galerija

VX 2022

102.690,00 kn

Detalji

Performanse, stil, udobnost i rukovanje zajedno s iznimnom ekonomičnosti, niskim troškovima održavanja i mnoge nove sjajne značajke jamče novi položaj modela VX među najpopularnijim plovilima. Uz to ima, naravno, nevjerojatnu svestranost po kojoj je VX linija poznata. Kao i iznimno snažna verzija našeg motora TR-1®, novi model VX također ima usko sjedalo i duboke, široke prostore za noge za lakše upravljanje i dodatno, našu revolucionarnu RiDE® tehnologiju upravljanja. Ovaj intuitivni, korisniku prilagođeni sustav donosi trenutačnu razinu povjerenja, čak i manje iskusnim vozačima.

Svojim elegantnim novim stilom palube, privlačnim bojama i grafikama, ovaj najnoviji model WaveRunner VX pruža nenadmašni paket uzbudljivih, iznimno funkcionalnih i zabavnih performansi na vodi, što u stvari predstavlja vrhunsku kvalitetu. Provjerite i vidjet ćete da druga plovila to zaista ne mogu izvesti. Zabavno krstarenje, uzbudljiva izvedba, elegancija i udobnost, te mnogo novih značajki koje jamče novi položaj modela VX među najpoznatijima modelima WaveRunner. Naravno, serija VX poznata je po sveukupnoj svestranosti i kvaliteti. 

Kratki pregled

Odličan novi ergonomski položaj za vožnju Pustolovni novi stil, boje i grafike Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje Moćan motor TR-1 velike snage koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1049 ccm Jednostavno penjanje na palubu s pomoću proširene platforme Ogromno i praktično spremište – kapaciteta 114 l Veliki, vodonepropusni pretinac za sitnije stvari i zaseban spremnik za telefon Praktični samoispusni prostori za noge Elektronski hod unatrag s kontrolom proklizavanja Veliki dvostruki retrovizori - korisni pri vuči predmeta.

 • alt

  Uži oblik sjedala – više udobnosti i bolje upravljanje

  I iznimno udobno dvodijelno sjedalo i upravljač modela VX, novog su, užeg oblika koji pruža odličan ergonomski položaj za sjedenje i vožnju. Zajedno s dubljim i širim prostorima za noge i novo oblikovanim ručkama postiže se odlična kontrola upravljanja.

 • alt

  Sustav RiDE® (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics, Vožnja unatrag s pomoću intuitivnog elektroničkog usporavanja)

  Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj samopouzdanja svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje jednostavno povucite komandu na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite komandu na lijevoj ručki.

 • alt

  Model TR-1® velike izlazne snage ima 3 cilindra i zapremninu od 1.049 ccm

  Model VX pogoni naš potpuno novi iznimno snažan motor TR-1 koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1049 ccm. Ova znamenita kompaktna i lagana jedinica odista je snažna i nudi živahno ubrzanje i odličnu vršnu snagu, uz dodatnu ekonomičnost i pouzdanost. Mala težina ovog motora također pomaže u pružanju vrhunskog upravljanja, agilnosti i ravnoteže

 • alt

  Prostrani i praktični pretinci za pohranu

  Najnoviji model VX ima ogromne praktične prostore za odlaganje, uključujući spremišta ispod sjedala i na pramcu, vrlo veliki, vodonepropusni pretinac za sitnije stvari, pa čak i praktičan prostor za vaš telefon.

 • alt

  Elegantan, suvremen dizajn i grafika

  Željeli smo da najnoviji model VX izgleda dobro i da ostavlja dobar dojam, pa smo preoblikovali gornju palubu i dodali snažnu, privlačnu novu boju i grafičku shemu koja će sigurno privući pogled dok letite površinom vode. Izgleda odlično i na sidrištu!

 • alt

  Jedinstveni elektronički sustavi za maksimalnu kontrolu

  Revolucionarni sustav RiDE® transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj samopouzdanja svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje jednostavno povucite komandu na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite komandu na lijevoj ručki. Da, uz pogodnost Kontrole proklizavanja za vožnju unatrag, stvarno je tako jednostavno!

 • alt

  Spreman za sportove na vodi

  Uz lagani, snažni motor TR-1® velike izlazne snage, VX je opremljen i dodatnim značajkama koje sportove na vodi čine snom. Uzmimo na primjer, velike dvostruke retrovizore koji vam pomažu da vidite sve što se događa iza vas te velika gazišta za ponovno penjanje na palubu s lako dostupnom ručkom koji pojednostavljuju ulazak na ovo plovilo i silazak s njega

 • alt

  Produžena stražnja platforma

  Svojim će udobnim sjedalom model VX zaista privući ljubitelje sportova na vodi i krstarenja. Proširena stražnja platforma s dubokim gazištem za penjanje na palubu koje se može ukloniti kada nije u uporabi i udobne, protuklizne prostirke Hydro-Turf predstavljaju užitak koji nas veseli nakon plivanja s prijateljima.

 • alt

  Višemontažni sustav za dodatnu opremu

  Zar ne bi bilo divno kad biste na cjelodnevnu plovidbu sa sobom mogli ponijeti dodatnu opremu koju želite? Višemontažni sustav znači da možete zajedno sa sobom ponijeti svoje zvučnike – ili vaš GPS/tragač za ribom – ili vaš Go-Pro – ili svoju šalicu kave ... sigurno postavljene na tijelo VX-a.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   3 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila,TR1 High Output
Supercharger   -
Zapremina   1.049 cm³
Promjer x hod   82.0 mm x 66.2 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   155 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   70.0 litara
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Kapacitet spremnika ulja   3.5 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.37 m
Širina   1.24 m
Visina   1.20 m
Težina   326 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   113,9 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi