Wolverine RMAX 4 1000 2023

34.400,42 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Podijelite svoje pustolovine u udobnosti svestrane kabine s 4 sjedala koja je nadahnuta automobilskom kabinom i vodeća je u klasi. Neusporediva snaga potpuno novog dvocilindričnog Yamahina rednog agregata zapremnine 999 ccm združena je s odličnom upravljivošću i prilagodljivim ovjesom kako biste mogli otići na istraživanje terena u pravom stilu.

Wolverine® RMAX™4 1000 nudi neviđeni stil i udobnost, također proširuje vaše obzore, što vam omogućuje da prijatelje i obitelj odvedete u uzbudljivu dnevnu pustolovinu po svakom terenu. Također, lakše će biti steći nova iskustva zahvaljujući nevjerojatnim novim značajkama i sofisticiranim upravljačkim sustavima u kabini. Serija Wolverine® RMAX™ 1000 slijedi našu filozofiju razvoja „Jin-ki Kanno” – što prevedeno s japanskog znači „istinsko oduševljenje sjedinjenjem sa strojem” – kako bismo vam osigurali terenca iznimnih mogućnosti u kojem se i vozač i putnik osjećaju sigurnim pri savladavanju najtežih terena.

Nova serija Wolverine® RMAX™1000 najavljuje novu generaciju adrenalinskih SxS modela s 2 i 4 sjedala spremnih nositi se s novim pustolovinama. To je napredak koji je omogućila naša jedinstvena baština stečena kroz natjecanja – i svjetski poznata inženjerska stručnost koja je vidljiva od trenutka ulaska u kabinu.

Kratki pregled

Brutalni, u klasi vodeći stroj zapremnine 999 ccm

Potpuno opremljen Yamahinom tehnologijom za terensku vožnju

Vrhunske mogućnosti impozantnog stava

Dizajn slijedeće generacije i agresivni stil

Udobna 4 velika sportska sjedala

Dodatna homologacija kategorije T

  • alt

    Četiri sjedala i teret

    Ovo je jedan od najsvestranijih strojeva u svojoj klasi. U njega može sjesti od 1 – 4 odrasle osobe uz dodatni teret, a ima genijalnu dodatnu mogućnost pohrane. Preklapanjem stražnjih sjedala i njihovim pomicanjem prema naprijed, u stražnjem se prostoru može sigurno voziti do 272 kg uz više čeličnih točaka za vezivanje. Ugrađeni prihvat od 2 inča postavljen je i spreman za vuču punog opterećenja od 907 kg.

  • alt

    Novi i snažan dvocilindrični agregat zapremnine 999 ccm

    Zapanjujuća snaga novog paralelnog dvocilindričnog DOHC agregata zapremnine 999 ccm, s 8 ventila, isporučuje iznimno uglađene performanse duž raspona snage koje su vodeće u klasi – a agresivna i odvažna vožnja s crvenim poljem na 8.500 o/min govori sve o ovom stroju. Naša legendarna izdržljivost i pouzdanost predstavlja zaštitni znak svakog Yamahina agregata kako biste bili potpuno bezbrižni.

  • alt

    Dojmljiv i agresivan stil

    Wolverine® RMAX™4 1000 spaja sljedeću razinu mogućnosti s dojmljivim izgledom zahvaljujući privlačnim bojama, agresivnom dizajnu prednjeg kraja i robusnim gumama Dirt Commander. Potpuno nova prikrivena glavna prednja LED svjetla i „evil eye” pozicijska svjetla dodaju još više njegovom prepoznatljivom izgledu, dok stražnje LED svjetlo, svjetlo kočnice i svjetlo za vožnju unatrag pružaju dodatnu vidljivost.

  • alt

    Napredni ovjes koji osigurava udobnost

    Potpuno novi ovjes za iznimna opterećenja dizajniran je kako bi omogućio odlično upravljanje: maksimalna artikulacija pri maloj brzini – uravnotežen osjećaj pri vožnji stazom – i maksimalna otpornost na udare pri kraju hoda uz osjećaj amortizacije pri većim brzinama kada se agresivno manevrira. Široke vilice u kombinaciji s lako prilagodljivim amortizerima FOX pružaju savršeni spoj sprijeda i straga.

  • alt

    Prostrana kabina za 4 osobe

    Iznimno kvalitetan dizajn kabine novog modela Wolverine® RMAX™4 1000 nadahnut je automobilima te nudi udobna i sigurna sjedala za četiri odrasle osobe uz udobne ručke i sigurnosne pojaseve za svako sjedalo. Drugi je red podignut zbog odlične preglednosti, tako da svatko dobije sjajnu vožnju i dobar pogled na okolicu.

  • alt

    Gume dizajnirane za najteži teren

    Glomazni aluminijski kotači od 14 " opremljeni su gumama GBC Dirt Commander 2 od 30 " s vanjskim reljefom u obliku kvadrata, tako da ćete morati ponijeti samo jedan rezervni. Ove specijalne radijalne gume posebno su razvijene za model Wolverine® RMAX™ 1000 kako bi se omogućilo precizno upravljanje i udobna, a ipak izdržljiva bočna strana. Omogućuje odlično prianjanje, neovisno o terenu.

  • alt

    Izdržljivost na koju možete računati

    Uz svoje solidne komponente i kvalitetu izrade, ovaj stroj pruža vlasniku iskustvo istinskog osjećaja pouzdanosti. Kao primjeri: Prednji diferencijal i stražnje kućište mjenjača izrađeni su od ugljičnog čelika; veliki dvoredni (DAC, Double Angular Contact) ležajevi kotača; kovani krajnici oscilirajućih ramena; široko nagibne, jednostruko otisnute vilice – popis se nastavlja – a takve će biti vaše aktivnosti na svim terenima!

  • alt

    Robusni prednji odbojnik

    Agresivno oblikovan i robustan dizajn prednjeg odbojnika! Uz upečatljiv izgled dolaze čelične šipke za vuču, točke za vezivanje i ugrađena ploča za vitlo. Dodatni štitnik i nosači kućišta svjetla također su dostupni kao dodatna oprema.

AGREGAT  
 
Tip agregata  
2 cilindra, hlađen tekućinom, 4 takta, DOHC, Parallel twin
Zapremina  
999 cm³
Promjer x hod  
93.00 mm x 73.5 mm
Omjer kompresije  
11.2 : 1
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
Yamaha Ultramatic®, CVT, centrifugalna spojka
Pogonski sustav  
On-Command®, 2WD/4WD/diff-lock
Završni prijenos  
Osovina
ŠASIJA  
 
Sustav prednjeg ovjesa  
-
Sustav stražnjeg ovjesa  
-
Prednja kočnica  
Dvostruki diskovi
Stražnja kočnica  
Dvostruki diskovi+parkirna kočnica
Prednja guma  
29x9.00R-14
Stražnja guma  
29X11.00R-14
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
3.255mm
Ukupna širina  
1.677 mm
Ukupna visina  
2.110 mm
Ukupna težina  
930 kg
Međuosovinski razmak  
2.290 mm
Minimalna udaljenost od tla  
340 mm
Minimalni radijus okretanja  
6 metara
Kapacitet spremnika goriva  
35 litara
Kapacitet spremnika ulja  
5.5 litara
NOSIVOST  
 
Teretni prostor  
907 kg
DODATNE KARAKTERISTIKE  
 
Upravljački sustav  
Ackermann-tip s "Dual Mode" EPS (Electric Power Steering) sustavom