XSR 125 Legacy

5.375,27 € 40.500,00 kn
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Ovaj lagani model iz asortimana „Faster Sons” idealan je motocikl za sve koji cijene bezvremenski dizajn i autentičan stil – ali također žele sportske performanse koje dolaze s najnovijom tehnologijom agregata i podvozja. XSR125 Legacy nadahnut je prošlošću i izgrađen za budućnost te je najbolji odabir svakog vozača – početnika, iskusnog ili povratka.

Ako pobliže pogledate novi model XSR125 Legacy, vidjet ćete kako je napravljen da se istakne u gomili. Kotači sa žbicama i naplatcima zlatne boje, kao i okrugla školjka prednjeg svjetla i kružni LCD instrumenti daju ovom neo-retro modelu čist izgled i osjećaj koji nikada ne izlazi iz mode. Svidjet će vam se lijepo izrađene pojedinosti, uključujući aluminijske nosače, namjenske tamne boje i elegantnu grafiku.

Odmah po pokretanju tekućinom hlađenog agregata od 125 ccm znate kako taj energični lagani agregat ima performanse koje su vam potrebne. Razvija 11 kW – gornja granica za vozače s A1 dozvolom za upravljanje – XSR125 Legacy nudi snažno ubrzanje kroz brzine. Okvir Deltabox i preokrenuta vilica osiguravaju lagano sportsko upravljanje, a uspravni položaj za vožnju uvijek omogućuje udobnu vožnju.

Odabir laganih motocikala nikada nije bio veći. Ponekad je teško odlučiti što zaista želite. Modeli iz Yamahinog asortimana Sport Heritage kombiniraju bezvremenski stil iz drugog razdoblja s dokazanom kvalitetom i najnovijom tehnologijom agregata i podvozja. XSR125 Legacy u mnogome će vam olakšati donošenje odluke.

Kratki pregled

 • Stil baštine sportskih značajki
 • Lagani kotači sa žbicama i naplatcima zlatne boje
 • Iznimno učinkovite sportske gume
 • Dvodijelni poklopac aluminijskog ispušnog topa
 • Posebne boje i grafike
 • Agregat zapremnine 125 ccm i snage 11 kW najbolji u klasi
 • USD prednja vilica od 37 mm
 • Snažan i lagan okvir Deltabox
 • Elegantno LED osvjetljenje
 • Vrhunske pojedinosti

 • alt

  Stil baštine sportskih značajki

  XSR125 Legacy savršen je primjer na kojem se vidi kako su Yamahini upečatljivi motocikli iz asortimana Sport Heritage nadahnuti prošlošću i izrađeni za budućnost. Prekrasno izrađene aluminijske komponente nadopunjuju bezvremenski stiliziran okvir – a iza modernog retro vanjskog izgleda ovaj upečatljivi lagani model koristi prednosti Yamahine najnovije iznimno učinkovite tehnologije agregata i okvira.

 • alt

  Lagani kotači sa žbicama i naplatcima zlatne boje

  Posvećenost pojedinostima na ovom motociklu od 125 ccm iz asortimana Sport Heritage ono je što ga čini izvanrednim. Klasični kotači sa žbicama i aluminijskim naplatcima zlatne boje nadahnuti su Yamahinim pobjedničkim trkaćim motociklima iz 1970-ih, dajući modelu XSR125 Legacy bezvremenski osjećaj i autentičan izgled.

 • alt

  Iznimno učinkovite sportske gume

  Ova lagana Yamaha iz asortimana „Faster Sons” namijenjena je svakom vozaču – početniku, iskusnom ili povratniku – koji traži pravi duh motociklizma. Kako bi se istaknuo sportski potencijal motocikla, opremljen je gumama Metzeler Karoo kvadratnog uzorka koje osiguravaju visoku razinu prianjanja za uzbudljive performanse.

 • alt

  Dvodijelni poklopac aluminijskog ispušnog topa

  Gdje god pogledate ovaj predivno obojani motocikl, vidjet ćete kako je sastavljen na način da se svakoj komponenti pridavala posebna pozornost. Ispuštajući dubok i snažan zvuk, uzdignuti ispušni top ima elegantan dvodijelni aluminijski poklopac koji naglašava sportsku specifikaciju motocikla.

