Grizzly 700 EPS Alu

14.465,46 € 108.990,00 kn
Detalji Tehnički podaci

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/eu/en/products/atv/lei...

Za sve vas koji ste #DRIVENBYFREEDOM ljubitelji terenske vožnje – koji ne vole granice – Grizzly 700 EPS Alu partner je na vašoj strani. Svojim snažnim agregatom od 686 ccm i robusnim podvozjem Grizzly je vodeći u klasi i jedan je od najčvršćih kompaktnih terenaca na svijetu koji vam omogućuje veću slobodu istraživanja.

Yamahin Ultramatic® mjenjač vodeći je u industriji te funkcionira tako da automatski odabire optimalan prijenos za sve vrste terena, dok uobičajeno kočenje motorom svih kotača osigurava pouzdana spuštanja nizbrdicom – a pogonski sustav On-Command® omogućuje vam prebacivanje između pogona 2WD, 4WD i blokade diferencijala jednostavnim pritiskom na gumb.

Električno servoupravljanje daje prirodnu povratnu informaciju za povećanu udobnost i kontrolu – te s pomoću sustava disk-kočnica na 4 kotača i prilagodljivog neovisnog ovjesa, Grizzly 700 EPS Alu spreman je nositi se s najizazovnijim terenima – to je prava snaga prirode.

Svaki Yamahin ATV model dizajniran je za podnošenje najizazovnijih terena, a vodeći u klasi Grizzly 700 EPS Alu ima jedan od najširih raspona sofisticiranih tehnologija prilagođenih korisnicima koje istraživanje van ceste čine lakšim i zabavnijim.

Kratki pregled

 • Powerful 686cc SOHC 4-stroke engine
 • Aggressively styled and compact bodywork
 • Yamaha Ultramatic® CVT automatski prijenos
 • Yamaha On-Command® 2WD, 4WD, 4WD with Diff Lock
 • Independent long-travel adjustable suspension
 • Yamahin električni servoupravljač
 • Veliki višefunkcionalni instrumentni zaslon
 • 26-inčne gume Maxxis, 26x8x12 prednje; 26x10x12 stražnje na aluminijskim kotačima
 • Disk kočnice na svim kotačima
 • LED prednja svjetla i snažno središnje radno svjetlo
 • Ukupni kapacitet nosivosti od 140 kg na snažnim prednjim i stražnjim nosačima tereta
 • Kapacitet vuče do 600 kg i sprijeda postavljeno snažno vitlo

 • alt

  Agregat MK II zapremine 686 ccm SOHC

  Najveći Yamahin ATV za slobodno vrijeme pogoni visokoučinkovit agregat velike zapremnine koji se odlikuje najvećim okretnim momentom i snagom u svojoj klasi. Agregat druge generacije MK II SOHC s 4 ventila, zapremine 686 ccm, opremljen je najnovijim kućištem gasa EFI, kao i fino ugođenim mapiranjem modula ECU te dotjeranim tolerancijama koje osiguravaju malu potrošnju goriva, visoke razine zakretnog momenta i uglađene performanse agregata.

 • alt

  Mjenjač Ultramatic®

  Opremljen načinima rada brzo, sporo, unatrag, prazan hod i parkiranje, Yamahin automatski mjenjač Ultramatic® vodeći je u klasi i jedan od najizdržljivijih i najučinkovitijih CVT sustava. Prijenos s trenutačnom reakcijom osmišljen je za laku vožnju po najzahtjevnijem terenu, a uobičajeni osjećaj kočenja motorom putem svih kotača daje vam dodatno samopouzdanje i upravljivost pri vožnji nizbrdicama.

 • alt

  Neovisan ovjes, disk kočnice

  Neovisni sustav ovjesa modela Grizzly 700 EPS Alu s plinskim amortizerima prilagodljivog predopterećenja omogućava vozaču različite postavke za različite vrste opterećenja. To je i jedini model u klasi koji ima hidraulične disk kočnice na četiri kotača za izvanredno kočenje koje vozač može dobro osjetiti.

 • alt

  Pogonski sustav On-Command®

  Pametni pogonski sustav On-Command® opremljen je gumbom kojim se praktično upravlja jednim pritiskom, što vam omogućuje glatki i trenutačan prijelaz iz 2WD u 4WD i obratno. Pritiskom na gumb na desnoj ručki odabirete 2WD, 4WD ili 4WD s blokadom diferencijala kako biste optimizirali učinkovitost modela Grizzly kod promjene terena i vremenskih uvjeta.

 • alt

  Nosivost i vitlo

  Grizzly 700 EPS Alu isporučuje se s jednom od najboljih specifikacija standardne opreme u svojoj kategoriji, a sprijeda ima montirano vitlo WARN VRX 25 koji vas može izvući u situaciji kada ste se ozbiljno zaglavili. Uz nosivost od 140 kg i mogućnost vuče od 600 kg, ovaj ATV vodeći je u klasi i idealan je partner za slobodno vrijeme i pustolovine u lovu, ribolovu i kampiranju.

 • alt

  Električno servoupravljanje (EPS)

  Radi dodatne udobnosti i smanjenja napora modeli Grizzly 700 EPS Alu opremljeni su električnim servoupravljanjem (EPS) dizajniranim za optimalnu ravnotežu dajući vozaču osjećaj sigurnosti. Održavanjem lagane upravljivosti i točnog rukovanja ovaj sustav povećava udobnost vozača, njegovo samopouzdanje i kontrolu.

 • alt

  Digitalni instrumenti, pretinci za odlaganje

  Višefunkcionalni digitalni instrumenti modela Grizzly 700 EPS Alu sadrže mjerač goriva, brzinomjer, brojač kilometara, dvostruke mjerače putovanja, mjerač sati, sat, 4WD / stanje blokade diferencijala, birač stupnja prijenosa i indikator upozorenja za EPS. Omogućena su tri odvojena pretinca za odlaganje kako bi se ponudilo obilje sigurnog prostora za alate ili osobne stvari.

AGREGAT    
Tip agregata   Jednocilindričan, hlađenje tekućinom, 4-takta, DOHC, 4-ventila
Zapremina   686cc
Promjer x hod   102,0 mm x 84,0 mm
Omjer kompresije   10,0 : 1
Sustav podmazivanja   Mokri karter
Napajanje gorivom   Elektronično ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   Yamaha Ultramatic® CVT automatic V-belt
Pogonski sustav   On-Command®, 2WD/4WD/diff-lock
Završni prijenos   Kardan
ŠASIJA    
Sustav prednjeg ovjesa   Neovisna dvostruka ramena, podešavanje predopterećenja u 5 položaja, 193 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa   Neovisna dvostruka ramena, podešavanje predopterećenja u 5 položaja, 232 mm hod
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi
Stražnja kočnica   left hand/right foot operation
Prednja guma   Alu27x10-12
Stražnja guma   Alu27x10-12
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.070 mm
Ukupna širina   1.230 mm
Ukupna visina   1.253 mm
Visina sjedala   860 mm
Međuosovinski razmak   1.253 mm
Minimalna udaljenost od tla   300 mm
Minimalni radijus okretanja   3.5 metara
Kapacitet spremnika goriva   18.0 litara
Kapacitet spremnika ulja   2.6 litara
NOSIVOST    
Prednji nosač   50 kg
Stražnji nosač   90 kg
DODATNE KARAKTERISTIKE    
Upravljački sustav   Vrsta Ackermann s električnim servo upravljačem (EPS) (za nestandardne verzije)