galerija

F150 LCA/XCA

136.189,00 kn

Detalji

MODEL F150 XCA BIJELA BOJA MPC: 140.080,00 kn 

Legendarni 150hp i dalje je atraktivan i ima odlične značajke, no sada donosi još uglađenije izmjene stupnjeva prijenosa i profinjenije performanse – zahvaljujući najnovijoj tehnologiji Drive-by-Wire za naš digitalnog elektronički gas i promjenu stupnjeva prijenosa . Napredni dizajn s dvostrukom bregastom osovinom (Double Overhead Camshaft, DOHC) i posebni sustavi usisa i ispuha optimiraju postupak sagorijevanja – a posebni dizajn pokrova učinkovitije zadržava i izbacuje vodu.

Brojne druge značajke, poput promjenjivog broja okretaja "Variable Trolling", našeg sustava Power Trim & Tilt širokog raspona i u opciji dostupnog Yamahinog sustava daljinskog zaključavanja Y-COP, čine uporabu najnovije verzije ovog iznimnog motora pravim užitkom. 

Kratki pregled

Dostupan model s kontra-rotacijom propelera Sustav Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) u opciji Dodatni sustav za prebacivanje Tilt Limiter Kompatibilno s digitalnim mrežnim sustavom tvrtke Yamaha Sustav Power Trim & Tilt širokog raspona "Variable trolling" promjenjiv broj okretaja upravlja radom pri manjim brzinama Digital electronic throttle and shift (150hp) Dodatni dvostruki sustav punjenja akumulatora Dizajn pokrova učinkovitije zadržava i izbacuje vodu EFI sustav za čišću energiju i veću učinkovitost DOHC (dvostruka bregasta osovina) poboljšava performanse PrimeStart™ sustav za jednostavno pokretanje

 • alt

  16-ventilni DOHC, redni s 4 cilindra

  Zahvaljujući 2 usisna ventila i 2 ispušna ventila na svakom cilindru te dvije bregaste osovine koje se neovisno pokreću, učinkovitost usisa i ispuha dramatično se poboljšava, čime se optimizira korištenje goriva tijekom sagorijevanja. TCI sustav paljenja osigurava lako pokretanje, postojanost, duži životni vijek svjećica, a time i najbolju pouzdanost.

 • alt

  Elegantan i učinkovit dizajn pokrova

  Privlačan izgled profesionalnog pokrova nije njegova jedina prednost. Oblikovan je za maksimalno učinkovito zadržavanje i ispust vode za još uglađeniji rad, smanjene korozije i dulji životnog vijek motora.

 • alt

  "Variable trolling" promjenjiv broj okretaja upravlja radom pri manjim brzinama

  Sofisticiran sustav omogućuje vam glatko i lagano upravljanje u radu na manjim brzinama tako što njime možete prilagoditi brzinu u rasponu od 50 okretaja u minuti samo jednim pritiskom na prekidač. Idealan je za ribolov ili mirno plovljenje zonama bez brodskih valova.

 • alt

  Digitalni mrežni mjerači i Drive-by-Wire

  150hp potpuno je kompatibilan s Yamahinim digitalnim mrežnim mjeračima (6Y8/6YC/6Y9 i novi CL7) koji vam prikazuju sve informacije potrebne za nadzor radnih značajki i učinkovitosti plovila i motora. 150hp od sada, zahvaljujući digitalnom gasu i izmjeni brzina koji omogućuju iznimno uglađenu izmjenu stupnjeva prijenosa i kontrolu, donosi sve mogućnosti tehnologije Drive-by-Wire.

 • alt

  SDS (Shift Dampening System)

  Izvorno predstavljen za veće modele V8 i V6 motora, patentirani sustav Shift Dampener System (SDS) tvrtke Yamaha odlična je značajka koja značajno smanjuje zvuk koji proizvodi promjena zupčanika. Krmena osovina s utorima i glavčina s utorima za upijanje buke i vibracija izrađene su vrlo pomno kako bi mogle pružiti uglađeni i tihi prijenosi brzina.

 • alt

  Sustav Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) u opciji

  U opciji dostupan imobilizacijski sustav Yamaha Customer Outboard Protection (Y-COP) jednostavan je, lako se upotrebljava i izuzetno je učinkovit – kompaktan i jednostavan daljinski upravljač zaključava i otključava motor pritiskom tipke. To sprječava neovlaštenu uporabu vanbrodskog motora i pruža dodatnu sigurnost kada je plovilo ostavljeno bez nadzora.

 • alt

  Model propelera s kontra-rotacijom

  Standardna ugradnja dva motora (oba propelera okreću se u smjeru kazaljke na satu) 'vuče' plovilo u lijevu stranu što otežava upravljanje posebno kod velikih brzina. 15hp dostupan je i s propelerom s kontra-rotacijom. Ako je dostupan sa standardnim modelom propelera, tada omogućuje savršeno držanje smjera bez skretanja.

 • alt

  Dodatni dvostruki sustav punjenja akumulatora

  Posebni dvostruki sustav punjenja akumulatora omogućuje istodobno punjenje dvaju akumulatora, jamčeći uvijek dovoljno energije za pokretanje motora – čak i nakon duge vožnje niskim brojem okretaja ili slično.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 takta
Zapremina   2.670 cm³    
Broj cilindrara / konfiguracija   Redna 4 cilindra, 16 ventila, DOHC
Promjer x hod   94.0 mm x 96.2 mm
Snaga na propeleru   110.3 kW @ 5.500 okr/min
Maksimalan broj okretaja   5.000 - 6.000 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Direktno ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno s Prime Start™ sustavom
Prijenosni omjer   2.00 (28/14)
DIMENZIJE    
Preporučena visina krmenog zrcala   635 mm
Težina s propelerom   227.0 kg
Kapacitet spremnika goriva   -
Kapacitet spremnika ulja     4.3 litara
DODATNE KARAKTERISTIKE    
Upravljački sustav   Daljinska komanda
Trim i Tilt sustav   Power Trim & Tilt
Punjenje / alternator    12V - 36A s ispravljačem / regulatorom, 
Tilt limiter   Opcija
Y-COP sustav   Opcija
Propeler   Opcije
Modeli s kontra rotacijom   Da
Pogon u plitkoj vodi   Da
Digitalni mrežni mjerač (LCD zaslon)   -
Digitalni mrežni mjerači (okrugli i kvadratni)   Da
"Variable Trolling" sustav   DA
Sustav dvostrukog punjenja baterije   Opcija
SDS (Shift Dampener System) sustav   Opcija
Napomena   Podaci o snazi (kW) zasnivaju se na normi ICOMIA 28 mjereno na osovini propelera

Izdvojeni proizvodi