NaslovnaMotocikliSport Touring

TRACER 7 GT 2022

galerija

TRACER 7 GT 2022

79.800,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

TRACER 7 GT prava je sportska krstarica koja može pružiti senzacionalno iskustvo vožnje na velike udaljenosti. Opremljena bočnim koferima zapremnine 20 l, visokim vjetrobranom i udobnim sjedalom, ova sportska krstarica najlakša u klasi pruža savršenu kombinaciju uzbudljivih performansi, lagane okretnosti i izvrsnih mogućnosti putovanja.

ogonjen izvanrednim Yamahinim CP2 agregatom zapremnine 698 ccm koji ima neravnomjerni raspored paljenja i izdašni okretni moment, a u skladu je s propisom EU5 – jednim od najuspješnijih i najomiljenijih tvrtkinih dizajna svih vremena – TRACER 7 GT namijenjen je vozačima poput vas koji želite uzbuđenje koje pruža sportski motocikl u kombinaciji s velikom svestranošću i urbanom fleksibilnošću – uz ozbiljan stav.

Dvostruka LED svjetla i konstrukcija nove generacije daju modelu TRACER 7 GT dinamičan i agresivan izgled koji ga izdvaja od ostalih motocikala u kategoriji. Uz najbolji omjer snage i težine u klasi – kao i okretnim podvozjem i visokom razinom udobnosti vožnje – ovo je pametan način za bijeg iz grada i otkrivanje novih cesta života.

Čim ugledate TRACER 7 GT, sasvim je jasno da se radi o svestranom motociklu. Sve na ovom dinamičnom i svestranom motociklu osmišljeno je tako da vam osigura jedinstvenu vožnju. A nakon što krenete spoznat ćete kako ova sljedeća generacija sportske krstarice ima mogućnost da svaku vožnju učini uzbudljivom i nezaboravnom kao kada ste prvi put sjeli na dva kotača.

Kratki pregled

 • Agregat CP2 izdašnog okretnog momenta usklađen je s propisom EU5 i odlično reagira
 • Najlakši u klasi, najbolji omjer snage i težine
 • Bočni koferi zapremnine 20 l
 • Veći i širi vjetrobran za krstarenje
 • Poseban dizajn, udobno sjedalo visoke kvalitete
 • Podesivi prednji i stražnji ovjes
 • Lagani poluoklop agresivnog prednjeg kraja
 • Autonomija dugog raspona
 • Dvostruki LED projektorski farovi, kratka svjetla i pokazivači smjera
 • Višefunkcionalni LCD zaslon

 • alt

  Agregat CP2 izdašnog okretnog momenta usklađen je s propisom EU5 i odlično reagira

  Ništa drugo u klasi ne pruža takav osjećaj i ne zvuči tako dobro kao izvanredni Yamahin CP2 agregat zapremnine 689 ccm koji je usklađen s propisom EU5. Njegova filozofija dizajna neravnomjernog rasporeda paljenja pruža snažan i linearan okretni moment. Jedan od najuspješnijih Yamahinih agregata svih vremena, ovaj je pogonski stroj usklađen s propisom EU5 i iznimno dobro reagira pružajući maksimalno sportsku i najuzbudljiviju vožnju u svojoj klasi.

 • alt

  Bočni gradski koferi zapremnine 20 l

  Bilo da putujete daleko ili samo na posao, bočni koferi od 20 L idealne su zapremnine i ne ugrožavaju kompaktne dimenzije motocikla niti dobar agresivan izgled. A njihov tanak i robustan dizajn savršeno upotpunjuje dinamični stil modela TRACER 7 GT.

 • alt

  Veći i širi vjetrobran za krstarenje

  TRACER 7 GT opremljen je višim i širim vjetrobranom koji pri krstarenju na dugim vožnjama bolje štiti od vjetra. Izrađen od nelomljivog polikarbonata otpornog na ogrebotine, ovaj vjetrobran za krstarenje nudi učinkovito povećanje visine od 92 mm i širine od 70 mm u odnosu na standardni zaslon – pružajući maksimalnu udobnost vožnje uz smanjenu buku, kao i poboljšanu zaštitu od vjetra i vremenskih utjecaja.

 • alt

  Udobno sjedalo

  Posebno dizajnirano sjedalo iznimne kvalitete kože od dvostrukog materijala s kontrastnim šavovima – a izrađeno je s različitim zonama gustoće pjene koje vozaču i putniku tijekom putovanja pružaju najvišu razinu udobnosti vožnje. Ugrađeni logotip modela TRACER pojačava vrhunski izgled i dojam.

 • alt

  Najlakši u klasi, najbolji omjer snage i težine

  Uz kompaktno, lagano podvozje s dugom aluminijskom stražnjom vilicom i ponudom međuosovinskog razmaka od 1.460 mm, ovo je jedna od najokretnijih i najuzbudljivijih sportskih krstarica. Budući da je najmanja težina u klasi kombinirana s uzbudljivim visokim okretnim momentom, model TRACER 7 GT postiže najbolji odnos snage i težine kako bi pružio odista izvanredno iskustvo vožnje, bez obzira putujete li blizu ili daleko.

 • alt

  Prilagodljivi prednji i stražnji ovjes

  TRACER 7 GT opremljen je prilagodljivim sustavima prednjeg i stražnjeg ovjesa koji vam omogućuju postizanje optimalnih performansi u različitim situacijama. Kompaktne vilice od 41 mm i stražnji amortizeri imaju prilagodnike preopterećenja i povratne amortizacijske sile koji olakšavaju postavljanje motocikla tako da pristaje različitim opterećenjima, uvjetima na cesti i rasponu stilova vožnje.

 • alt

  Lagani poluoklop agresivnog prednjeg kraja

  Uz agresivni prednji kraj i kompaktnu konstrukciju, TRACER 7 GT ističe se dojmom koji se jednostavno ne može zanemariti! Besprijekorno ulazeći u poklopac spremnika, futuristički poluoklop nudi obilje zaštite od vjetra i vremenskih neprilika, a moderan dizajn podvlači dinamični karakter ove vodeće sportske krstarice.

 • alt

  Autonomija dugog dometa

  Opremljen poluoklopom, visokim vjetrobranom za krstarenje i udobnim sjedalom TRACER 7 GT sportska je krstarica iznimnih mogućnosti namijenjena dugim putovanjima. Zahvaljujući zapremnini od 17 l, njegov elegantni spremnik za gorivo pruža izvanrednu autonomiju dugog dometa i čini ovaj motocikl jednim od najsvestranijih motocikala u klasi.

 • alt

  Dvostruki LED projektorski farovi, kratka svjetla i pokazivači smjera

  Kao i projiciran snažan svjetlosni snop za izvrsnu vidljivost noćnu, kompaktni dvostruki projektorski LED farovi osiguravaju modelu TRACER 7 GT agresivan, suvremen i dinamičan izgled. Za dobru dnevnu vidljivost ova nova generacija sportske krstarice opremljena je svijetlim LED kratkim svjetlima te kompaktnim LED pokazivačima smjera.

 • alt

  Višefunkcionalni LCD zaslon

  TRACER 7 GT isporučuje se s iznimnim standardnim specifikacijama koje uključuju negativni LCD zaslon instrumenata. Ovaj jasan višefunkcionalni zaslon sadrži točkaste boje na brojaču okretaja i veliki indikator stupnja prijenosa – i može se lako upravljati s pomoću tipke na upravljaču.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   689 cm³
Promjer x hod   80.0 mm x 68.6 mm
Omjer kompresije   11.5 : 1
Maksimalna snaga   54.0 kW  @ 8.750 okr/min
Maksimalan okretni moment   68.0 Nm (6.9 kg-m) @ 6.500 okr/min
Sustav podmazivanja   Uljna pumpa
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Tip spojke   Mokra, višelamelna
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   6 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Čelični
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   130 mm
Kut prednje vilice   24º 50
Predtrag   90 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka (Link suspenzija)
Hod ovjesa straga   130 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 282 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 245 mm
Prednja guma   120/70 ZR 17M/C(58W)
Stražnja guma   180/55 ZR 17M/C(73W)
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.138 mm
Ukupna širina    806 mm
Ukupna visina   1.270 mm
Visina sjedala   835 mm
Međuosovinski razmak   1.450 mm
Minimalna udaljenost od tla   140 mm
Ukupna težina   ABS 196 kg (sa punim spremnikom goriva)
Kapacitet spremnika goriva   17 litara
Kapacitet spremnika ulja   3.0 litara

Izdvojeni proizvodi