TTR 110 E 2022

3.369,83 € 25.390,00 kn
Detalji Tehnički podaci

Yamaha TT-R modeli uključuju i stilizirani TT-R110E, koji je namijenjen novim vozačima kao i onima koji prelaze s manje zapremine. "Racing-blue" oklopi u motocross-stilu inspirirani su našim MXGP-pobjedničkim YZ trkaćim motociklima. Za jednostavno rukovanje i komfor, ovaj motocikl za mlade vozače karakterizira prednji i stražnji ovjes dugog hoda. Novi i iskusni off-road vozači voljeti će uglađene i snažne performanse ovog 110 ccm, 4-taktnog agregata i 4-brzinski poluautomatski prijenos što znači da nema potrebe za kvačilom o kojem biste morali brinuti.

Osmijeh na licu Vašeg djeteta, nakon vožnje nekih od TT-R modela, jasan je znak da ste donijeli pravu odluku investirajući u Yamaha motocikl. U današnje vrijeme često se prigovara djeci da provode previše vremena ispred računala, ali nakon vožnje Yamaha off-road motocikla, ubrzo će shvatiti da život pruža puno više od igara ispred računala. Naše najnovije TT-R modele karakterizira manualni 5-brzinski sustav prijenosa, za 125 ccm model, dok 110 ccm model karakterizira i automatska spojka. Svaki model karakterizira dizajn koji doprinosi satima zabave. Svaki motocikl također karakterizira visoka kvaliteta, pouzdanost i dugotrajnost, stoga je Yamaha definitivno vodeće ime u moto industriji.

Detalji:

  • 4-taktni, 110 ccm motocross motocikl
  • Za nove vozače i djecu
  • Jednostavan za upotrebu, poluautomatski prijenos s 4 brzine
  • "Racing Blue" oklopi
  • Glavni prekidač poput ključa za više roditeljskog nadzora
  • Sustav ovjesa dugog hoda za off-road vožnju

4-taktan motor 110ccm s poluutomatskim prijenosom

4-taktan motor 110ccm s poluutomatskim prijenosom

TT-R110E robusan i pouzdan 4-taktan motor 110ccm dizajniran je za uglađenu i sportske perfomanse, čineći mladenački motor srednje veličine užitkom za voziti. A s poluautomatskim prijenosom s 4 brzine, TT-R110E idealan je izbor i za nove i za iskusne vozače.

Prednji i stražnji ovjes dugog hoda

Prednji i stražnji ovjes dugog hoda

TT-R110E opremljen je s robusnim sustavom ovjesa koji su dizajnirani da pruže udobnost tijekom vožnje te jednostavno rukovanje tijekom vožnje izvan ceste. Sprijeda otporne teleskopske vilice omogućuju 115 mm hod kotača, dok monokros stražnji ovjes nudi 110 mm glatkog i progresivnog hoda.

Uglađene bubanj kočnice i gume za vožnju izvan ceste

Uglađene bubanj kočnice i gume za vožnju izvan ceste

Za pouzdanu snagu za zaustavljanje, TT-R110E ima bubanj kočnice sprijeda i straga, a njihov jednostavan dizajn omogućuje jednostavno održavanje. Gume posebnog uzorka čine ovaj mladenački motor srednje veličine jakim u vožnji van ceste, dok 356 mm (14-inčni) prednji kotač i 305 mm (12-inčni) stražnji kotač pomažu u savladavanju neravnog terena.

Robusni i lagani oklopi motokros stila

Robusni i lagani oklopi motokros stila

Pogledajte oklope TT-R110E i bit će vam jasno da su radikalne linije ovog stiliziranog 4-takton motora inspirirane našim MXGP-pobjedničkim YZ trkaćim motorima. Obrađen našom svjetski poznatom Racing Blue bojom, blatobrani i ploče spremnika za gorivo izrađeni su iz ultra jakog polipropilena za minimalnu težinu i maksimalnu čvrstoću.

Cilindar nagnut prema naprijed i lagan sustav ispuha

Cilindar nagnut prema naprijed i lagan sustav ispuha

4-taktan motor 110ccm opremljen je SOHC cilindrom nagnutim prema naprijed, hlađenim zrakom, koji omogućuje lak pristup za čišćenje i rutinsko održavanje. Ova konfiguracija također pomaže centralizaciji masa za lako rukovanje. Kako bi što više smanjili buku, TT-R110E ima ispuh laganog sustava i velikog kapaciteta zajedno s toplinskim štitnikom.

Zabavan za vožnju i jednostavan za održavanje

Zabavan za vožnju i jednostavan za održavanje

Kad smo dizajnirali TT-R110E, htjeli smo izraditi motor koji je zabavan za vožnju i jednostavan za održavanje, tako olakšavajući život djeci i roditeljima. Značajke poput električnog i nožnog pokretanja, poluautomatskog prijenosa, motor hlađen zrakom i bubanj kočnice znače da je ovaj mladenački motor prilagođen vozaču, vodeći izbor djeci i roditeljima koji su novi u moto svijetu.

AGREGAT    
Tip agregata   4 takta, zračno hlađenje, SOHC, 1 cilindar
Zapremina   110 cm³
Promjer x hod   51.0 mm x 54.0 mm
Omjer kompresije   9.3 : 1
Maksimalna snaga   N/A
Maksimalan okretni moment   N/A
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Mikuni VM16/1
Tip spojke   Mokra, centrifugalna automatska
Sustav paljenja   CDI
Sustav pokretanja   Električno i nožno
Sustav prijenosa   4 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   110 mm
Kut prednje vilice   26º
Predtrag   60 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka, monocross
Hod ovjesa straga   110 mm
Prednja kočnica   Bubanj, Ø 95 mm
Stražnja kočnica   Bubanj, Ø 110 mm
Prednja guma   2.50-14 4PR
Stražnja guma   3.00-12 4PR
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.565 mm
Ukupna širina   680 mm
Ukupna visina   923 mm
Visina sjedala   670 mm
Međuosovinski razmak   1.080 mm
Minimalna udaljenost od tla   180 mm
Ukupna težina   72 kg
Kapacitet spremnika goriva   3.8 litara
Kapacitet spremnika ulja   1.0 litara