YZF-R 125

5.693,81 € 42.900,00 kn
Detalji Tehnički podaci

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

Inspiriran legendarnim YZF-R1 i razvijen s čistim DNK serije R, potpuno novi YZF-R125 razvijen je kako bi vam dao više snage, preciznosti i kontrole.

Novi motor modela YZF-R125 odlikuje se najprofinjenijim dizajnom motora od 125 cm3 koji smo ikada izradili. Njegov novi sustav promjenjivog razvoda ventila i nova visokoprotočna glava cilindra daju snažniji okretni moment pri niskom broju okretaja i veću snagu pri visokom broju okretaja, a time pružaju jače ubrzanje, brže pokretanje, višu vršnu brzinu i bolju iskoristivost goriva.

Agresivna nova konstrukcija u stilu modela YZF-R1 i dvostruki LED farovi daju upečatljiv i snažan izgled, a profinjeni Deltabox okvir zajedno s novom aluminijskom stražnjom vilicom i širom stražnjom gumom presjeka od 140 mm utvrđuju položaj novog YZF-R125 kao vrhunskog laganog supersportskog modela. Promijenite svoju stvarnost.

Kratki pregled

 • Novi motor od 125 cm3 s promjenjivim razvodom ventila
 • Poboljšan okvir Deltabox pruža odličnu krutost
 • Povećana učinkovitost pri sagorijevanju za uglađeniju snagu
 • Laganija i preciznija spojka Assist & Slipper
 • Nova aluminijska stražnja vilica za stabilnost pri velikim brzinama
 • Novodizajnirani spremnik goriva zapremnine od 11 litara
 • Uglađen novi oklop serije R, dvostruki LED farovi
 • Sofisticirani novi LCD instrumenti visoke vidljivosti
 • Potpuno novi supersportski kokpit inspiriran modelom YZR-M1 MotoGP
 • Šira stražnja guma za bolje prianjanje uz cestu i više stila
 • Poboljšana ergonomičnost za bolji položaj u vožnji
 • Prerađen i poboljšan osjećaj kočenja

 • alt

  Agregat zapremine 125 ccm najnovije tehnologije sa VVA sustavom

  Vrlo učinkovit agregat modela R125 opremljen je velikim usisnim i ispušnim ventilima te kompaktnom komorom za izgaranje koja pruža impresivno ubrzanje. Tehnološki napredni ustav promjenjivog razvoda ventila (VVA, engl. Variable Valve Actuation) optimizira položaj ventila za snažan okretni moment pri niskom broj okretaja uz snagu velikog broja okretaja. Dok veliki promjer kućišta gasa pruža uglađenu reakciju kojom je puno lakše upravljati – sportski ispušni sustav proizvodi uzbudljiv sportski zvuk.

 • alt

  Boje Icon Blue i Tech Black

  R125 ima isti trkaći DNK kao i svaki član kultnog asortimana serije R. Sada dostupan u dvije nove vrhunske nijanse boje Icon Blue s mat plavim pojedinostima – kao i s dinamičkom opcijom Tech Black – ovo je zasigurno najimpresivniji R125 ikad!

 • alt

  Deltabox okvir

  Pružajući glatke i lagane karakteristike upravljanja, kao i izvrsnu udobnost pri velikim brzinama, R125 jedan je od motocikala s najboljom upravljivosti svoje kategorije. Njegov Deltabox okvir optimalne prednje i stražnje geometrije, kao i kratka aluminijska stražnja vilica i prednja USD vilica od 41 mm, omogućuju vrhunske značajke podvozja supersportskog modela klase 125 ccm.

 • alt

  Lagana aluminijska stražnja vilica

  Modeli R-serije tvrtke Yamaha dizajnirani su kako bi vam pružili vrhunski stil, performanse i tehnologiju. Kako bi se to naglasilo, R125 opremljen je laganom aluminijskom stražnjom vilicom. Proizvedena je s pomoću Yamahine napredne tehnologije lijevanja, a njezine male dimenzije, mala težina i optimizirana krutost pružaju sportske performanse upravljivosti.

 • alt

  A&S (Assist & Slipper, Pomoćna i klizna) spojka

  Kako bi vam pomogao u potpunosti iskoristiti performanse visokih okretaja agregata, R125 opremljen je spojkom A&S koja omogućuje lako povlačenje ručice – radi jednostavnog rada i preciznije kontrole. Ovaj dizajn osigurava glatko i učinkovito ubrzanje, a tijekom usporavanja spojnica A&S poboljšava upravljivost.

