NaslovnaVodeni skuteriCruising

VX Cruiser HO 2022

galerija

VX Cruiser HO 2022

128.400,00 kn

Detalji

SAMO CRNO-CRVENA BOJA !

Novi model VX Cruiser HO najbolji je model u asortimanu modela VX, s najjačim motorom u liniji. Četiri cilindra i obujam od 1,8 l velike snage, za čisti se užitak kombiniraju s iznimnim luksuzom za krstarenje za one kojima kompromis nije mogućnost Mnogi su čimbenici odigrali ulogu u pretvaranju modela VX u naše najpoželjnije plovilo, ali to je njihova istinska svestranost koja je osvojila tako lojalne pratitelje, uz dojmljivi izvedbeni repertoar koji vas može povesti od adrenalinom nabijenih uzbudljivih sportova na vodi do opuštajućega svijeta krstarenja vodenim površinama.

Novi model VX Cruiser HO u ovom se segmentu zaista ističe kao vrhunsko plovilo, pružajući snažnu mješavinu uzbuđenja iznimne učinkovitosti, preciznog upravljanja, udobnosti vožnje i otvorenog stila. Za najbolje iskustvo određivanja kursa, kladite se na model VX Cruiser HO. Doživite najboljeg iz asortimana modela VX s najjačim motorom u liniji. Četiri cilindra i obujam od 1,8 l velike snage, za najčišći se užitak kombiniraju s iznimnim luksuzom za krstarenje. Za model VX Cruiser HO kompromis ne predstavlja mogućnost. 

Kratki pregled 

Novi višefunkcionalni i pristupačni zaslon u boji od 4,3 inča Odličan novi ergonomski položaj za vožnju Integralni tvornički ugrađen sustav Bluetooth zvučnika Revolucionarni sustav RiDE za intuitivno upravljanje Moćni motor TR-1 velike snage, ima 4 cilindra i zapremninu od 1218 ccm Ogromno i praktično spremište – kapaciteta 114 l Veliki, vodonepropusni pretinac za sitnije stvari i zaseban spremnik za telefon Pustolovni novi stil, boje i grafike Praktični samoispusni prostori za noge Lakše penjanje na palubu s pomoću puno udobnijeg gazišta Produžena stražnja platforma s Hydro-Turf podnicama Kuka za vuču i veliki integralni retrovizori

 • alt

  Višefunkcionalni zaslon u boji od 4,3 inča s brzim pristupom

  Zahvaljujući brojnim talentima, ovaj jasan i pregledni zaslon olakšava upravljanje i praćenje svih sustava na plovilu s pomoću gumba za brzi pristup pokraj upravljača. Granice vršne brzine i ubrzanja mogu se unijeti i odavde, uz PIN koji se aktivira šifrom postavki za učenje i sigurnost. Postavili smo najnoviju tehnologiju da radi za vas!

 • alt

  Udobniji oblik sjedala i bolje upravljanje

  I iznimno udobno sjedalo za 3 osobe CRUISER i upravljač modela VX, novog su, užeg oblika koji pruža odličan ergonomski položaj za sjedenje i vožnju. Uz dublje i šire prostore za noge i novo oblikovane ručke postiže se (posebno za niže vozače) odlična kontrola upravljanja.

 • alt

  Integralni sustav zvuka donosi vaše melodije na vodu*

  VX Cruiser HO ima još jedan poseban talent – može se pretvoriti u koncertnu dvoranu, zahvaljujući potpuno integriranom tvornički postavljenom Bluetooth sustavu zvuka. Zvučnici su idealno postavljeni u prostoru za noge i njima se upravlja s lako dostupne ploče pokraj upravljača. Za zaštitu akumulatora postavljen je regulator niskog napona. *Samo odabrane jedinice

 • alt

  Sustav RiDE (Reverse with Intuitive Deceleration Electronics).

