedala za 3 osobe te od praktičnih klinova za vezivanje do velike platforme za plivanje s dubljim, širim, mekšim, udobnijim gazištem i dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, ovaj FX Cruiser zaista ima sve. Plus prvi sustav odvoda vode u području nogu.

 • alt

  30 % više prostora za pohranu

  Dizajnirali smo oko 30% više prostora s lakšim pristupom za naše FX modele - tako da vaše avanture mogu biti dulje i odvesti vas dalje. Svugdje postoje pametno integrirana praktična rješenja za pohranu stvari: vrlo veliki vodonepropusni pretinac za sitnije stvari, veliko spremište ispod sjedala, na pramcu i krmi.

 • alt

  Jedinstven sigurnosni sustav jednostavan za uporabu.

  Uz ovaj potpuno novi sustav ne morate brinuti o posebnom daljinskom upravljaču – samo upotrijebite PIN kod za postavljanje i uklanjanje sigurnosnih i kontrolnih načina putem praktičnog prekidača – i dodira na zaslonu CONNEXT.

 • alt

  Zvuk

  Uživajte u zvuku izbočenih zvučnika koji se dizajnom besprijekorno uklapaju u linije plovila WaveRunner, usklađeni su s bojom i savršeno integrirani s ostatkom vašeg stroja.

 • alt

  Poboljšani zaslon

  Pogledajte veću sliku u boji na najvećem zaslonu koji nudimo. Spreman je za GPS karte i potpunu sinkronizaciju putem pametnog telefona.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, Super Vortex High Output, DOHC, 4 ventila
Supercharger   Da s hladnjakom stlačenog zraka
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   8.5 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   160 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   5.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.58 m
Širina   1.27 m
Visina   1.23 m
Težina   372 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   166,7 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi