Mountain Max 154 2021

kontaktirajte za cijenu
Detalji Tehnički podaci

Mountain Max 154

S vremena na vrijeme dolazi stroj koji tehničke mogućnosti rukovanja pomiče na nove razine i istinski mijenja način na koji vozimo. Novi Mountain Max upravo je takav događaj. Njegov napredni sustav ovjesa i novi 2-taktni agregat s ubrizgavanjem goriva od predstavljaju tek početak priče.

Već ga nazivaju onim koji mijenja pravila igre.

Ovo su motorne sanjke kojima je najmoderniji dizajn sustava ovjesa i gusjenica, razvijen tijekom više stotina sati testiranja, savršeno usklađen s tim novim, uzbudljivim i snažnim agregatom velikog broja okretaja, kako bi se omogućilo istinsko i do sada nezabilježeno penjanje uzbrdicama i doživljaj dubokog snijega.

Naravno, kao novi model u našem asortimanu, svijet zna kako će se jednaka skrb i pozornost posvetiti pojedinostima preciznosti upravljanja, udobnosti sjedala i praktičnim pogodnostima – a da ne spominjemo raskošnost – koji predstavljaju bitni dio iskustva vožnje.

Kratki pregled

  • Novi dvostupanjski EFI 2-taktni agregat obujma 794 ccm s digitalnim CDI sustavom
  • Novi sustav ovjesa serije Mountain
  • Kućište lanca i lagani tunel
  • Paket stražnjih amortizera Fox 1,5 Zero QS3 s blokadom
  • Prilagodljivi prednji amortizeri Premium Fox 1,5 Zero QS3
  • Gusjenica Camso Power Claw od 154 inča – za snagu i vožnju
  • Lagani 36-inčni prednji ovjes SRV-M
  • Lagano aluminijsko podvozje specifično za planinu
  • Široke i stabilne Yamahine skije s jednom vodilicom serije Mountain
  • Elektronički potisni gumb za hod unatrag i električno pokretanje
  • Prilagodljivi grijači upravljača i palčeva
  • Moderni digitalni mjerni instrumenti s kontrolama na upravljaču

  • alt

    Novi 2-taktni model obujma 794 ccm s digitalnim CDI sustavom

    Ovaj živahni dvocilindrični, 2-taktni agregat zaista daje snagu modelu Mountain Max za uzlet na brda i vožnju kroz duboki snijeg. Zahvaljujući sofisticiranom digitalno kontroliranom paljenju, kao i elektroničkom sustavu ubrizgavanja goriva i ulja, u svim su vam uvjetima pri ruci vrhunske performanse koje pružaju pouzdanu snagu kako biste se provukli kroz najdublji snijeg i sigurno se dovezli kući.

  • alt

    Novi dvostruki amortizeri stražnjeg ovjesa

    Za iznimno upravljanje dubokim i strmim snježnim područjima, naš sustav dugog hoda (14 inča) ima laganu, ali snažnu kliznu jednostruku vodilicu po kojoj se kreće središnja linija gusjenice te klizni okvir koji se kreće oko srednje točke. Ovaj jedinstveni dizajn jednostruke vodilice lakši je za oko 10 funti od uobičajenog sustava dvostruke vodilice – a također smanjuje i nakupljanje teškog snijega!

  • alt

    Vrhunski paket amortizera – svugdje je model Fox!

    Mountain Max dobio je prednje i stražnje amortizere Premium Fox 1,5 Zero QS3, s potpuno prilagodljivom postavom zavojne opruge i plinskog amortizera koji vam omogućuju brzu i jednostavnu prilagodbu vožnje dnevnim uvjetima – te vlastitoj udobnosti i željenom načinu upravljanja. Značajke amortizera QS3L na stražnjem kraku koji je specifičan za planinske uvjete i ima blokadu za ekstremne uvjete penjanja.

  • alt

    Gusjenica Camso Power Claw od 154 inča – potpuno prianjanje

    Savršeno prilagođen novom modelu Mountain Max 154 i njegovoj najmodernijoj jednostrukoj vodilici kliznog okvira, otisak ove snažne gusjenice veličine 154 x 2,6 omogućuje vam da ovladate planinama kao nijedan drugi model u klasi. Opremljen je čak i jačim, prednjim zakrivljenim skijama kako bi omogućio dodatno podizanje u zaista dubokom snijegu. Fantastične performanse u svim uvjetima, s iznimnim razinama prianjanja i okretnosti na neravnom terenu divljine.

