MT 125 2023

5.699,00 € 42.939,12 kn
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Svojim dinamičnim stilom, ogoljenom konstrukcijom i uzbudljivim performansama, ne čudi što su Yamahin MT-ovi modeli namamili toliko vozača u tamnu stranu Japana. Model koja konstantno evoluira. Radikalni MT-125 spreman je unijeti još više performansi, stava i adrenalina u klasu 125.

Uz novi tehnološki napredni agregat usklađen s propisom EU5, kao i kompaktnom konstrukcijom te agresivnim dizajnom nove generacije dizajna linije MT, ovaj je uzbudljivi model klase 125 jedinstven. Zato se spremite i otkrijte tamnu stranu Japana. Jer ovaj lagani "hyper naked" će transformirati vaš svijet. Sa čistim DNK serije MT, ovaj sportski i lagani model vrhunski je uvod u "hyper naked" svijet. Otkrijte kako je voziti pravog gospodara okretnog momenta i otkriti svoju Tamnu stranu.

Čak i kada miruje, agresivno stilizirani MT-125 djeluje ozbiljno. Naglašena svjetla s dvostrukim lećama daju ovom laganom motociklu linije Hyper Naked najopasniji izgled u klasi. Snažna konstrukcija izgleda spremna za napad u bilo kojem trenutku.

Kratki pregled

Agregat zapremnine 125 ccm s promjenjivim razvodom ventila, usklađen s propisom EU5

Suvremen i agresivan dizajn oklopa

TFT zaslon od 5 '' koji se može povezati s pametnim telefonom

Dvostruka pozicijska svjetla, LED glavno svjetlo

Pomoćna i klizna spojka za uglađenije ulaske u zavoje

Sustav kontrole trakcije

Sportski Deltabox okvir i aluminijska stražnja vilica

Upside-down prednje vilice od 41 mm visokih specifikacija

Snažna radijalna čeljust prednje kočnice

Prednja disk kočnica velikog promjera od 292 mm

Široka stražnja guma presjeka 140 mm


 • alt

  Snažan agregat od 125 ccm s promjenjivim razvodom ventila (VVA) usklađen s normom EU5

  Sofisticirani, tekućinom hlađeni agregat modela MT-125, u skladu je s propisom EU5 te ima 125 ccm, 4 ventila i Yamahin ekskluzivni sustav promjenjivog razvoda ventila (VVA) sa dva usisna bregasta vratila. Ova ekskluzivna tehnologija preuzeta iz modela R125 omogućuje visokotehnološkom agregatu da pruža izvanredne vrhunske performanse zajedno s puno okretnog momenta što model MT-125 čini jednim od najsnažnijih u klasi.

 • alt

  Suvremen i agresivan dizajn oklopa

  Snažna konstrukcija pruža dinamični izgled na koji snažno utječu veći MT modeli. Jedinstven stil, kompaktan spremnik za gorivo i kratak rep naglašavaju agresivan stav motora – i sa svojim dinamičnim položajem za vožnju bolje se pripremite za najuzbudljiviju vožnju u klasi!

 • alt

  Naglašena dva svjetla sprijeda

  Nijedan drugi motor u klasi ne dolazi s stavom i karakterom kao MT-125. Agresivni prednji kraj s dva prijeteća pozicijska svjetla koja projiciraju zurenje predatora. Ultra kompaktno LED prednje svjetlo omogućuje vam da vidite i budete viđeni.

 • alt

  A&S clutch - Klizna spojka

  Model MT-125 opremljen je samoproklizavajućom spojkom s protuzahvatom (A&S) sa iznimno laganim osjećajem na ručici koji olakšava promjenu brzina. Uz to što zahtijeva manje fizičkog unosa od strane vozača, A&S spojka čini mijenjanje stupnjeva prijenosa naniže još lakšim i pomaže u sprječavanju proklizavanja stražnjeg kotača – što vam omogućuje veću kontrolu nad motociklom.

