galerija

V MAX SHO 115

106.599,00 kn

Detalji

Poznati po nevjerojatnom okretnom momentu, naši motori V MAX pokazuju i tihu stranu: uskladili smo sve komponente inercije mase i dodali velike gumene nosače motora za potpuno novu razinu uglađenosti!

Uporaba laganih, montažnih nosača, nagibnog i Power Trim mehanizma te kompozitnih dijelova kućišta, uz najmoderniji kompaktni izgled motora, omogućuje novom modelu V MAX SHO 115hp da mijenja osjećaj, rukovanje i performanse svakog plovila.

Sofisticirano, najmodernije inženjerstvo može se upakirati tako da izgleda odlično, što je dokazala naša dojmljiva nova linija modela V MAX SHO. Ovi tehnološki napredni EFI motori s 4 cilindra i 16 ventila, unutar svojeg dotjeranog i pojednostavljenog dizajna skrivaju izvanredni učinak svladavanja teškoća, ubrzanje i brzinu.

Kratki pregled

 • Nevjerojatno ubrzanje – savršeno za lagane brodove
 • Okretni moment vodeći u klasi i performanse velike brzine
 • Kompaktan dizajn – više snage isporučuje se za manju težinu
 • Osebujan i znani dizajn poklopca modela „V MAX SHO”
 • Alternator velike izlazne snage od 35 A – napajanje pri malom broju okretaja u minuti
 • Uglađen i tih – za opuštenu plovidbu i ribolov
 • Yamahina pouzdanost bez premca

 • alt

  DOHC dizajn s 4 ventila po cilindru

  Model V MAX SHO 115hp Yamahin je napredni četverotaktni motor zapremnine 1,8 l, s 4 cilindra i 16 ventila te dva bregasta vratila (DOHC). Jednostavno rečeno, rezultat je bolje disanje – za bolje sagorijevanje i učinkovitost kroz spektar snage. Dizajn glave agregata modela V MAX SHO 115hp temelji se na Yamahinoj četverotaktnoj tehnologiji zbog čega je osigurana tiha pouzdanost.

 • alt

  Manja težina pruža prednosti

  Yamahin inženjerski tim usredotočio se na smanjenje težine – ne samo na smanjenje svih nepotrebnih metalnih dijelova motora, nego i na razvoj lakšeg donjeg pladnja i poklopca u kompozitnim materijalima, nagibnog i Power Trim mehanizma s jednim klipom te lakšeg nosača.

 • alt

  Jedinstveni dizajn poklopca modela Yamaha „V MAX SHO”

  Zahvaljujući poznatom Yamahinom metalnom poklopcu modela „V MAX SHO” crne i crvene boje, novi asortiman snažno pokazuje svoje naslijeđe, a najnoviji dizajn poklopca ima dinamičnu, agresivnu i sportsku novu grafičku shemu koja sve to potvrđuje. Na krmenoj poprečnoj gredi vašeg plovila jasno piše: „Ovo nije običan vanbrodski motor” – i on to zaista nije!

 • alt

  Iznimno snažan alternator od 35 A

  Želimo biti sigurni da vam nikada ne nedostaje snage za pokretanje, punjenje akumulatora ili funkcioniranje dodatne opreme kada ste na vodi, zbog čega smo model V MAX SHO 115hp opremili s trofaznim alternatorom. Uz svoj kapacitet od 35 A, čak ima i snage puniti vaše akumulatore pri brzini lagane plovidbe. To se zove bezbrižnost – a možete je i očekivati kada imate Yamahu.

 • alt

  Kompatibilnost sa širokim asortimanom mjerača

  U naše je modele ugrađena najnovija tehnologija, tako da je model V MAX SHO 115hp kompatibilan s vrlo širokim rasponom Yamahinih ekskluzivnih sustave i mjerača digitalnog upravljanja, od 6Y8 do najnovijih mjerača i zaslona oznake CL5/CL7. Stoga, kada je riječ o jasnim i preciznim podacima o motoru i informacijama o učinkovitosti koje će vam pomoći pri vožnji plovila, Yamahini su sustavi bez premca.

 • alt

  Promjenjivi broj okretaja pri brzini lagane plovidbe (mogućnost)

  Brzina lagane plovidbe od 550 – 1000 o/min u koracima od 50 o/min. Idealan je za ribolov ili prilikom kretanja plovnim putovima, marinama ili područjima u kojima je ograničena brzina kretanja. Brzina lagane plovidbe može se postaviti na 200 o/min. ispod brzine praznog hoda. Ova funkcija dostupna je samo kada motor ima Yamahinu višefunkcionalnu ručicu za upravljanje, digitalni zaslon 6Y8 ili CL5/7 ili novi daljinski prekidač.

 • alt

  Široki raspon propelera za SDS

  Ovaj namjenski asortiman propelera razvijen je kako bi nadopunio široki Yamahin asortiman vanbrodskih motora i pomogao vam precizno prilagoditi performanse motora i plovila kako bi pristajali vašim osobnim sklonostima. Brojni propeleri unutar asortimana sadrže ekskluzivnu Yamahinu značajku Shift Dampener System (SDS®) koja znatno smanjuje uobičajenu buku i omogućuje uglađenije i tiše mijenjanje brzina.

 • alt

  Neobvezna Y-COP® sigurnost

  Modeli V MAX SHO kompatibilni su s našim ekskluzivnim sigurnosnim sustavom Y-COP® (Yamaha Customer Outboard Protection). To je jednostavna, lako upotrebljiva i iznimno učinkovita mogućnost – zgodna daljinska upravljačka jedinica koja zaključava i otključava motor jednim pritiskom na gumb i sprječava neovlaštenu uporabu vašeg čamca – koja vam omogućuje da motor bezbrižno ostavite bez nadzora.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   4 takta
Zapremina   1.832 cm³    
Broj cilindrara / konfiguracija   Redna 4 cilindra, 16 ventila, DOHC
Promjer x hod   81.0 mm x 88.8 mm
Snaga na propeleru   84.6 kW @ 5.500 okr/min
Maksimalan broj okretaja   5.300 - 6.300 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Direktno ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno s Prime Start™ sustavom
Prijenosni omjer   2.15 (28/13)
DIMENZIJE    
Preporučena visina krmenog zrcala  
Težina s propelerom   176.0 kg
Kapacitet spremnika goriva   -
Kapacitet spremnika ulja    3.2 litara
DODATNE KARAKTERISTIKE    
Upravljački sustav   Daljinska komanda
Trim i Tilt sustav   Power Trim & Tilt
Punjenje / alternator    12V - 35A s ispravljačem / regulatorom
Tilt limiter   Opcija
Y-COP sustav    Opcija
Propeler   Opcije
Modeli s kontra rotacijom   Da
Pogon u plitkoj vodi   Da
Digitalni mrežni mjerač (LCD zaslon)   -
Digitalni mrežni mjerači (okrugli i kvadratni)   Da
"Variable Trolling" sustav   -
Sustav dvostrukog punjenja baterije   -
SDS (Shift Dampener System) sustav   -
Napomena   Podaci o snazi (kW) zasnivaju se na normi ICOMIA 28 mjereno na osovini propelera

Izdvojeni proizvodi