TRACER 7 2023

9.940,94 € 74.900,00 kn
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Uz agresivni prednji kraj i puno više stava, TRACER 7 ima opremu koja će vam podići adrenalin pri svakoj vožnji. Nakon posla ili vikendom, ovaj dinamična sportska krstarica spremna je oduševiti vas izvanrednom izvedbom i laganom okretnošću.


Agregat CP2, usklađen s propisom EU5, ima tehnologiju neravnomjernog rasporeda paljenja koja stvara val linearnog okretnog momenta koji jednostavno navire kroz raspon okretaja za izvanredno ubrzanje u svakom stupnju prijenosa – a kompaktno podvozje i prilagodljiv ovjes izrađeni su za brzu i preciznu vožnju zavojima.

Aerodinamična konstrukcija nove generacije s dvostrukim LED farovima i agresivnim položajem zakošenih kratkih svjetala pojačavaju moderan dizajn motocikla i snažan izgled – a zahvaljujući ergonomiji za duge staze, širokom upravljaču i prilagodljivom vjetrobranu, ovaj svestrani model srednje težina uvijek je spreman za vaše slijedeće putovanje. TRACER 7: Red je na vama.

Model TRACER 7 dizajniran je i konstruiran kako bi vam pružio uzbudljive performanse uz visoku razinu udobnosti i dinamičan stil u svakom položaju za vožnju.

Kratki pregled

 • Agregat CP2 velikog okretnog momenta u skladu s propisima EU5
 • Najlakši u klasi
 • Podesivi prednji i stražnji ovjes
 • Položaj za upravljanje vožnjom udobne ergonomije
 • Poluoklop s agresivnim prednjim krajem
 • Autonomija dugog raspona
 • Aerodinamični vjetrobran s mogućnošću prilagodbe jednom rukom
 • Dvostruki LED projektorski farovi i kratka svjetla
 • Oblikovana odvojena sjedala za udobnost vozača i putnika
 • Višefunkcionalni LCD zaslon

 • alt

  Poluoklop s agresivnim prednjim krajem

  Uz agresivni prednji kraj i kompaktnu konstrukciju, TRACER 7 ističe se dojmom koji se jednostavno ne može zanemariti! Besprijekorno ulazeći u pokrov spremnika, futuristički poluoklop nudi obilje zaštite od vjetra i vremenskih neprilika, a moderan dizajn podvlači dinamični karakter ove vodeće sportske krstarice.

 • alt

  Agregat CP2 visokog okretnog momenta usklađen je s propisom EU5 i odlično reagira

  Ništa drugo u klasi ne pruža takav osjećaj i ne zvuči tako dobro kao izvanredni Yamahin CP2 agregat zapremnine 689 ccm. Njegova filozofija neravnomjernog rasporeda paljenja pruža snažan i linearan okretni moment. Svojim dorađenim agregatom, prijenosom i ispuhom, ovaj iznimno odzivni pogonski stroj, sukladan EU5 normi omogućuje maksimalno sportsku i uzbudljivu vožnju kao nikad prije.

 • alt

  Dvostruki LED projektorski farovi, kratka svjetla i pokazivači smjera

  Kao i projiciran snažan svjetlosni snop za izvrsnu vidljivost noćnu, kompaktni dvostruki projektorski LED farovi osiguravaju modelu TRACER 7 agresivan, suvremen i dinamičan izgled. Za dobru dnevnu vidljivost ova nova generacija sportske krstarice opremljena je svijetlim LED kratkim svjetlima te kompaktnim LED pokazivačima smjera.

 • alt

  Najlakši u klasi

  Uz kompaktno, lagano podvozje s dugom aluminijskom stražnjom vilicom i ponudom međuosovinskog razmaka od 1.460 mm, ovo je jedna od najokretnijih i najuzbudljivijih sportskih krstarica. Budući da je najmanja težina u klasi kombinirana s uzbudljivim visokim okretnim momentom, model TRACER 7 postiže najbolji odnos snage i težine kako bi pružio odista izvanredno iskustvo vožnje.