 • alt

  Dizajn oklopa serije R s dvostrukim LED svjetlima

  Nadahnut legendarnim modelom R1, samopouzdan i agresivno stiliziran prednji kraj modela R125 uključuje dvostruke LED farove koji naglašavaju dijeljenje DNK asortimana. No, uz prednji oklop napravljen po uzoru na model M1 MotoGP®, stražnje LED svjetlo i vrhunsku završnu obradu nema zabune oko čistog DNK serije R koji kola kroz zapanjujuću konstrukciju modela R125.

 • alt

  Spremnik goriva od 11 litara

  Trkaća konstrukcija modela R125 upotpunjena je tankim spremnikom goriva koji ističe čistokrvni supersportski pedigre ovog motocikla. Ovaj spremnik od 11 litara izrađen je od čeličnog unutarnjeg spremnika zaštićenog laganim vanjskim oblogama iznimno kvalitetne završne obrade i može se lagano ukloniti radi redovnog održavanja.

 • alt

  Kokpit inspiriran je M1 modelima s natjecanja MotoGP®

  Sve na modelu R125 osmišljeno je za ostavljanje vrhunskog supersportskog dojma. Nadahnut Yamahinim motociklom MotoGP®, trkaći kokpit isporučuje se s iznimno kvalitetnom krunom upravljača, iznimno vidljivom LED instrumentnom pločom i štitnikom ručice kočnice koji vam pružaju potpuni nadzor na trkaćoj stazi i na ulici.

 • alt

  Iznimno dobro vidljivi LCD instrumenti

  Kada pokrenete agregat modela R125, dočekat će vas prilagođeni pozdrav tehnološki naprednih instrumenata, a kada počnete voziti, na višefunkcijskom zaslonu prikazat će se informacije o položaju stupnja prijenosa i vremenu za izmjenu stupnja prijenosa te indikator sustava VVA. Ovi iznimno vidljivi instrumenti, smješteni na elegantnoj i sportskoj ploči, brinu se da ostanete informirani.

 • alt

  Sportski i udoban položaj u vožnji

  Uz kokpit u stilu modela M1, trkaći model R125 opremljen je i dvodijelnim sjedalom za vozača i putnika ispunjenim debelom spužvom kako bi se osigurala besprijekorna udobnost. Uz optimizirani položaj upravljača i stražnje aluminijske oslonce za noge, ergonomija modela R125 pruža uravnoteženo iskustvo vožnje koja je istovremeno sportska i udobna.

 • alt

  Široka stražnja guma presjeka 140 mm

  Kako bi potvrdio svoju snažnu DNK serije R, model R125 ima široku stražnju gumu veličine 140/70-17 koja daje izvrsnu stabilnost i pouzdanost u zavojima. Pružajući dobru ravnotežu prianjanja i trajnosti, ova guma supersportskog stila dizajnirana je kako bi vam omogućila optimiziranje potencijala širokog raspona snage motora – a njezina širina naglašava agresivno držanje serije R.

 • alt

  Izvanredna učinkovitost kočenja

  Opremljen prednjim diskom velikog promjera od 292 mm i stražnjim diskom od 230 mm, kočioni sustav modela R125 pruža izvanredne performanse. S modernim kočionim čeljustima i laganim diskovima koji pružaju snažnu i progresivnu snagu zaustavljanja, ovaj sofisticirani sustav za kočenje pruža vam preciznu i točnu kontrolu.

AGREGAT    
Tip agregata   1 cilindar, hlađenje tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina   124.7 cm³
Promjer x hod   52.0 mm x 58.6 mm
Omjer kompresije   11.2 : 1
Maksimalna snaga   11.0 kW (15.0 KS) @ 9.000 okr/min
Maksimalan okretni moment   12.24 Nm (1.25 kg-m) @ 8.000 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Tip spojke   Mokra, višelamelna
Sustav paljenja   TCI (digitalno)
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   6 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Čelični Deltabox
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice USD
Hod ovjesa sprijeda   130 mm
Kut prednje vilice   24.2º
Predtrag   86.1 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   (link suspenzija), Monoshock, podešavanje predopterećenja opruge
Hod ovjesa straga   114 mm
Prednja kočnica   Jednostruki disk, Ø 292 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 220 mm
Prednja guma   100/80-17 M/C
Stražnja guma   140/70-17 M/C
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   1.990 mm
Ukupna širina   755 mm
Ukupna visina   1.140 mm
Visina sjedala   820 mm
Međuosovinski razmak   1.325 mm
Minimalna udaljenost od tla   160 mm
Ukupna težina   142 kg
Kapacitet spremnika goriva   11 litara
Kapacitet spremnika ulja   1.15 litara