NaslovnaVodeni skuteriRecreation

JetBlaster 2022

galerija

JetBlaster 2022

103.490,00 kn

Detalji

JetBlaster® personifikacija je čiste zabave. Stilom nadahnutim grafitima, motorom vrhunske kvalitete i odličnim omjerom snage i težine, tražitelje adrenalina jamačno će oduševiti okretnost i jednostavno upravljanje za brzo svladavanje valova. Naš novi JetBlaster® spreman je za zabavnu i uzbudljivu vožnju s pomoću nožnih potpora koje omogućuju gotovo trenutačno savladavanje trikova, naglih zaokreta i akrobacija; upravljač namjenski izrađen za spretne pokrete te novi, poboljšani električni trim za jednostavno upravljanje i trenutačno zadovoljstvo.

Iznimno kvalitetni trup i paluba plovila JetBlaster izrađeni su od materijala NanoXcel2®, što ga čini snažnim i laganim. Ovo smo spojili s motorom TR-1® velike izlazne snage i dobili smo ozbiljan potencijal za traženje uzbuđenja zahvaljujući omjeru snage i težine. Osjetite se spojeni s valovima. JetBlaster® je izrađen s uzbuđenjem u svojoj osnovi. Trkaći izgled, okretno upravljanje s tehnologijom RiDE® i snažne performanse snage i težine čine ga savršenim partnerom za ozbiljnu zabavu. 

Kratki pregled 

Potpore za noge podržavaju napredne pokrete Električni trim za prilagodbu tijekom vožnje Iznimno lagani i čvrsti NanoXcel2® trup i tijelo Široka i zaobljena upravljačka ručka za jedinstveni stil vožnje Okrugli prihvat pruža bolji osjećaj povezanosti Malena, kompaktna kutija s prekidačima

 • alt

  Suvremeni klasik

  Imate suvremeni klasičan stil Yamahine baštine prepoznatljivog i najnovijeg dizajna, napredne konstrukcije i beskompromisne kvalitete izrade. JetBlaster® izgleda jednako dobro kao i vožnja njime

 • alt

  Model TR-1® velike izlazne snage ima 3 cilindra i zapremninu od 1.049 ccm

  JetBlaster® pogoni naš potpuno novi, iznimno snažan motor TR-1 koji ima 3 cilindra i zapremninu od 1049 ccm. Ova znamenita kompaktna i lagana jedinica odista je snažna i nudi živahno ubrzanje i odličnu vršnu snagu, uz dodatnu ekonomičnost i pouzdanost. Odličan omjer snage i težine znači da dobivate uzbudljivu brzinu i okretno upravljanje.

 • alt

  Lagani trup i oklop za vrhunsku učinkovitost

  Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji tvrtke Yamaha, NanoXcel2® dojmljivih je 18 % lakši od našeg revolucionarnog materijala NanoXcel® – uz jednaku krutost i čvrstinu. Maksimizira uzbudljive performanse novog plovila JetBlaster, pomažući mu pri vrhunskom ubrzanju i oštrijem skretanju.

 • alt

  Potpuno nove ručke upravljača i potpore za noge

  Upravljačke ručice plovila JetBlaster uglađenog su zaobljenog oblika te pružaju intuitivnu potporu jedinstvenom stilu vožnje. Potpore za noge omogućuju jednostavnu prilagodbu težine, otvarajući zaigraniju vožnju slobodnim stilom.

 • alt

  Električni trim nadahnut performansama

  Prilagodite visinu pramca u vožnji. Podignite pramac kako biste smanjili špricanje vode i spriječili uranjanje pramca, a zatim uronite nisko kako biste bolje ušli u skretanje. Uglađenija i vještija vožnja stvar je samo jednog dodira.

 • alt

  Standardno spremište

  Standardno ponesite sve sa sobom. JetBlaster ima mokro spremište na pramcu za uže za vuču, igre za plažu, i još mnogo toga. Spremište ispod sjedala pruža prostrano i praktično mjesto za sve stvari nužne za pustolovinu. Naposljetku, pretinac za rukavice omogućuje jednostavan pristup sjenilima, užini i drugim predmetima koje trebate imati pri ruci.

 • alt

  Spreman za sportove na vodi

  Izdvojite vrijeme za igru izvan ploča za noge jer motor TR-1 velike izlazne snage dovoljno je moćan da podrži vaše sportske aktivnosti. Podignuta točka za vuču olakšava postavljanje te pruža bolji doživljaj daskanja i skijanja na vodi. Jeste li završili s tom vrstom zabave? Podložena gazišta za penjanje na palubu pružaju vam dobrodošlicu pri povratku na palubu.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   3 cilindra, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Supercharger   -
Zapremina   1.049 cm³
Promjer x hod   82.0 mm x 66.2 mm
Omjer kompresije   11.0 : 1
Sustav hlađenja   Vodeno hlađenje
Tip pumpe   144 mm, visoki potisak
Gorivo   Bezolovni benzin
Napajanje gorivom   Elektronsko ubrizgavanje goriva
Kapacitet spremnika goriva   50.0 litara
Sustav podmazivanja   Zasebno uljno korito
Kapacitet spremnika ulja   3.5 litara
DIMENZIJE    
Dužina   3.13 m
Širina   1.13 m
Visina   1.15 m
Težina    272 kg
KARAKTERISTIKE    
Zapremina spremišta za pohranu stvari   29 litara
Maksimalan broj osoba   1 - 3 osobe

Izdvojeni proizvodi