NaslovnaMotocikliHyper Naked

MT 03 2022

galerija

MT 03 2022

44.900,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

Yamahini Hyper Naked motocikli napravljeni su za užitak. Zahvaljujući svojem dinamičnom stilu i performansama koje podižu adrenalin, najprodavaniji MT modeli osvojili su srca i umove vozača diljem Europe. A tu je i model MT-03 iznimnih specifikacija i ozbiljne prisutnosti na ulici.

Nadahnut Yamahinim većim Hyper Naked modelima, agresivni izgled više nego ikad naginje ostalim MT modelima. Njegov prednji kraj nalik grabežljivcu s dva oka koja projiciraju opasno zurenje, preokrenuta vilica i stilizirani široki spremnik za gorivo naglašavaju dinamičan izgled MT serije koji ga čini vrhunskom motociklom klase 300!

Ali ono što zaista čini ovaj lagani Hyper Naked model tako privlačnim i poželjnim jest činjenica da je izrađen s čistim DNK serije MT, što znači da je svaka vožnja uzbudljivo iskustvo koje izaziva ovisnost. Željet ćete izaći i voziti se kad god možete. Zato što ovaj motocikl jednostavno voli da ga vozite.

Zahvaljujući ogoljenoj konstrukciji, agilnosti i uzbudljivim performansama agregata s mnoštvom okretnog momenta, Yamahini Hyper Naked modeli agresivnog su izgleda i uzbudljivi za vožnju. Snažnim stilom i tehnologijom usmjerenom na performanse, model MT-03 objedinjuje status velikog motocikla zajedno s malom težinom i svestranošću.

Kratki pregled

 • Agregat EURO5
 • Nakošena dvostruka pozicijska svjetla, LED prednje svjetlo
 • Lagani okvir u obliku dijamanta
 • Agresivan MT dizajn
 • USD prednja vilica od 37 mm
 • Tehnološki napredni LCD instrumenti
 • Lagani LED pokazivači smjera
 • Dinamičan dizajn s položajem prema naprijed
 • Ergonomski i okretan položaj vozača
 • Kvaliteta i izgled dostojan MT modela
 • Duga stražnja vilica optimalnih postavki ovjesa

 • alt

  Sofisticirani 2-cilindrični agregat zapremnine 321 ccm

  Ovaj sofisticirani, tekućinom hlađeni, 2-cilindrični agregat zapremnine 321 ccm ima lagane kovane klipove i kaljene klipnjače, te pruža uzbudljive performanse i snažan okretni moment. Osjećaj iznimno lagane spojke čini model MT-03 još zabavnijim u gradu, a napredni sustav ubrizgavanja goriva osigurava trenutačni odziv gasa s ekološki pristupačnim performansama.

 • alt

  Nakošena dvostruka pozicijska svjetla, LED prednje svjetlo

  Dinamični model MT-03 sa nakošenim dvostrukim prednjim pozicijskim svjetlima koja naglašavaju njegov agresivan izgled velikog motocikla. A za izvrsnu vidljivost tijekom noći tu je snažno centralno prednje LED svjetlo koje probija tamu kako bi osvijetlilo cestu pred sobom.

 • alt

  Agresivan MT dizajn

  Uopće nema sumnje da je model MT-03 ravnopravan član Yamahine legendarne serije Hyper Naked modela. Svojim agresivnim dizajnom prednjeg svjetla, kao i naglašenim usisima zraka i oblikovanim spremnikom za gorivo, MT-03 vam pruža priliku da postanete istinski gospodar okretnog momenta i osjetite najdinamičniju vožnju u klasi A2 kategorije.

 • alt

  USD prednja vilica od 37 mm

  Ozbiljna svojstva velikog motocikla naglašena su na modelu MT-03 dodavanjem upside-down prednje vilice. Opremljen teleskopskim cijevima od 37 mm i trokutom volana od lijevanog aluminija, prednji kraj osigurava iznimna svojstva motocikla te pruža pouzdanu i besprijekornu vožnju tijekom kočenja, ubrzanja i skretanja.

 • alt

  Tehnološki napredni LCD instrumenti

  Kako bi se ovaj vrhunski Hyper Naked model uskladio s radikalnim izgledom i vodećim specifikacijama u klasi, Yamaha ga je opremila najmodernijim instrumentima. Elegantni LCD instrumenti pružaju jednostavan pregled informacija.

 • alt

  Lagani LED pokazivači smjera

  Dinamični izgled modela MT-03 izražen je LED pokazivačima smjera koji savršeno upotpunjuju agresivan izgled motocikla.

 • alt

  Dinamičan dizajn s položajem prema naprijed

  Yamahini najprodavaniji motocikli linije Hyper Naked odmah su prepoznatljivi zahvaljujući sportskom stavu i snažnoj ogoljenoj konstrukciji. Oblikovani pokrov spremnika goriva osmišljen je kako bi se priljubio uz vozača, dok lagani usisi zraka poboljšavaju izgled i dojam konstrukcije s težištem pomaknutim prema naprijed tako ističući dinamični izgled modela serije MT.

 • alt

  Ergonomski položaj vozača

  Svojim kompaktnim okvirom i niskim sjedalom visine 780 mm, MT-03 užitak je voziti neovisno želite li pobjeći od prometne gužve ili juriti otvorenom cestom. Uz široki gornji dio i posebno oblikovano područje za koljena, pokrov spremnika za gorivo i povišeni upravljač pružaju okretan i ergonomski položaj vozača.

 • alt

  Izgled i visoka kvaliteta MT serije

  Čim se nađete na modelu MT-03, cijenit ćete njegova iznimna ukupna svojstva, kao i prirodan uspravan položaj vozača i osjećaj kvalitete. Trokut upravljača od lijevanog aluminija i LCD instrumenti vrlo brzo daju do znanja kako je ovo jedan od najpoželjnijih modela A2 kategorije jedinstvenog izgleda i dojma velikog motocikla.

 • alt

  Duga stražnja vilica optimalnih postavki ovjesa

  MT-03 opremljen je dugom asimetričnom stražnjom vilicom od 573 mm koja osigurava stabilnost vožnje tijekom kočenja, skretanja i ubrzavanja – a za još bolju kvalitetu vožnje stražnji amortizer ima optimalne postavke predopterećenja i prigušenja.

 • alt

  Lagani okvir u obliku dijamanta

  Kompaktni cjevasti okvir oblika dijamanta kombinira malu težinu s ogromnom snagom kako bi vam olakšao upravljivost i okretnost u prometu. A uz upside-down i optimalne postavke stražnjeg amortizera, MT-03 spreman je za zavoje i podizanje vašeg adrenalina!

Tehnički podaci

Agregat

Tip agregata

hlađenje tekućinom, 4-takta, DOHC, 4-ventila

Zapremina

321 cm³

Provrt x hod

68,0 mm x 44,1 mm

Omjer kompresije

11,2 : 1

Maksimalna snaga

30,9 kW (42,0KS) @ 10.750 okr/min

Maksimalan okretni moment

29,6 Nm 3,0 kgf+m) @ 9.000 okr/min

Sustav podmazivanja

Mokri karter

Tip kvačila

Mokro, Višestruki diskovi

Rasplinjač

Ubrizgavanje goriva

Sustav paljenja

TCI

Sustav pokretanja

Električno

Sustav prijenosa

Stalan otvor, 6-brzinski

Završni prijenos

Lanac

Šasija

Okvir

Dijamant

Sustav ovjesa sprijeda

Teleskopske vilice, Ø 41,0 mm unutarnja cijev

Hod ovjesa sprijeda

130 mm

Kut prednje vilice

25º

Predtrag

95 mm

Sustav ovjesa straga

Njihajuča ruka

Hod ovjesa straga

125 mm

Prednja kočnica

Hidraulični disk, Ø 298 mm

Stražnja kočnica

Hidraulični disk, Ø 220 mm

Prednja guma

110/70-17M/C (54H) Tubeless

Stražnja guma

140/70-17M/C (66H) Tubeless

Dimenzije

Ukupna dužina

2.090 mm

Ukupna širina

745 mm

Ukupna visina

1.035 mm

Visina sjedala

780 mm

Međuosovinski razmak

1.380 mm

Minimalna udaljenost od tla

160 mm

Težina (s punim spremnikom ulja i goriva)

168 kg

Kapacitet spremnika goriva

14 L

Kapacitet spremnika za ulje

2,4 L

Izdvojeni proizvodi