TMAX Tech MAX 560 2024

16.849,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

Naporno radite. Čvrsto igrate. Vrijeme je vaša najvrjednija roba. Cijenite autentičan stil i dokazanu kvalitetu. Kada vidite što nudi najnoviji TMAX Tech MAX, to će vjerojatno biti jedna od najlakših i najpametnijih odluka koje ste u zadnje vrijeme donijeli.

Najprodavaniji europski sportski skuter značajno je unaprijeđen najboljim u klasi TFT zaslonom u boji dijagonale 7 inča koji se u potpunosti povezuje s pametnim telefonom – što vam omogućuje da ostanete u kontaktu tijekom svake vožnje. Garmin navigacija s cjelokupnom kartom* osigurava da stignete na odredište na vrijeme – a uz grijano sjedalo, grijane ručke, električni vjetrobran i tempomat možete uživati u udobnosti poslovne klase tijekom cijele godine. (* Za Garmin navigaciju s cjelokupnom kartom potreban je ugovor o pretplati za uslugu i ne nudi se u svim zemljama. Neke značajke navigacije nisu dostupne u svim zemljama, dostupnost provjerite u tvrtki Garmin.)

Najnoviji TMAX Tech MAX isporučuje se s potpuno novim kompaktnim oklopom, duljim sjedalom i pločama za noge koji vožnju čine još udobnijom. Agresivni novi prednji kraj i aerodinamična prednja krila pružaju izgled nadahnut supersportskim modelima, što model TMAX Tech MAX približava svijetu motocikala. Vrhunske komponente i vodeća u klasi završna obrada potvrđuju ono što ste vjerojatno već znali o ovom kultnom stroju.

Činjenica da je toliko vozača modela TMAX Tech MAX ponovno kupila najuspješniji sportski skuter u Europi mnogo govori o ovom vozilu iznimne učinkovitosti. Bilo da ste oduvijek obožavatelj modela MAX ili ste novi u marki, novi više sportski model dizajniran je za pružanje najuzbudljivije vožnje u klasi koja pruža pregršt zadovoljstva.

Kratki pregled

  • Novi povezani TFT zaslon, potpuna karta za navigaciju
  • Snažan agregat zapremnine 560 ccm koji udovoljava zahtjevima norme EURO5
  • Dinamični, novi sportski dizajn oklopa
  • Novi projektor glavnog svijetla, ugrađeni pokazivači smjera
  • Poboljšana ergonomija za vozača i putnika
  • Električno podesivi vjetrobran
  • Tempomat
  • Grijane ručke i sjedalo
  • Vrhunske specifikacije najbolje u klasi
  • Rukovanje Smart Key ključem
  • Lagano aluminijsko podvozje
  • Sofisticirana elektronička tehnologija upravljanja
  • Veliki prostor za pohranu
  • Središnja nogara sa zaključavanjem za zaštitu od krađe




Snažan agregat zapremnine 560 ccm

Snažan agregat zapremnine 560 ccm

Snažni agregat zapremnine 560 ccm jedinstvenog je i kompaktnog dizajna u kojem se koljenasto vratilo pod 360 stupnjeva upotrebljava s vodoravno suprotnim uzvratnim klipnim uravnoteživačem za iznimne sportske performanse zajedno s iznimno učinkovitim pogonskim sustavom CVT za izvanredno uglađeni rad. Kako biste povećali svoje uzbuđenje u vožnji, pažljivo dizajnirani sustavi usisa i ispuha proizvode dubok i čist „ugođeni” zvuk koji je osobito svojstven liniji TMAX Tech MAX!

Dinamični, sportski dizajn oklopa

Dinamični, sportski dizajn oklopa

Svojim energičnim aerodinamičnijim oklopom dizajn modela TMAX Tech MAX približava se svijetu supersportskih motocikala. Tanja dvostruka LED glavna svjetla i prednja krila s velikim usisima zraka te bočni pokrovi u obliku bumeranga više izgledaju kao TMAX Tech MAX no ikada prije – a lagani kotači kojima je kružnim postupkom stanjena stjenka naplataka i kovane aluminijske ručice upravljača naglašavaju vrhunska svojstva ovog sportskog skutera.

Projektori glavnih svjetala, ugrađeni pokazivači smjera

Projektori glavnih svjetala, ugrađeni pokazivači smjera

Jedan pogled na prednji kraj i znat ćete kako bi to mogao biti samo TMAX! Tanja dvostruka glavna svjetla s ugrađenim pokazivačima smjera daju agresivniji izgled, dok dizajn projektora s monofokusnom lećom stvara snažan snop. Kako bi se naglasio dinamični izgled ovog legendarnog sportskog skutera, tu je stražnje svjetlo dizajnirano u obliku slova T s integriranim pokazivačima smjera.

Poboljšana ergonomija za vozača i putnika

Poboljšana ergonomija za vozača i putnika

Za više sportsku vožnju s višom razinom udobnosti vozača i putnika, TMAX Tech MAX je opremljen duljim sjedalom i produženim pločama za noge, a naslon za leđa vozača može se pomaknuti naprijed/natrag za 30 mm. Uža konstrukcija modela TMAX Tech MAX omogućuje bolji doseg nogu do tla, a oblik kovanih aluminijskih ručki upravljača doprinosi nešto nagnutijem položaju prema naprijed za bolju povratnu informaciju.

Povezani TFT zaslon, potpuna karta za navigaciju

Povezani TFT zaslon, potpuna karta za navigaciju

Sofisticirani, povezani TFT zaslon u boji dijagonale 7 inča, kojim se upravlja jednostavnom upravljačkom palicom, ima odabir između tri stila zaslona. Putem Yamahine aplikacije MyRide možete pristupiti značajki MyRide – vezi koja omogućuje povezanost s vozilom i pruža pristup glazbi, vremenskoj prognozi, pozivima** i obavijestima vašeg pametnog telefona. Garmin navigacija s cjelokupnom kartom* olakšava svako putovanje – dok se tekst može prikazati kada je TMAX parkiran. (* Za Garmin navigaciju s cjelokupnom kartom potreban je ugovor o pretplati za uslugu i ne nudi se u svim zemljama. Neke značajke navigacije nisu dostupne u svim zemljama, dostupnost provjerite u tvrtki Garmin. ** Potrebne su slušalice povezane putem Bluetootha s modelom TMAX. Slušalice nisu uključene.)

Električno prilagodljivi vjetrobran

Električno prilagodljivi vjetrobran

Prilagodljivi vjetrobran ima središnji kanal za ulaz zraka koji doprinosi povećanju razine udobnosti smanjenjem pritiska na gornji dio tijela, osobito pri većim brzinama. Ovaj dizajn osigurava i bolju akustiku pri uporabi pametnog telefona povezanog s TFT zaslonom u boji dijagonale 7 inča, a vjetrobran modela TMAX Tech MAX može se električno prilagoditi s pomoću prekidača na upravljaču.

Tempomat

Tempomat

Tempomat je standardna značajka modela TMAX Tech MAX i omogućuje vam opuštanje na duljim vožnjama, a služi i kao koristan način za pridržavanje ograničenja brzine. Sustav radi u kombinaciji s Yamahinim elektronički kontroliranim gasom (YCC-T, engl. Yamaha Chip Controlled Throttle) koji se može odabrati pri brzinama od 50 km/h i više.

Grijane ručke i sjedalo

Grijane ručke i sjedalo

Ovaj vrhunski sportski skuter dizajniran je za vožnju i uživanje tijekom cijele godine, a njegov aerodinamični oklop i električno prilagodljivi zaslon pružaju izvrsnu zaštitu od vjetra i vremenskih uvjeta. Ekskluzivne značajke modela TMAX Tech MAX uključuju grijano sjedalo i grijane ručke koji pružaju dodatnu udobnost u hladnijim danima, što ga čini pravim strojem za vožnju 7 dana u tjednu.