 • alt

  Prilagodljivi prednji i stražnji ovjes

  Prilagodljivi sustavi prednjeg i stražnjeg ovjesa modela TRACER 7 omogućuju vam postizanje optimalnih performansi u različitim situacijama. Ulošci vilice promjera 41 mm i stražnji amortizeri imaju prilagodnike preopterećenja i povratne amortizacijske sile koji olakšavaju postavljanje motocikla tako da pristaje različitim opterećenjima, uvjetima na cesti i rasponu stilova vožnje.

 • alt

  Aerodinamični vjetrobran s mogućnošću prilagodbe jednom rukom

  Suvremeni i sportski aerodinamični vjetrobran dizajniran je tako da smanjuje udare vjetra na gornji dio tijela kako bi vožnja bila opuštena i ugodna – a kada trebate prilagoditi visinu zaslona, to možete učiniti brzo i jednostavno jednom rukom. Za izvrsnu zaštitu od vjetra i vremenskih uvjeta TRACER 7 opremljen je laganim štitnicima ruku s ugrađenim LED pokazivačima smjera.

 • alt

  Položaj za upravljanje vožnjom udobne ergonomije

  TRACER 7 opremljen je širokim upravljačem koji pristaje aerodinamičnoj konstrukciji, što vam pruža bolji položaj za upravljanje vožnjom. Opuštena ergonomija osigurava visoku razinu udobnosti i upravljivosti te ovaj svestrani model srednje težine ima naglašen osjećaj pouzdanog velikog motocikla.

 • alt

  Oblikovana odvojena sjedala za udobnost vozača i putnika

  Vi i putnik možete biti sigurni u izuzetno udobnu vožnju na modelu TRACER 7 zahvaljujući oblikovanom dizajnu sjedala. Uz elegantne prošivene pojedinosti, jednodijelno dvostruko sjedalo pridonosi izvornoj mogućnosti vožnje motocikla na duge staze.

 • alt

  Autonomija dugog dometa

  Opremljen poluoklopom, prilagodljivim vjetrobranom i štitnicima za ruke, TRACER 7 sportska je krstarica iznimnih mogućnosti namijenjena dugim putovanjima. Uz kapacitet od 17 litara, njegov elegantni spremnik za gorivo pruža izvanredan raspon autonomije.

 • alt

  Višefunkcionalni LCD zaslon

  TRACER 7 ima iznimna standardna tehnička svojstva, uključujući i LCD instrumente. Jasan višefunkcionalni negativni LCD zaslon sadrži točkaste boje na brojaču okretaja i veliki indikator stupnja prijenosa – i može se lako upravljati s pomoću lijeve sklopke upravljača.

AGREGAT  
 
Tip agregata  
2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina  
689 cm³
Promjer x hod  
80.0 mm x 68.6 mm
Omjer kompresije  
11.5 : 1
Maksimalna snaga  
54.0 kW  @ 8.750 okr/min
Maksimalan okretni moment  
68.0 Nm (6.9 kg-m) @ 6.500 okr/min
Sustav podmazivanja  
Uljna pumpa
Napajanje gorivom  
Ubrizgavanje goriva
Tip spojke  
Mokra, višelamelna
Sustav paljenja  
TCI
Sustav pokretanja  
Električno
Sustav prijenosa  
6 brzina
Završni prijenos  
Lanac
ŠASIJA  
 
Okvir  
Čelični
Sustav prednjeg ovjesa  
Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda  
130 mm
Kut prednje vilice  
24º 50
Predtrag  
90 mm
Sustav stražnjeg ovjesa  
Njihajuća ruka (Link suspenzija)
Hod ovjesa straga  
130 mm
Prednja kočnica  
Dvostruki diskovi, Ø 282 mm
Stražnja kočnica  
Jednostruki disk, Ø 245 mm
Prednja guma  
120/70 ZR 17M/C(58W)
Stražnja guma  
180/55 ZR 17M/C(73W)
DIMENZIJE  
 
Ukupna dužina  
2.138 mm
Ukupna širina  
 806 mm
Ukupna visina  
1.270 mm
Visina sjedala  
835 mm
Međuosovinski razmak  
1.450 mm
Minimalna udaljenost od tla  
140 mm
Ukupna težina  
ABS 196 kg (sa punim spremnikom goriva)
Kapacitet spremnika goriva  
17 litara
Kapacitet spremnika ulja  
3.0 litara