  • alt

    Uglađen, lagan 36-inčni SRV prednji ovjes

    Kao izravni sljednik našeg uglađenog SRV-M ovjesa, ovaj sustav nije samo iznimno lagan, nego njegov kompaktni dizajn smanjuje neželjeno povlačenje komponenti ovjesa u dubokom snijegu. Neutralni položaj pruža odličnu upravljivost na uskom terenu, a još uvijek pokazuje pristojno i predvidljivo ponašanje na stazi.

  • alt

    Sustav upravljanja i skije serije Mountain

    Namjenski Mountain sustav upravljanja omogućuje visoki položaj, optimiziran je za vožnju u uspravnom položaju, a 4,5-inčna šipka lijevanog podizača serije Mountain savijenog kraja i integralni zatezač pružaju vrhunski oblik za vožnju izvan staze. Širokim otiskom za iznimno dobro klizanje, Yamahine skije s jednom vodilicom serije Mountain pridonose neusporedivo preciznom upravljanju u dubokom snijegu i na utabanim stazama.

  • alt

    Nova, iznimno lagana Mountain podvozja

    Najnovija tehnologija legure podvozja osmišljena je za preuzimanje pune nadmoći odzivnog, novog agregata velikog broja okretaja. Tijekom razvoja usredotočili smo se na smanjenje težine bez narušavanja čvrstoće i izdržljivosti, što omogućuje spretno upravljanje ovim inovativnim strojem, preciznu pokretljivost i udobnu, uravnoteženu vožnju.

  • alt

    Jedinstveni Stealth sustav nadzora

    Sve na ovom nevjerojatnom stroju podređeno je sigurnosti vozača te osiguravanju njegove udobnosti i nadzora nad strojem. Praktični sklop prekidača na lijevoj strani upravljača „tijekom vožnje" omogućuje pristup višestupanjskoj kontroli topline grijača ruku i palca, mogućnost odabira očitavanja na višefunkcijskom digitalnom mjernom instrumentu pa čak i nadzor nad praktičnim potisnim gumbom elektroničkog hoda unatrag.

  • alt

    Gumb za električno pokretanje i hod unatrag

    Zahvaljujući tipki za električno pokretanje i nenadmašnoj učinkovitosti sustava EFI zabava počinje od trenutka ukrcaja. Nakon što se nađete u dubokom prhkom snijegu, jednostavan, potisni gumb elektroničkog sustava za hod unatrag pomaže vam pri izvlačenju iz teških situacija. Zvučno upozorenje „dojavljivačem” pomaže pri sigurnijem manevriranju.

  • alt

    Grijači za ruke/palčeve i digitalni mjerni instrumenti

    Praktična raskošnost poznata je Yamahina specijalnost kada su u pitanju sanjke i mnoge su sjajne stvari ugrađene u novi model Mountain Max. Primjeri su prilagodljivi grijači za ruke i palčeve, koji ulaze u standardnu udobnost, dok vas naš novi kompaktni i moderni digitalni mjerni instrument informira putem jasnog prikaza broja okretaja, brzine, stanja goriva i sati vožnje, kao i bitnim podacima o agregatu.

Motor    
Tip / Zapremina   2 taktni / 794cc
Cilindri   2-cilindra
Hlađenje   Hlađenje tekućinom
Provrt x hod   85.0 mm x 70.0 mm
Napajanje gorivom   Elektroničko ubrizgavanje
Sustav paljenja   Digitalno upravljani CDI
Dizajn usisa   Klipni cjevni ventili
Ispuh   APV s prilagođenom cijevi
Spojka / prijenos   Team Rapid / Reverse push Button Engine
Sustav disk kočnica   Glavni hidraulični cilindar Stealth s lakom kočionom čeljusti
Suspension    
Sustav ovjesa sprijeda   SRV-M
Prednji amortizeri   FOX® QS3
Hod ovjesa sprijeda   178 mm
Sustav ovjesa straga   Jedan nosač
Stražnji amortizeri   FOX® QS3/FOX® QSL w / zaključavanje pri penjanju
Hod ovjesa straga   394 mm
Measures / Dimensions    
Ukupna visina   1,270 mm
Ukupna dužina   3,353 mm
Ukupna širina   1,130 mm
Gusjenica Š x D x V (mm)   382 mm x 3.912 mm x 66 mm
Vrsta gusjenice   Camso® Power Claw 2,6”
Razmak skija (mjereno od sredine skija)   902 – 952 mm prilagodljivo
Kapacitet spremnika goriva   39,4 L 
Features    
Električno pokretanje   standardno
Unatrag   standardno
Grijači za ruke i palčeve   standardno
Snaga i tip prednjeg svjetla   N/A
DC izlaz      standardno