 • alt

  Sportski Deltabox okvir i aluminijska stražnja vilica

  Okvir Deltabox izveden iz modela R125 i aluminijska stražnja vilica omogućuju lako i sportsko upravljanje, kao i dojmljivu udobnost pri većim brzinama. Geometrija okvira optimizirana je za postizanje bolje raspodjele težine i dinamičnog položaja vožnje.

 • alt

  Suvremeni TFT mjerni instrument u boji dijagonale 5 inča s mogućnošću povezivanja s pametnim telefonom

  Uređaj CCU modela MT-125 komunicira s aplikacijom MyRide tako da se tekstne poruke i obavijesti o dolaznim pozivima prikazuju na zaslonu, omogućujući vam da ste uvijek povezani. Ta mogućnost povezivanja također omogućuje praćenje svih bitnih parametara motocikla putem aplikacije. Ako se otkrije problem na vašem motociklu, upravljačka ploča vas o tome izvješćuje i može poslati upozorenje e-poštom unaprijed postavljenom kontaktu.

 • alt

  Široka stražnja guma presjeka 140 mm

  Bez obzira na to vozite li malim brzinama u gradu ili ga vozite do krajnje granice na zavojitoj otvorenoj cesti MT-125 je uvijek spreman oduševiti. Okretajem ručice isti trenutak osjećate performanse koje skupa sa stražnjom gumom od 140 mm obožavaju zavoje!

 • alt

  Sustav kontrole proklizavanja nadzorom snage

  MT-125 isporučuje se opremljen Yamahinim najsuvremenijim sustavom TCS. Uporabom naprednih funkcija značajke ECU i podataka o vožnji u stvarnom vremenu koje daju senzori smješteni na stražnjem kotaču, mogućnosti zanošenja minimizirane su, što vam omogućuje vrhunsku upravljivost i uzbuđenje.

 • alt

  Tehnički iznimno napredna upside down prednja vilica promjera 41mm

  Vrhunska preokrenuta vilica promjera 41mm pružaju izvrsno upravljanje u raznim uvjetima vožnje, a osigurava 130 mm glatkog i prilagodljivog hoda za udobnu vožnju.

 • alt

  Radijalna čeljust i prednji disk od 292 mm

  Za snažnu silu kočenja, uz visoku razinu osjećaja, MT-125 je opremljen radijalnom čeljusti i velikim diskom promjera 292 mm. Sve to omogućuje precizno upravljanje pri nižim brzinama, zajedno s izvanrednim performansama kočenja pri većim brzinama.
AGREGAT  
 
Tip agregata  
1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina  
124.7 cm³
Promjer x hod  
52.0 mm x 58.6 mm
Omjer kompresije  
11.2 : 1
Maksimalna snaga  
11.0 kW (15.0 KS) @ 9.000 okr/min
Maksimalan okretni moment  
11.5 Nm (1.16 kg-m) @ 8.000 okr/min
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Tip spojke  
Mokra, višelamelna
Sustav paljenja  
TCI (digitalno)
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
6 brzina
Završni prijenos  
Lanac
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični Deltabox
Sustav prednjeg ovjesa  
USD teleskopske vilice Ø 41 mm
Hod ovjesa sprijeda  
130 mm
Kut prednje vilice  
26º
Predtrag  
89 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
(link suspenzija), Monoshock, podešavanje predopterećenja opruge
Hod ovjesa straga  
114 mm
Prednja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 292 mm
Stražnja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma  
100/80-17 M/C
Stražnja guma  
140/70-17 M/C
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
1.960 mm
Ukupna širina  
800 mm
Ukupna visina  
1.065 mm
Visina sjedala  
810 mm
Međuosovinski razmak  
1.325 mm
Minimalna udaljenost od tla  
140 mm
Ukupna težina  
140 kg
Kapacitet spremnika goriva  
10 litara
Kapacitet spremnika ulja  
1.05 litara