Viking 700 EPS

21.454,64 €
Detalji Tehnički podaci

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/side-by...

Funkcionalnost i izdržljivost za sve tipove terena.

Zahvaljujući svojoj čvrstoći može podnijeti radove na otvorenom tijekom cijele godine. Kako bi se posao obavio, potrebni su vam najbolja oprema i najsnažniji radni partneri. Vrijeme je da razmislite na koji vam način Viking može olakšati život!

Prostrana 3 sjedala i ravan pod vama i vašim suputnicima osiguravaju da svaka vožnja bude udobna i sigurna. Ovjes s dvostrukom A-rukom spreman je podnijeti i najizazovnije terene - dok ležište za teret koje se može nagnuti ima dimenzije za prijevoz europaleta i može prenijeti do 272 kg.

Opremljen sustavom pogona On-Command® s pogonom na 2 ili 4 kotača ili s pogonom na 4 kotača i s blokadom diferencijala, model Viking s 3 sjedala kojeg pogoni agregat od 686 ccm s visokim zakretnim momentom mogao bi ispasti vaše najbolje ulaganje dosad!



Detalji

  • Udobna i prostrana konstrukcija s 3 sjedala
  • Snažan jednocilindrični agregat od 686 ccm visokog zakretnog momenta
  • Elektroničko ubrizgavanje goriva
  • Podesiv sustav pogona On-Command®
  • 2WD, 4WD i 4WD s blokadom diferencijala
  • Elektroničko servo upravljanje za lakše rukovanje
  • Ravan pod za jednostavan pristup s obje strane
  • Veliko ležište za teret s ručicom za nagibanje: jednostavan istovar
  • Ovjes s dvostrukom A-rukom sprijeda i straga
  • Jednostavno upravljanje, dobro postavljene komande
  • Položaj motora za lakši pristup
  • Robusna karoserija za dobru otpornost na oštećenja
  • Agregat od 686 ccm s visokim zakretnim momentom

    Jednocilindrični agregat od 686 ccm s visokim zakretnim momentom proizvodi puno upravljive snage za učinkovit off-road prijevoz. Za veću pouzdanost na skliskim nizbrdicama mjenjač Ultramatic® ima i funkciju kočenja motorom - dok se načini rada 2WD, 4WD i blokada diferencijala mogu brzo odabrati kako bi odgovarali različitim uvjetima podloge.

  • Električni servo upravljač (EPS)

    Čak i dok se u vozilu nalaze 3 putnika i maksimalan teret, zahvaljujući elektroničkom servo upravljaču (EPS) upravljanje je lagano čak i pod punim opterećenjem ili prilikom vožnje na zahtjevnom tlu poput gline. Nakon odabira načina rada 4WD s blokadom diferencijala, EPS se automatski prebacuje na drugi program osmišljen za optimalne karakteristike upravljanja.

  • Elektroničko ubrizgavanje goriva (EFI)

    Pouzdan 4-taktni jednocilindrični agregat od 686 ccm sadrži i napredan elektronički sustav ubrizgavanja goriva koji osigurava učinkovito sagorijevanje za dobar odziv gasa. U kombinaciji s dizajnom penta agregata i kovanim klipom, sustav EFI kod modela Viking pomaže u proizvodnji snažnog zakretnog momenta pri niskim brojevima okretaja uz snažne performanse visokog broja okretaja.

  • Sustav On-Command® s 3 načina rada

    Viking je namijenjen upotrebi na različitim podlogama, a sustav On-Command® s 3 načina rada nudi opcije 2WD, 4WD ili 4WD s blokadom diferencijala koji odgovaraju različitim podlogama i vremenskim uvjetima. Jednostavna okretna sklopka vozaču omogućuje odabir željenog načina rada u samo nekoliko sekundi.

  • Prikladno smještene komande

    Za jednostavan rad model Viking opremljen je središnjom instrumentnom konzolom, dok se sklopka elektropokretača, ručica mjenjača i ručna kočnica nalaze s desne strane upravljača s 4 kraka. Za veću udobnost i sigurnost osigurana je pregrada prostora za noge kako noge putnika na središnjem sjedalu ne bi ometale rad nogu vozača.

  • Ovjes s dvostrukom A-rukom sprijeda i straga

    Za odzivnu upravljivost i udobnu vožnju sve 3 osobe u vozilu, model Viking opremljen je nezavisnim ovjesom s dvostrukom A-rukom sprijeda i straga. Takav snažan sustav svakom kotaču omogućuje praćenje oblika tla i održavanje prianjanja na iznimno zahtjevnom tlu, zahvaljujući čemu možete svladati i najekstremnije krajolike.

  • 3 sjedala / ravan pod

    Inovativna konstrukcija sa 3 sjedala sadrži i središnje sjedalo koje je za 5 stupnjeva više nagnuto unatrag od desnog i lijevog sjedala što svakom putniku osigurava više prostora za ruke i ramena. Osim toga, ravan pod osigurava lak pristup svim putnicima, a vozaču jednostavan ulazak s obje strane vozila, što je posebno prikladno u slučaju više zaustavljanja.

  • Jednostavno održavanje

    Viking je izrađen kako bi bio robustan i jednostavan za održavanje. Zahvaljujući svome položaju ispod ležišta tereta, agregat je lako dostupan u samo nekoliko sekundi. S obzirom na lako dostupne prednje dijelove ispod poklopca motornog prostora, dizajn modela Viking osigurava konkurentno vrijeme i troškove za servisno održavanje.

  • Ležište tereta / kuka / kapacitet vuče

    Čvrsto i prostrano čelično ležište tereta sadrži i četiri kuke za pričvršćivanje, a na njemu se može prevesti i europaleta težine do 272 kg. A za jednostavan istovar, ležište se može i nagnuti. Za veći kapacitet dostupna je i kuka za prikolicu 2. klase kapaciteta vuče od 680 kg, zahvaljujući čemu je Viking izuzetno ekonomičan radni konj s kojim možete poći bilo kuda.

AGREGAT  
 
Tip agregata  
1 cilindar, hlađen tekućinom, 4 takta, SOHC, 4 ventila
Zapremina  
686 cm³
Promjer x hod  
102.0 mm x 84.0 mm
Omjer kompresije  
10.0 : 1
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
Yamaha Ultramatic®, CVT, centrifugalna spojka
Pogonski sustav  
On-Command®, 2WD/4WD/diff-lock
Završni prijenos  
Kardan
ŠASIJA  
 
Sustav prednjeg ovjesa  
Neovisna dvostruka ramena, podešavanje predopterećenja u 5 položaja, 205 mm hod
Sustav stražnjeg ovjesa  
Neovisna dvostruka ramena, podešavanje predopterećenja u 5 položaja, 205 mm hod
Prednja kočnica  
Dvostruki diskovi
Stražnja kočnica  
Dvostruki diskovi
Prednja guma  
AT25x8-12NHS
Stražnja guma  
AT25x10-12NHS
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
3.100 mm
Ukupna širina  
1.570 mm
Ukupna visina  
1.925 mm
Visina sjedala  
792 mm
Međuosovinski razmak  
2.135 mm
Minimalna udaljenost od tla  
300 mm
Minimalni radijus okretanja  
4.5 metara
Kapacitet spremnika goriva  
36.7 litara
Kapacitet spremnika ulja  
2.6 litara
NOSIVOST  
 
Teretni prostor  
272 kg
DODATNE KARAKTERISTIKE  
 
Upravljački sustav  
Ackermann-tip s "Dual Mode" EPS (Electric Power Steering) sustavom