 • alt

  Posebne boje i grafike

  Na grafiku spremnika i bočne ploče modela XSR125 Legacy utjecali su dizajni koji se upotrebljavaju na Yamahinim motociklima iz asortimana Sport Heritage većeg kapaciteta – a motocikl je dostupan u namjenskoj Historic Black boji.

 • alt

  Agregat zapremnine 125 ccm i snage 11 kW najbolji u klasi

  Ovaj izvanredni motocikl iz asortimana Sport Heritage predstavlja jedan od najuspješnijih dizajna koji je dostupan i na modelima MT-125 Hyper Naked i R-125 Supersport. Razvijajući 11 kW – što je maksimalno dopušteno u klasi A1 dozvole za upravljanje – ovaj snažni tekućinom hlađeni 4-taktni agregat od 125 ccm uvijek pruža snažno ubrzanje za uzbudljivu vožnju.

 • alt

  Prednja preokrenuta vilica od 37 mm

  Provjerite ovjes i vidjet ćete kako ovaj model u klasi 125 ima opremu koja vam treba za ozbiljnu sportsku vožnju. Preokrenute vilice od 37 mm imaju vanjske cijevi crne boje koje se poklapaju sa završnom bojom okvira i agregata te osiguravaju precizno držanje ceste i izvrsno upijanje udaraca za kvalitetnu vožnju.

 • alt

  Snažan i lagan okvir Deltabox

  Lagan i snažan, Yamahin dizajn okvira Deltabox izvorno je razvijen za Yamahine trkaće motocikle koji sudjeluju na natjecanju za Veliku nagradu te možete biti sigurni da će vam pružiti najvišu razinu performansi upravljanja gdje god da se vozite.

 • alt

  Elegantno LED osvjetljenje

  Tehnološki napredna LED rasvjeta modela XSR125 Legacy još je jedan primjer kako Yamahini motocikli iz asortimana Sport Heritage spajaju retro-cool izgled s najnovijom tehnologijom. Klasična okrugla školjka prednjeg svjetala opremljena je snažnom LED svjetlosnom jedinicom za izvrsnu vidljivost – a kompaktno stražnje LED svjetlo nadopunjuje iznimno tanak stražnji dio.

 • alt

  Vrhunske pojedinosti

  Ogoljeno podvozje omogućuje vam da vidite brojne iznimno kvalitetne komponente koje naglašavaju izvanredne specifikacije modela XSR125 Legacy. Od aluminijskih kotača sa žbicama i naplatka zlatne boje do agregata, podvozja i prekrasno obojanih blatobrana, ovaj motocikl zapremnine 125 ccm iz asortimana Sport Heritage kombinira iznimne specifikacije čistog izgleda i bezvremenskog stila.

AGREGAT  
 
Tip agregata  
1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina  
124 cm³
Promjer x hod  
52.0 mm x 58.6 mm
Omjer kompresije  
11.2 : 1
Maksimalna snaga  
11.0 kW (15.0 KS) @ 10.000 okr/min
Maksimalan okretni moment  
11.5 Nm (1.16 kg-m) @ 8.000 okr/min
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Elektronsko ubrizgavanje goriva
Tip spojke  
Mokra, višelamelna
Sustav paljenja  
TCI (digitalno)
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
6 brzina
Završni prijenos  
Lanac
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični DIJAMANT
Sustav prednjeg ovjesa  
USD teleskopske vilice Ø 37 mm
Hod ovjesa sprijeda  
130 mm
Kut prednje vilice  
26º
Predtrag  
89 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
(link suspenzija), Monoshock, podešavanje predopterećenja opruge
Hod ovjesa straga  
110 mm
Prednja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 267 mm
Stražnja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma  
110/70-17 M/C
Stražnja guma  
140/70-17 M/C
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
1.960 mm
Ukupna širina  
800 mm
Ukupna visina  
1.065 mm
Visina sjedala  
815 mm
Međuosovinski razmak  
1.330 mm
Minimalna udaljenost od tla  
160 mm
Ukupna težina  
140 kg
Kapacitet spremnika goriva  
11 litara
Kapacitet spremnika ulja  
1.05 litara