NaslovnaMotorne sanjkeMountain

SXVenom MTN 2021

galerija

SXVenom MTN 2021

na upit

Detalji

SXVenom MTN

Upoznajte našeg najnovijeg osvajača planina. Idealan za novije vozače ili iskusnije, to su sanjke za zabavu u dubokom snijegu, a ipak opremljene najnovijom tehnologijom. Uzbudljiva nova linija Venom nasljeđuje impresivnu DNK naših velikih modela, tako da je dobila sigurno i predvidivo upravljanje.

Naš sjajni novi alpinist srednje veličine!

U srcu je prvak industrije – potpuno novi 2-taktni agregat obujma 397 ccm s ubrizgavanjem goriva koji daje oko 65 ravnomjernih konjskih snaga – uz dojmljive količine okretnog momenta za kultiviranje snijega. Zapravo, razina učinkovitost koja je savršeno prilagođena najmodernijem dizajnu podvozja, ovjesa, gusjenice i skija.

Možda se radi o stroju srednje veličine, no luksuz i udobnost na njima odista su potpuni! I praktični, uz električno pokretanje i potisni gumb za elektronički hod unatrag, podesive grijače ruku i palčeva i moderne digitalne mjerne instrumente kako biste postigli određenu brzinu. Sve u svemu, ovaj SXVenom iznimno je dojmljiv novi stroj.

Kratki pregled

 • Novi 2-taktni agregat obujma 397 ccm sa sustavom EFI
 • Nova 7/8 ljestvica motornih sanjki – sjajno svestrano vozilo
 • Nova iznimno lagana podvozja serije Mountain
 • Novi sustav ovjesa serije Mountain
 • Lagani 38-inčni prednji ovjes SRV
 • Gusjenica Challenger veličine 146 x 2,0 – za snagu i vožnju
 • Yamahine nove široke skije s jednim trupom serije Mountain
 • Nazubljene (bušene) vozne ploče za sjajno prianjanje
 • Elektronički potisni gumb za hod unatrag i električno pokretanje
 • Visoko sjedalo i visoko postavljene ručke upravljača serije Mountain sa zatezačem
 • Prilagodljivi grijači upravljača i palčeva
 • Moderni digitalni mjerni instrumenti i nizak elegantni vjetrobran

 • alt

  Novi 2-taktni agregat od 397ccm sa sustavom EFI

  Ova nova 2-taktna jedinica najbolja je u industriji, njezin učinkovit sustav EFI pomaže joj da oslobodi oko 65 vrlo živahnih konjskih snaga. Rezultat tako laganog agregata (ispod 50 lbs) uparenog s tako laganim strojem omjer je snage i težine koji pruža zaista visoku razinu uzbuđenja tijekom vožnje uz brijeg – i po dalekim nenastanjenim područjima. Čista zabava!

 • alt

  Nova, iznimno lagana Mountain podvozja

  Najnovija tehnologija legure podvozja osmišljena je za preuzimanje pune nadmoći odzivnog, novog agregata velikog broja okretaja. Tijekom razvoja usredotočili smo se na smanjenje težine bez narušavanja čvrstoće i izdržljivosti, što omogućuje spretno upravljanje ovim inovativnim strojem, preciznu pokretljivost i udobnu, uravnoteženu vožnju.

 • alt

  Novi dvostruki amortizeri stražnjeg ovjesa

  Za iznimno upravljanje dubokim i strmim snježnim područjima, naš sustav dugog hoda (12 inča) ima laganu, ali snažnu kliznu jednostruku vodilicu po kojoj se kreće središnja linija gusjenice te klizni okvir koji se kreće oko srednje točke. Ovaj jedinstveni dizajn jednostruke vodilice lakši je za oko 10 funti od uobičajenog sustava dvostruke vodilice – a također smanjuje i nakupljanje teškog snijega!

 • alt

  Uglađen, lagan 38-inčni SRV prednji ovjes

  Kao izravni sljednik našeg uglađenog SRV-M ovjesa, ovaj sustav nije samo iznimno lagan, nego njegov kompaktni dizajn smanjuje neželjeno povlačenje komponenti ovjesa u dubokom snijegu. Neutralni položaj pruža odličnu upravljivost na uskom terenu, a još uvijek pokazuje pristojno i predvidljivo ponašanje na stazi.

 • alt

  Skije serije Mountain i lagane osovine

  Lagane, kovane aluminijske osovine ovjesa i široko razmaknuti krakovi za nadzor omogućuju veliki kut upravljača za oštra skretanja i jednostavno upravljanje – oblik posebno dizajniran za nadopunu širokog otiska od 7 inča za iznimno dobro klizanje Yamahinih skija s jednom vodilicom serije Mountain. Vrhunska preciznosti u dubokom snijegu i na tvrdo nabijenom snijegu.

 • alt

  Gusjenica Challenger veličine 146 x 2,0 – za istinsko prianjanje

  Savršeno prilagođen našem novom modelu SXVenom MTN srednje veličine i njegovoj jednostrukoj vodilici kliznog okvira, već provjereni otisak gusjenica Challenger veličine 146 x 2.0 omogućuje vam rezanje i kvačenje kao nijedan drugi model u klasi. Zapravo, pruža zadivljujuće performanse u svim uvjetima, uz iznimne razine prianjanja i pogona u dubokom snijegu.

 • alt

  Visoke šipke i sjedalo za jednostavno upravljanje

  Visoko postavljeno sjedalo i visoki položaj šipke podizača – sa zatezačima za planinsku vožnju – pružaju precizni nadzor nad okretnim podvozjem, kao i vrlo udobnu vožnju, dok nesmetano mijenjate položaj iz sjedećeg u stojeći. Nazubljene vozne ploče lako razbacuju snijeg i pružaju vam izvrsno prianjanje i samopouzdanje dok stojite.

 • alt

  Gumb za električno pokretanje i hod unatrag

  Zahvaljujući tipki za električno pokretanje i nenadmašnoj učinkovitosti sustava EFI zabava počinje od trenutka ukrcaja. Nakon što se nađete u dubokom prhkom snijegu, jednostavan, potisni gumb elektroničkog sustava za hod unatrag pomaže vam pri izvlačenju iz teških situacija. Zvučno upozorenje „dojavljivačem” pomaže pri sigurnijem manevriranju.

 • alt

  Grijači za ruke/palčeve i digitalni mjerni instrumenti

  Praktični raskošni elementi poznati su kao specijalnost tvrtke Yamaha kada su u pitanju motorne sanjke, a mnogi od njih uključeni su u novu liniju modela Venom. Primjeri su prilagodljivi grijači ruku i palčeva koji ulaze u standardnu udobnost, dok se putem jasnog prikaza na našem novom kompaktnom i modernom digitalnom mjernom instrumentu možete informirati o broju okretaja, brzini, stanju goriva i sati vožnje, kao i o značajnim podacima o agregatu.

Tehnički podaci

Motor    
Tip / Zapremina   2 taktni / 397cc
Cilindri   1-cilindra
Hlađenje   Hlađenje tekućinom
Provrt x hod   85.0 mm x 70.0 mm
Napajanje gorivom   Elektroničko ubrizgavanje
Sustav paljenja   Digitalno upravljani CDI
Dizajn usisa   Klipni cjevni ventili
Ispuh   APV s prilagođenom cijevi
Spojka / prijenos   Team Rapid / Reverse push Button Engine
Sustav disk kočnica   Glavni hidraulični cilindar Stealth s lakom kočionom čeljusti
Suspension    
Sustav ovjesa sprijeda   SRV-M
Prednji amortizeri   Hidraulička dvostruka cijev
Hod ovjesa sprijeda   211 mm
Sustav ovjesa straga   Jedan nosač
Stražnji amortizeri   Hidraulička dvostruka cijev / Hidraulička dvostruka cijev
Hod ovjesa straga   305 mm
Measures / Dimensions    
Ukupna visina   1,270 mm
Ukupna dužina   3,251 mm
Ukupna širina   1,117 mm
Gusjenica Š x D x V (mm)   383 mm x 3.708 mm x 51 mm
Vrsta gusjenice   Camso® Challenger ™
Razmak skija (mjereno od sredine skija)   940 – 991 mm prilagodljivo
Kapacitet spremnika goriva   44.3L 
Features    
Električno pokretanje   standardno
Unatrag   standardno
Grijači za ruke i palčeve   standardno
Snaga i tip prednjeg svjetla   N/A
DC izlaz      opcija   

Izdvojeni proizvodi