galerija

FX HO 2022

159.570,00 kn

Detalji

Bilo da se radi o opuštenom putovanju ili sportskoj vožnji, nevjerojatni model FX HO jednostavno ispunjava očekivanja. Želite li plovilo koji nudi savršeni spoj performansi i udobnosti, uz niz mogućnosti dizajniranih za maksimalan užitak u vožnji? - svidjet će vam se ovaj stroj. Izvanredan motor od 1.812 ccm, s visokotlačnom pumpom za gorivo i inteligentnim elektroničkim sustavom regulacije gasa, pruža uglađene, snažne i učinkovite performanse. Elegantni trup, zajedno s izvanrednim RiDE® sustavom, obećava najudobnije i najstabilnije upravljanje koje ste ikada doživjeli.

Uz značajke kao što su način rada na niskim okretajima motora i tempomat, luksuzna sjedala za tri osobe, veliku, stabilnu platformu za plivanje, iznimno duboko gazište za penjanje na palubu, dvije ručke za držanje, obilje prostora za pohranu koje jamči vrhunsko iskustvo kada ste sami, sa svojim partnerom, obitelji i prijateljima, FX HO odista je svestrani model. Bilo da se radi o opuštenom putovanju ili sportskoj vožnji, nevjerojatni model FX HO jednostavno ispunjava očekivanja. U potrazi ste za modelom WaverRunner dizajniranim za maksimalno uživanje u vožnji? – svidjet će vam se ovaj stroj, bilo da ste sami, s obitelji ili prijateljima! 

Kratki pregled 

Veliki LCD dodirni zaslon u boji od 5 " Mogućnost sinkronizacije pametnog telefona Spreman za crtač GPS karte Jednostavan pristup pretincu za rukavice Nova registracijska pločica i ažuriran položaj pokrovitelja Poboljšana ergonomija i kutija s prekidačima za funkcije Motor velike izlazne snage zapremnine 1.812 ccm Najdulji i najudobniji trup u asortimanu Jedinstveni sustav podešavanja upravljača u 4 položaja Revolucionarni sustav RiDE

 • alt

  Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.812 ccm, velike izlazne snage

  Razvijanje snage iz motora velike zapremnine od 1812 ccm uistinu je izvanredna, a visokoprotočna mlazna pumpa s rotorom s 3 lopatice omogućuje da se ta snaga pretvori u nevjerojatno ubrzanje. Sustav elektronskog ubrizgavanja goriva (EFI) daje najravnomjerniju moguću snagu i učinkovit, ekonomičan rad, čak i kada se koristi uobičajeno bezolovno gorivo.

 • alt

  Aerodinamični oblik

  Trup ovog FX modela u stanju je probijati se kroz vodu osiguravajući stabilnost pri svakom putovanju. Dojmljivo čvrst i snažan, daje tim strojevima izvanredne performanse na vodi uz zapanjujuće ubrzanje, veliku maksimalnu brzinu, sjajnu ekonomičnost i još ugodniju vožnju.

 • alt

  Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

  Revolucionarni sustav RiDE transformira vaš užitak u vožnji, i daje osjećaj samopouzdanja svakom vozaču... na svim razinama. Jednostavno koristite ručicu gasa na desnoj ručki kako biste krenuli unaprijed i ubrzali – povucite ručicu na lijevoj ručki kako biste usporili ili krenuli unazad. Da, zaista je tako jednostavno!

 • alt

  Potpuna kontrola uz minimalan napor

  Naš precizni sustav elektroničkog upravljanja oduševit će vas "pametnim" značajkama. Tempomat upotrebljavajte za postavljanje i održavanje precizne brzine plovidbe, način rada na niskim okretajima motora s tri položaja za jednostavno kretanje kroz područja u kojima treba održavati malu brzinu. Osim toga, elektronički sustav pomoći za vožnju unatrag i TDE (Thrust Directional Enhancement) omogućuje manevriranje i pristajanje pri iznimno malim brzinama.

 • alt

  Sustav upravljanja pogonom.

  Najnovija generacija našeg dobro poznatog sustava s "L načinom rada" omogućuje vam ne samo da unaprijed postavite najveću brzinu, već i krivulju ubrzanja, što ga čini savršenim partnerom pri vuči cijevi na napuhavanje ili daskaša. Za vozače početnike dostupna je i postavka niže brzine, a osim toga se za dulje vožnje može postaviti ravnomjerna brzina te tako postići maksimalna ekonomičnost.

 • alt

  Luksuz, udobnost, odvod vode iz prostora za noge – i jednostavnije penjanje na palubu.

  Od prilagodljivog nagiba upravljača u 4 koraka do luksuznog sjedala za 3 osobe te od praktičnih klinova za vezivanje do velike platforme za plivanje s dubljim, širim, mekšim, udobnijim gazištem i dvostrukim ručkama za penjanje na palubu, ovaj FX Cruiser zaista ima sve. Plus prvi sustav odvoda vode u području nogu.

 • alt

  Jednostavna i spremna za sportove

  Kuka za vuču pruža višu točku za vuču što omogućuje novu razinu uzbudljive akcije u sportovima na vodi. Također je lakši za pristup, uklanja potrebu za vučnom spojnicom te ispod nje osigurava uredno spremište konopa za vuču. Što vam se tu neće svidjeti?

 • alt

  Vozite svojim načinom

  Vozite kako želite. Podignite upravljač i ostanite stajati kada je voda nemirna, pomaknite se prema sredini za iznimno udobno iskustvo krstarenja ili se spustite nisko kad ste spremni za utrku. Zaslon je i potpuno prilagodljiv kako biste performanse i izgled mogli savršeno prilagoditi za sve svoje pustolovine.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger   -
Zapremina   1.812 cm³
Promjer x hod   86.0 mm x 78.0 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   155 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Kapacitet spremnika ulja   4.3 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.58 m
Širina   1.27 m
Visina   1.23 m
Težina   379 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   166,7 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi