NaslovnaMotocikliSport Touring

TRACER 9 GT 2022

galerija

TRACER 9 GT 2022

113.900,00 kn

Detalji

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

LINK NA KONFIGURATOR OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/motorcy...

Sportsko krstarenje nikada nije bilo ovako dobro. Uz ekskluzivnu specifikaciju koja uključuje elektronički poluaktivni ovjes koji neprestano prilagođuje prigušujuću silu na prednjem i stražnjem dijelu kako bi vam pružio najuglađeniju i najsigurniju vožnju – bez obzira na opterećenje ili brzinu – TRACER 9 GT konstruiran je za pružanje najviše razine udobnosti dinamičkog krstarenja.

U čvrste bočne kofere možete staviti integralnu kacigu, a imaju panele u odgovarajućoj boji motocikla kao standardnu opremu. Ako vam treba dodatni prostor, možete postaviti dodatni gornji kofer – a potpuno samostalni sustav nosača prtljage daje prirodan osjećaj vožnje čak i kad je sasvim napunjen.

Za pouzdanu noćnu vožnju TRACER 9 GT ima adaptivna LED svjetla koja jače svijetle što se više naginjete – dok grijači ručki koji imaju 10 položaja prilagodbe omogućuju da ruke budu tople bez obzira na vremenske uvjete. A za vrhunsku sportsku svestranost ovaj tehnološki napredni motocikl ima sustav QSS za uglađenije i brže mijenjanje brzina prema gore i prema dolje.

Svijet sportskog krstarenja zauvijek se promijenio kada je Yamaha predstavila prvi model TRACER. Njegova kombinacija uzbudljivih performansi velikog okretnog momenta s nevjerojatnom udobnošću na duge staze donijela je potpunu revoluciju u klasi. Od tada je više od 50.000 vozača odabralo model TRACER koji je radi toga postao najprodavanijim modelom u klasi.

Kratki pregled

 • KYB poluaktivni ovjes
 • Tvrdi bočni koferi
 • Sustav brzog mijenjanja brzina prema gore i prema dolje
 • Adaptivna LED svjetla
 • Posebne boje i grafike
 • Agregat CP3 zapremnine 890 ccm, usklađen je s normom EU5
 • Lagani aluminijski okvir lijevan metodom kontroliranog punjenja
 • 6-osovinska IMU (Inertial Measurement Unit) uz dodatna pomagala za vožnju osjetljiva na naginjanje
 • Dizajn i stil sljedeće generacije
 • Potpuno LED osvjetljenje
 • Dvodijelni 3,5-inčni TFT mjerni instrument

 • alt

  KYB poluaktivni ovjes

  Potpuno prilagodljivi prednji i stražnji sustav elektroničkog ovjesa reguliran je od strane 6-osovinskog IMU-a i ECU-a koji aktiviraju hidrauličku jedinicu (HU, Hydraulic Unit) i jedinicu za nadzor ovjesa (SCU, Suspension Control Unit). Postavke amortizacije trenutačno se prilagođuju s pomoću solenoida kako bi se postigla uglađena i sigurna vožnja – bez obzira na opterećenje ili uvjete vožnje. Način rada postavlja se putem TFT zaslona.

 • alt

  Tvrdi bočni koferi

  Svi novi tvrdi bočni koferi imaju panele u odgovarajućoj boji kao standardnu opremu. U svaki kofer može se smjestiti integralna kaciga – a za prirodan osjećaj vožnje koferi su postavljeni na potpuno samostalni sustav nosača. Dostupan je i neobvezni gornji kofer, a ukupna nosivost povećana je za 7 % odnosno na 193 kg.

 • alt

  Sustav brzog mjenjača (QSS, Quick Shift System) prema gore i prema dolje

  TRACER 9 GT opremljen je sustavom Quick SHIFT (QSS) za brže i uglađenije mijenjanje brzina bez spojke. Senzor na poluzi za prebacivanje stupnjeva prijenosa prepoznaje kretanje, a ECU trenutačno prekida okretni moment pogona CP3 agregata od 890 ccm omogućujući neometano prebacivanje brzina u sredini zavoja što održava ravnotežu i stabilnost podvozja, a ujedno osigurava opuštenije krstarenje.

 • alt

  Adaptivna LED svjetla

  Nova generacija adaptivnih LED svjetala osvjetljavaju kriznu točku svakog zavoja kako bi vas vodili u najmračnijim noćima. Jačina svjetla se automatski povećava kako kut naginjanja postaje veći, dajući jasno vidno polje koje dugo u noć omogućuje više sportsku vožnju. Sustav djeluje kada je motocikl nagnut za više od 7º i pri brzini od najmanje 5 km/h.

 • alt

  Grijač ručica

  Potpuno integrirani grijač ručki s 10 razina u potpunosti se regulira kotačićem na upravljaču i nadzire preko glavnog TFT zaslona. Posebno oblikovane ručke imaju tanju gumu koja omogućuje učinkovit prijenos topline za udobnost u svim vremenskim uvjetima.

 • alt

  Posebne boje i grafike

  Tracer 9 GT isporučuje se u ekskluzivnim Yamaha Icon Performance bojama i grafikama koje pružaju vrhunski izgled koji podsjeća na model R1M, dodajući motociklu razinu sportske sofisticiranosti. Dostupan je i u Redline i Tech Kamo bojama.

 • alt

  Agregat CP3 zapremnine 890 ccm, usklađen je s normom EU5

  Razvijajući više linearnog okretnog momenta pri nižim okretajima, novi, tekućinom hlađeni CP3 agregat veće zapremnine, od 890 ccm, postiže izuzetno ubrzanje i uzbudljive brzine na izlazima iz zavoja, čineći ovaj model TRACER najviše sportskim ikad. Optimizirani omjeri prijenosa i profinjena A&S spojka pružaju iznimno uglađene performanse – a veličanstveni zvuk novog ispuha s dvije izlazne cijevi i preoblikovani sustav usisa pojačavaju uzbuđenje svake vožnje.

 • alt

  Lagani aluminijski okvir lijevan metodom kontroliranog punjenja

  Nova generacija modela TRACER 9 GT opremljena je novodizajniranim aluminijskim okvirom Deltabox lijevanim postupkom kontroliranog punjenja koji osigurava višu razinu čvrstoće koja sportskim motociklima daje okretnost uz stabilnu sigurnost. Preoblikovana aluminijska stražnja vilica dulja je za 64 mm kako bi se osigurala odlična stabilnost pri velikim brzinama bez narušavanja okretnog karaktera motocikla.

 • alt

  6-osovinska IMU (Inertial Measurement Unit, jedinica za mjerenje inercije) uz dodatna pomagala za vožnju osjetljiva na naginjanje

  TRACER 9 GT sada je opremljen nekim od najnaprednijih elektroničkih pomagala za vožnju koja vam pružaju dodatno samopouzdanje i preciznu upravljivost u različitim vremenskim uvjetima i uvjetima površine ceste. Razvijen iz modela R1M, kompaktni novi 6-osovinski IMU upravlja s 3 načina osjetljivosti na naginjanje sustava nadzora prianjanja stražnjeg kotača (TCS, Traction Control System), kao i sustavom nadzora proklizavanja (SCS, Slide Control System), sustavom nadzora podizanja prednjeg kotača (LIF, LIFt Control System) i sustavom nadzora kočenja (BC, Brake Control).

 • alt

  Dizajn i stil sljedeće generacije

  Kompaktan i aerodinamičan dizajn novog oklopa modelu TRACER 9 GT pruža suvremen i dojmljiv izgled koji savršeno prenosi uzbudljivi sportski karakter motocikla uz njegove svestrane mogućnosti krstarenja. Lagani oklop poboljšava udobnost u vožnji na velikim udaljenostima, a spremnik za gorivo od 19 litara osigurava raspon između zaustavljanja za točenje goriva veći od 350 km.

 • alt

  Potpuno LED osvjetljenje

  TRACER 9 GT u potpunosti je opremljen kompaktnom LED rasvjetom. Odvojena monofokusna glavna duga/kratka svjetla daju motociklu dinamičan novi izgled i osiguravaju vrhunsko osvjetljenje u svim situacijama. LED pokazivači smjera pojačavaju status vrhunskog motocikla, a stražnja svjetla specifična su baš za liniju modela Tracer poboljšavajući lagani izgled motocikla i sportski osjećaj.

 • alt

  Dvodijelni 3,5-inčni TFT mjerni instrument

  Dvodijelni 3,5-inčni TFT zasloni pružaju intuitivne podatke jednostavne za čitanje koji vam omogućuju da se potpuno informirani usredotočite na vožnju. Dok lijevi zaslon prikazuje bitne operativne informacije kao što su brzina, broj okretaja u minuti, prijenos i način pomoći vozaču, desni zaslon sadrži sporedne podatke, uključujući mjerač okretaja, temperaturu te mjerač puta 1 i mjerač puta 2.

Tehnički podaci

AGREGAT    
Tip agregata   3 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   890 cm³
Promjer x hod   78.0 mm x 62.1 mm
Omjer kompresije   11.5 : 1
Maksimalna snaga   87.5 kW (119 KS) @ 10.000 okr/min
Maksimalan okretni moment   93 Nm (8.9 kg-m) @ 8.500 okr/min
Sustav podmazivanja   Mokri karter
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Tip spojke   Mokra, višelamelna
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   6 brzina
Završni prijenos   Lanac
ŠASIJA    
Okvir   Dijamant
Sustav prednjeg ovjesa   USD teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   130 mm
Kut prednje vilice   25º
Predtrag   108 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka (Link suspenzija)
Hod ovjesa straga   122 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 298 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 245 mm
Prednja guma   120/70ZR17M/C (58W)
Stražnja guma   180/55ZR17M/C (73W)
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.175 mm
Ukupna širina   885 mm
Ukupna visina   1.430 / 1.470 mm
Visina sjedala   810 / 825 mm
Međuosovinski razmak   1.500 mm
Minimalna udaljenost od tla   135 mm
Ukupna težina   213 kg
Kapacitet spremnika goriva   19 litara
Kapacitet spremnika ulja   3.4 litara

Izdvojeni proizvodi