NaslovnaATVSide-by-side

Wolverine RMAX 2 1000

galerija

Wolverine RMAX 2 1000

217.990,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/side-by...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/side-by...

Ovim svestranim ratnikom s dva sjedala za sve terene pođite u nove i izazovne ekstremne pustolovine. Njegov snažan, potpuno novi agregat zapremnine 999 ccm, odlično upravljanje, prilagodljiv ovjes i kokpit nadahnut automobilima znače da možete otići van ceste i istraživati u nevjerojatnom novom svijetu stila i udobnosti.

Yamahino dugo iskustvo i poznavanje principa stvaranja strojeva širokog raspona mogućnosti utjecalo je na naše razvojne timove kako bi stvorili ovog upečatljivog novog terenskog pustolova sljedeće generacije. #DRIVENBYFREEDOM – ovaj potpuno novi SxS zna kako isporučiti i iznenaditi do maksimuma.

Wolverine® RMAX™2 1000 slijedi našu razvojnu filozofiju „Jin-ki Kanno” – što prevedeno s japanskog znači „istinsko oduševljenje sjedinjenjem sa strojem”. Rezultat je terensko vozilo iznimnih mogućnosti, u kojem se i vozač i putnik osjećaju sigurnim pri savladavanju najtežih terena.

Nova serija Wolverine®RMAX™2 1000 najavljuje novu generaciju adrenalinskih SxS modela s 2 i 4 sjedala spremnih nositi se s novim pustolovinama. To je napredak koji je omogućila naša jedinstvena baština stečena kroz natjecanja – i svjetski poznata inženjerska stručnost koja je vidljiva od trenutka ulaska u kabinu.

Kratki pregled

 • Sasvim novi Yamahin ROV za slobodno vrijeme, vodeći u industriji
 • Nježan div – snažan i uglađen dvocilindrični agregat od 999 ccm
 • Dojmljiva veličina, ali dobro prilagođen terenskim uvjetima
 • Izvanredna udobnost unutrašnjosti i kontrola funkcioniranja
 • Čvrste terenske gume GBC Dirt Commander od 30 "
 • Izvrsna zaštita od blata i prskanja za putnike
 • Paket amortizera Fox® QS3 – jednostavna prilagodba bez alata
 • Robusni prednji branik s nosačima točki za vuču i vitla
 • Prednji dizajn „Stealth” – LED pozicijska svjetla „Evil Eye”
 • Ekskluzivna pogonska osovina s prijenosom Ultramatic®

 • alt

  Snažan novi agregat s dva paralelna cilindra zapremnine 999 ccm

  Zapanjujuća snaga novog paralelnog dvocilindričnog DOHC agregata zapremnine 999 ccm, s 8 ventila, isporučuje iznimno uglađene performanse duž raspona snage koje su vodeće u klasi – a agresivna i odvažna vožnja s crvenim poljem na 8.500 o/min govori sve o ovom stroju. Naša legendarna izdržljivost i pouzdanost predstavlja zaštitni znak svakog Yamahina agregata kako biste bili potpuno bezbrižni.

 • alt

  Dojmljiv i agresivan stil

  Wolverine® RMAX™ 2 1000 spaja sljedeću razinu mogućnosti s dojmljivim izgledom zahvaljujući privlačnim bojama, agresivnom dizajnu prednjeg kraja i robusnim gumama. Potpuno nova prikrivena glavna prednja LED svjetla i „Evil Eye” pozicijska svjetla dodaju još više njegovom prepoznatljivom izgledu, dok stražnje LED svjetlo, svjetlo kočnice i svjetlo za vožnju unatrag pružaju dodatnu vidljivost.

 • alt

  Napredni ovjes koji osigurava udobnost

  Potpuno novi ovjes za iznimna opterećenja dizajniran je kako bi omogućio odlično upravljanje: maksimalna artikulacija pri maloj brzini – uravnotežen osjećaj pri vožnji stazom – i maksimalna otpornost na udare pri kraju hoda uz osjećaj amortizacije pri većim brzinama kada se agresivno manevrira. Široke vilice u kombinaciji s lako prilagodljivim amortizerima FOX® pružaju savršeni spoj sprijeda i straga.

 • alt

  Svestrana oprema za teret

  Wolverine® RMAX™2 1000 ima nagibni prostor za teret kako bi se pojednostavili zadaci prijevoza. Izrađen s hidrauličkom pomoći i robusnim sustavom zapinjanja, u prostoru se može prevoziti do 272 kg s više čeličnih točaka za vezivanje kako bi se osigurao teret ili pričvrstila dodatne oprema. Dodajte i potpunih 907 kg kapaciteta vuče standardnim prihvatom od 2 inča, i Wolverine® RMAX™2 1000 spreman je za posao kada i vi.

 • alt

  Gume dizajnirane za najteži teren

  Glomazni aluminijski kotači od 14 " opremljeni su gumama GBC Dirt Commander 2 od 30 " s vanjskim reljefom u obliku kvadrata, tako da ćete morati ponijeti samo jedan rezervni. Ove specijalne radijalne gume posebno su razvijene za model Wolverine®RMAX™ 1000 kako bi se omogućilo precizno upravljanje i udobna, a ipak izdržljiva bočna strana. Omogućuje odlično prianjanje, neovisno o terenu.

 • alt

  Šire otvaranje vrata – i još više udobnosti

  Kako bi se olakšali ulaz u vozilo Wolverine® RMAX™ 1000 i izlaz iz njega, prednja vrata sada se šire otvaraju – u stvari, 63 % je širi od ranijih modela Wolverine. Za još veću udobnost, prednji podupirači ramena ponovno su dizajnirani kako bi se povećao prostor za gornji dio tijela – tako da i visoki i niski vozači mogu uživati u osjećaju udobnosti i sigurnosti na stazi.

 • alt

  Izdržljivost na koju možete računati

  Uz svoje solidne komponente i kvalitetu izrade, ovaj stroj pruža vlasniku iskustvo istinskog osjećaja pouzdanosti. Kao primjeri: Prednji diferencijal i stražnje kućište mjenjača izrađeni su od ugljičnog čelika; veliki dvoredni (DAC, Double Angular Contact) ležajevi kotača; kovani krajnici oscilirajućih ramena; široko nagibne, jednostruko otisnute vilice – popis se nastavlja – a takve će biti vaše aktivnosti na svim terenima!

 • alt

  Robusni prednji odbojnik

  Agresivno oblikovan i robustan dizajn prednjeg odbojnika! Uz upečatljiv izgled dolaze čelične šipke za vuču, točke za vezivanje i ugrađena ploča za vitlo. Dodatni štitnik i nosači kućišta svjetla također su dostupni kao dodatna oprema.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   2 cilindra, hlađen tekućinom, 4 takta, DOHC, Parallel twin
Zapremina   999 cm³
Promjer x hod   93.00 mm x 73.5 mm
Omjer kompresije   11.2 : 1
Sustav podmazivanja   Suhi karter
Napajanje gorivom   Mikuni fuel injection with drive by wire
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   Yamaha Ultramatic®, CVT, centrifugalna spojka
Pogonski sustav   On-Command®, 2WD/4WD/diff-lock
Završni prijenos   Osovina
ŠASIJA    
Sustav prednjeg ovjesa   -
Sustav stražnjeg ovjesa   -
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi
Stražnja kočnica   Dvostruki diskovi+parkirna kočnica
Prednja guma   30X10.00R-14
Stražnja guma   30X10.00R-14
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   3.255mm
Ukupna širina   1.677 mm
Ukupna visina   2110 mm
Ukupna težina   930 kg
Međuosovinski razmak   2.200 mm
Minimalna udaljenost od tla   340 mm
Minimalni radijus okretanja   6 metara
Kapacitet spremnika goriva   35 litara
Kapacitet spremnika ulja   5.5 litara
NOSIVOST    
Teretni prostor   907 kg
DODATNE KARAKTERISTIKE    
Upravljački sustav   Ackermann-tip s "Dual Mode" EPS (Electric Power Steering) sustavom

Izdvojeni proizvodi