XSR 125

4.870,93 € 36.700,00 kn
Detalji Tehnički podaci

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

To je najnoviji motocikl u Yamahinoj liniji Sport Heritage, a isporučuje se s vrhunskom specifikacijom koja obuhvaća LED svjetla i instrumente potpunog LCD prikaza baš poput snažnijih modela XSR700 i XSR900 – kao i lagani okvir Deltabox i prednje vilice USD koji omogućuju pouzdanu i ugodnu vožnju.Više od svega, novi XSR125 spreman je da postane dio Yamahinog elegantnog i jedinstvenog pokreta Faster Sons koji obuhvaća cjelokupnu kolekciju odjeće i dodatne opreme koji pristaju vašem stavu. On je siguran put do više zabave i slobode, a spreman priuštiti vam događanje mnogih stvari. * Ograničenja se mogu primjenjivati prema važećim lokalnim zakonima ovisno o zemljiNe morate biti motociklist kako biste vozili model XSR125. Jer ova je nova lagana kategorija posebno razvijena za svakoga tko možda preispituje način na koji funkcionira u životu. No, ako – poput mnogih ljudi – tražite druge načine za kretanje okolicom, ova nova Yamaha nudi vam sve što trebate.

Kratki pregled

 • Najbolji agregat od 125 ccm EU5 u klasi
 • Čistokrvni i bezvremenski stil modela XSR
 • Prednja vilica USD od 37 mm
 • Elegantne gume kvadratnog uzorka
 • Tehnološki napredno glavno prednje i stražnje LED svjetlo
 • Snažan i lagan okvir Deltabox
 • Vrhunske pojedinosti
 • Okrugli LCD mjerni instrument

 • alt

  Najbolji agregat od 125 ccm EU5 u klasi

  Pružajući punih 11 kW – maksimalnu snagu dozvoljenu za kategoriju A1 – najbolji agregat u klasi jednak je onima u dizajnu modela MT-125 i YZF-R125, a sadrži Yamahin sofisticirani sustav promjenjivog razvoda ventila koji osigurava optimalnu snagu i okretni moment za snažnu učinkovitost i živahno ubrzanje. Potpuno usklađen s normom EU5 osigurava minimalne količine štetnih emisija.

 • alt

  Čistokrvni i bezvremenski stil modela XSR

  Uz snažnu vodoravnu liniju, čisti i bezvremenski stil modela XSR125 po uzoru na asortiman Faster Sons pod utjecajem je Yamahinih jačih modela XSR700 i XSR900 Sport Heritage. Značajke starinskog dizajna poput zaobljenog spremnika za gorivo, dugačkog ravnog sjedala i okruglih svjetala spojene su s najnovijom tehnologijom agregata i podvozja, čime XSR125 odaje počast prošlosti gledajući naprijed u budućnost.

 • alt

  Prednja vilica USD od 37 mm

  Završna obrada čisto crne boje usklađena s bojom okvira i kotača, kako bi se naglasio lijepi retro stil te prednje vilice USD od 37 mm osiguravaju vam uglađenu i pouzdanu vožnju. Uz okvir Deltabox, 17-inčne kotače, 1330 mm međuosovinskog razmaka i 815 mm visine sjedala, ova specifikacija čini prilagodljivo podvozje modela XSR125 idealno pogodnim za vozače svih veličina.

 • alt

  Elegantne gume kvadratnog uzorka

  Lagani aluminijski naplatci modela XSR125, s 10 krakova, imaju gume kvadratnog uzorka koje sjajno izgledaju i omogućuju maksimalno prianjanje. Kombinacija stražnje gume 140/70-17 i prednje gume 110/70-17 daje pouzdan i predvidiv osjećaj upravljanja, što ovaj okretni i lagani stroj čini jednim od najboljih načina za istraživanje grada.

 • alt

  Tehnološki napredno glavno prednje i stražnje LED svjetlo

  Okrugla prednja i stražnja svjetla klasičnog stila savršeni su primjeri koji pokazuje kako se na modelu XSR125 kombinirala ljepota starine s najnovijom tehnologijom. Uz znatno manje napajanje od uobičajenih svjetala daje puno svjetliji snop svjetla, glavno prednje LED svjetlo pretvara noć u dan – dok kompaktno stražnje LED svjetlo stražnjem kraju motocikla daje čist i harmoničan izgled.

 • alt

  Snažan i lagan okvir Deltabox

  Ono po čemu se modeli Yamahe od 125 ccm razlikuju od ostalih motocikala u klasi jest okvir Deltabox. Uz dvostruke grede postavljene u ravnu liniju od glave upravljača do osovine stražnje vilice radi optimalne čvrstoće, ovaj napredni dizajn omogućuje precizno i predvidivo rukovanje te jednostavno upravljanje za maksimalno pouzdanu vožnju.

 • alt

  Vrhunski detalji

  Unatoč pristupačnoj cijeni, XSR125 isporučuje se s nizom vrhunskih detalja koji naglašavaju iznimne specifikacije i isplativost modela. Uz prednje i stražnje LED svjetlo te novi LCD mjerni instrument, ovaj lagani model najbolji u klasi ima blatobrane u boji, rebrasto sjedalo i aluminijske nosače.

 • alt

  Okrugli LCD mjerni instrument

  Kućište okruglog mjernog instrumenta satenske je crne boje sa kromiranim svijetlim okvirom i savršeno nadopunjuje klasično okruglo glavno svjetlo dajući modelu XSR125 uistinu bezvremensku privlačnost koja izgleda dobro u svakoj situaciji. Zahvaljujući suvremenom LCD zaslonu, mjerni instrument savršen je primjer kako dizajn baštine može dobro funkcionirati s modernom tehnologijom.

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina   124 cm³
Promjer x hod   52.0 mm x 58.6 mm
Omjer kompresije   11.2 : 1
Maksimalna snaga   11.0 kW (15.0 KS) @ 10.000 okr/min
Maksimalan okretni moment   11.5 Nm (1.16 kg-m) @ 8.000 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Tip spojke   Mokra, višelamelna
Sustav paljenja   TCI (digitalno)
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   6 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Čelični DIJAMANT
Sustav prednjeg ovjesa   USD teleskopske vilice Ø 37 mm
Hod ovjesa sprijeda   130 mm
Kut prednje vilice   26º
Predtrag   89 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   (link suspenzija), Monoshock, podešavanje predopterećenja opruge
Hod ovjesa straga   110 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma   110/70-17 M/C
Stražnja guma   140/70-17 M/C
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.960 mm
Ukupna širina   800 mm
Ukupna visina   1.065 mm
Visina sjedala   815 mm
Međuosovinski razmak   1.330 mm
Minimalna udaljenost od tla   160 mm
Ukupna težina   140 kg
Kapacitet spremnika goriva   11 litara
Kapacitet spremnika ulja   1.05 litara