UMX AC

kontaktirajte za cijenu
Detalji Tehnički podaci

UMX AC 

Uključi i reproduciraj? "Plug & Play" NE, uz sustav Yamaha UMX AC to je Uključi i Radi! - "Plug & Work" S velikim stražnjim teretnim prostorom i prostranim prednjim ormarom, ovaj tihi i učinkoviti potpuno električni radni konj može obaviti veliki raspon zadataka, u zatvorenom ili otvorenom prostoru. UMX AC, naravno, ne stvara emisije, a vrlo je jednostavan za vožnju i rad.

UMX AC. Obavite posao – nečujno!

Srce mu je motor od 5,0 kW koji nije samo tiši i bolji za okoliš, nego ima i dobar raspon te se jednostavno ukopčava u napajanje i puni. Stoga pruža uglađenu i fleksibilnu snagu koja će vas odvesti baš svugdje u parku, ljetovalištu, na golf igralištu, farmi, u zračnoj luci, tvornici... samo odaberite smjer i krenite.

Dva ergonomski oblikovana pojedinačna sjedala i sustav promjenjive stope ovjesa vozaču pružaju visoki standard udobnosti, što pruža veliki užitak pri radu ovim tihim, uglađenim, udobnim i laganim gospodarskim vozilom – a ono je za vas spremno naporno raditi, gotovo nečujno, 24 sata na dan svih 7 dana u tjednu.

Kratki pregled

  • Lagano vozilo za komunalne radove i radove održavanja
  • Čvrst, elegantan i kompaktni dizajn
  • Aluminijski teretni prostor sa stražnjim vratima koja se otvaraju jednim dodirom
  • Dva odvojena sjedala sa središnjom konzolom
  • Snažni električni motor od 5,0 kW
  • 29-litarski prednji spremnik – otvaranje jednim dodirom
  • Ploča za zaštitu podvozja u situacijama uobičajene terenske vožnje
  • Široke gume za udobnost na cesti i izvan nje
  • Snažne jedinice LED osvjetljenja u obliku reflektora

  • alt

    Aluminijski teretni prostor sa stražnjim vratima koja se otvaraju jednim dodirom

    Yamaha UMX zaista je čvrst model, tako da je uvijek spreman za naporan rad, danju i noću ako je to potrebno – u svim vremenskim uvjetima. Dizajniran je za prijevoz alata, opreme i potrepština dojmljive težine, zahvaljujući izdržljivom aluminijskom teretnom prostoru s praktičnim stražnjim vratima koja se otvaraju jednim dodirom. Prostrani teretni prostor dugačak je 104,6 cm, širok 116,6 cm i dubok 30,2 cm.

  • alt

    2 pojedinačna sjedala i središnja konzola

    Model UMX ima promišljeni interijer s 2 sjedala, praktičnom središnjom konzolom i podstavljenim naslonima za ruke za dodatnu sigurnost. U kombinaciji promjenjive stope ovjesa i širokih guma, ovaj praktični raspored vozaču i putniku pruža udobnu vožnju, čak i na manje savršenim cestama i stazama. Otvorene strane omogućuju brz i jednostavan ulazak u model UMX i izlazak iz njega.

  • alt

    Uglađen i snažan električni motor od 5,0 kW

    Srce ovog okretnog i lako upravljivog modela UMX AC snažan je motor od 5,0 kW koji nije samo tiši i čišći za okoliš, nego ima dobar doseg i brzo se puni. Za primjene u kojima električno napajanje nije uvjet, dostupan je i uglađen, pouzdan i ekonomičan model benzinskog agregata od 400 ccm (UMX EFI).

  • alt

    Robusna i izdržljiva karoserija

    Ovaj učinkovit i tih radni konj spreman je za široku paletu poslova u različitom okolišu, a čvrsta i izdržljiva karoserija osmišljena je kako bi izdržala uporabu u teškim uvjetima. Prednja LED svjetla u stilu uvučenog reflektora naglašavaju odlučnost izgleda, a široke gume raspoređuju opterećenje kako bi se smanjio utjecaj na površinu.

  • alt

    Prostrani prednji spremnik od 29 litara

    Pored velikog stražnjeg teretnog prostora, UMX AC ima i praktičnu, prostrani prednji spremnik s poklopcem na kojem se nalazi praktični mehanizam za otvaranje jednim dodirom. Nudeći zaštitu od najgorih vremenskih uvjeta – a kapaciteta od 29 litara – idealan je za pohranu alata i opreme kada ste u pokretu.

  • alt

    Čvrsta ploča za zaštitu podvozja i stabilan ovjes

    UMX je osmišljen i spreman za brzo obavljanje posla – tako da to vozilo možete odabrati kada trebate brzo i učinkovito doći do tamo. Dizajniran za rad na različitim površinama, čak i nestabilnim, njegova čvrsta ploča za zaštitu podvozja, stabilni ovjes i široke gume pružaju mu mogućnost prolaska uobičajenim neravnim terenima, što ga čini podobnim za rad u različitim okruženjima.

  • alt

    Jednostavan za vožnju, manevriranje i rad

    Ovo robusno gospodarsko vozilo osmišljeno je kako bi vama i vašem timu omogućilo još više iskoristite svaki radni dan. Jednostavna kontrola s pomoću 2 pedale i fleksibilnog električnog napajanja čini model UMX AC vrlo jednostavnim za vožnju, dok sustavi za otvaranje jednim dodirom na prednjem ormariću i u teretnom prostoru štede vrijeme i smanjuju trud.

  • alt

    Uglađeni, tihi i učinkoviti radnik

    Osim dobrog odlučnog izgleda, njegova glatka, tiha i čista učinkovitost jedan je od glavnih razloga za odabir Yamahina modela UMX AC. Uz svoju tiho električno napajanje, zajamčene su iznimno niske operativne razine buke – što je osobito bitno kada radite u i u blizini prostora u kojima se provodi slobodno vrijeme i drugim osjetljivim sredinama.

Dimenzije    
Ukupna dužina   3.032 mm
Ukupna širina   1.253 mm
Sveukupna visina (s krova)   1.824 mm
Međuosovinski razmak   1.961 mm
Front wheel tread   1.023 mm
Rear wheel tread   1.021 mm
Minimalna udaljenost od tla   115 mm

Napajanje/Pogon    
Izlazna snaga     5,0 kW
Agregat   48 volt AC Motor
Baterija   Osam 6-voltni Trojan T105 Batteries
Šasija    
Okvir   Automotive style HybriCore™ Chassis, polyester/urethane powder topcoat
Tijelo   Thermoplastic olefin, 2-part top coat of automotive-grade polyurethane
Upravljanje   Nosač i zupčanik
Prednji ovjes   Strut suspension
Stražnji ovjes   Mono-linkage
Kočnice   Self-adjusting, mechanical drum brakes on all 4 wheels
Sjedalo   Bucket seats made of polyurethane foam bonded to a durable vinyl cover
Performance    
Maksimalna brzina unaprijed   31 km/sat
Radijus okretanja 
4 metra
Općenito    
Suha težina (kg)   640 kg
Kapacitet tovarnog prostora   363 kg
Dimenzije tovarnog prostora (DxŠxV)   1.046 mm x 1.166 mm x 302 mm
Dimenzija guma   20 x 10 -10 (4 sloja)
Kapacitet sjedala   2 osobe