  Revolucionarni sustav RiDE transformira užitak plovidbe i donosi novi osjećaj samopouzdanja svakom vozaču bez obzira na prethodno iskustvo. Za kretanje prema naprijed i ubrzavanje jednostavno povucite komandu na desnoj ručki – za usporavanje i hod unatrag povucite komandu na lijevoj ručki. Da, uz pogodnost Kontrole proklizavanja za vožnju unatrag, stvarno je tako jednostavno!

 • alt

  Motor DOHC, 16V, zapremnine 1.812 ccm, velike izlazne snage

  VX Cruiser HO pokreće naš inovativni 4-cilindrični motor WaveRunner, zapremnine 1.812ccm, velike izlazne snage. Ova znamenita jedinica odista je snažna i nudi izvanredno ubrzanje i odličnu vršnu snagu, ali uz ekonomičnost i pouzdanost.

 • alt

  Prostran i praktični prostori za pohranu (114 litara)

  Najnoviji model VX ima obilje prostora za pohranu kako biste sa sobom mogli ponijeti sve što vam treba. Ne samo da ima veliko spremište pod sjedalom i na pramcu, nego vrlo veliki, vodonepropusni pretinac za sitnije stvari ima plavo LED osvjetljenje, USB i 12 V utičnice – čak i praktičan prostor za čuvanje i punjenje telefona.

 • alt

  Lakše penjanje na palubu s pomoću novih stepenica i više ručki

  Novi model VX Cruiser HO zaista će privući ljubitelje sportova na vodi, svojim velikim dvostrukim ogledalima, proširenom stražnjom platformom s preoblikovanim i udobnijim gazištem za penjanje na palubu – i snažna kuka za vuču. Elegantne, udobne i protuklizne Hydro-Turf prostirke još su jedno zadovoljstvo koje nas veseli pri plivanju. Dva klina za užad olakšavaju vezivanje.

 • alt

  Uglađen, suvremen novi dizajn i upečatljiva grafika

  Željeli smo da najnoviji model VX Cruiser HO izgleda dobro i da ostavlja dobar dojam, pa smo dodali snažnu, privlačnu novu boju i grafičku shemu koja će sigurno privući pogled dok letite površinom vode. Bez obzira koju od dvije upečatljive sheme boja odaberete, sigurno ćete dobro izgledati i u pristaništu.

 • alt

  Jedinstveni elektronički sustavi za maksimalnu kontrolu

  Najnoviji elektronički sustavi tvrtke Yamaha dolaze kao standard na novoj seriji modela VX i vozaču pružaju zapanjujuću kombinaciju pomoći i prednosti. Oni uključuju praktičnu elektroničku vožnju unatrag s kontrolom proklizavanja, tempomat, način rada na niskim okretajima ... i naš sigurnosni sustav s niskim brojem okretaja u načinu rada za „Učenje”.

 • alt

  Lagani i snažni trup i paluba od NanoXcel® materijala

  Yamahin jedinstveni NanoXcel® materijal za oko 25 % je lakši od uobičajenog GRP materijala, tako da je to bio savršen odabir za trup i palubu našeg novog modela VX Cruiser HO. Sjajna kombinacija koja upotpunjuje visoke performanse motora i osigurava iznimno okretno upravljanje i stabilnost u svim uvjetima – uz optimalnu ekonomičnost potrošnje goriva.

Tehnički podaci

Agregat

Tip agregata 4- cilindarski, 4-takta, DOHC, 4-ventila
Kompresor -
Zapremina 1.812cc
Provrt x hod 86,0 mm x 78 mm
Omjer kompresije 11 : 1
Sustav hlađenja Hlađen tekućinom
Vrsta pumpe 155 mm Axial Flow
Gorivo Bezolovno benzinsko gorivo
Sustav napajanja gorivom Elektronično ubrizgavanje goriva
Kapacitet goriva 70,0 Litara
Sustav podmazivanja Suhi karter
Kapacitet ulja 5.3 Litara

Dimenzije

Dužina 3,37 m
Širina 1,24 m
Visina 1,20 m
Suha težina (kg) 360 kg

Karakteristike

Kapacitet spremnika prtljage 113,9 Litara
Kapacitet putnika 1-3 osobe

Izdvojeni proizvodi