Vrhunske specifikacije najbolje u klasi

Vrhunske specifikacije najbolje u klasi

TMAX Tech MAX ima najbolje specifikacije u klasi dizajnirane za vrhunsko iskustvo vožnje na svakom putovanju. Uz ekskluzivni električni vjetrobran, grijane ručke i sjedalo, tempomat, prilagodljivi stražnji ovjes i prekidače s pozadinskim osvjetljenjem, ovaj vrhunski najprodavaniji model ima i unutrašnjost vrhunske kvalitete, a dostupan je i u posebnim novim bojama Dark Magma i Tech Black.

Rukovanje Smart Key ključem

Rukovanje Smart Key ključem

Uporaba modela TMAX Tech MAX tako je praktična uz Smart Key u džepu – a glavni prekidač s 2 gumba jednostavniji je za uporabu no ikada prije. Ova tehnologija bez ključa omogućuje pokretanje motora, otključavanje sjedala te jednostavno i brzo otpuštanje središnje nogare – a možete čak i otključati elegantni, u ravnini ugrađeni čep za gorivo aerodinamičnog stila.

Lagano aluminijsko podvozje

Lagano aluminijsko podvozje

Kompaktno motociklističko podvozje modela TMAX Tech MAX od lijevanog je aluminija s konstrukcijom dvostrukog luka koja daje ogromnu snagu i malu težinu. Snažan agregat zapremnine 560 ccm postavljen je izravno u okvir kako bi se osigurala odlična centralizacija mase – a za više sportsko i preciznije rukovanje izmijenjene su postavke ovjesa. Iznimno lagani kotači kojima su kružnim postupkom stanjene stjenke naplataka kako bi se smanjila neovješena masa, opremljeni su razvijenim gumama Bridgestone.

Sofisticirana elektronička tehnologija upravljanja

Sofisticirana elektronička tehnologija upravljanja

TMAX Tech MAX opremljen je najsuvremenijim Yamahinim elektronički upravljanim gasom (YCC-T, engl. Yamaha Chip Controlled Throttle) kako bi se postigla najbolja razina upravljanja agregatom – a za poboljšani osjećaj i smanjenje težine ugrađen je elektronički senzor očitanja položaja gasa (APSG, engl. Accelerator Position Sensor Grip). Sustav kontrole proklizavanja pomaže pri sprječavanju proklizavanja stražnjeg kotača tijekom ubrzavanja na mokrim ili nestabilnim površinama – a značajka D-MODE omogućuje vam odabir uglađenih ili sportskih performansi agregata.

Veliki prostor za pohranu

Veliki prostor za pohranu

Uz jednostavan pristup bez ključa, u veliki prostor za pohranu ispod sjedala može staviti jednu integralnu kacigu kada ste parkirani – a kada ste u pokretu, to je idealan prostor otporan na vremenske uvjete za sigurno nošenje poslovne torbe, prijenosnog računala ili opreme za teretanu. Ima praktičnu automatsku unutarnju rasvjetu.

Središnja nogara sa zaključavanjem za zaštitu od krađe

Središnja nogara sa zaključavanjem za zaštitu od krađe

TMAX Tech MAX najpoželjniji je sportski skuter u Europi, a za dodatnu sigurnost i bezbrižnost opremljen je središnjom nogarom koja se može zaključati i sprječava da ga neovlaštena osoba pomakne. Kada ste spremni za vožnju, jednostavno upotrijebite Smart Key za elektroničko otpuštanje nogare.

AGREGAT    












Tip agregata

  Redna 2 cilindra, hlađenje tekućinom, 4 takta, DOHC, 4 ventila
Zapremina   562 cm³
Promjer x hod   70.0 mm x 73.0 mm
Omjer kompresije   10.9 : 1
Maksimalna snaga   35 kW @ 7.500 okr/min
Maksimalan okretni moment   55.7Nm @ 5.250 okr/min
Sustav podmazivanja   Suhi karter
Napajanje gorivom   Ubrizgavanje goriva
Sustav paljenja   TCI
Sustav pokretanja   Električno
Sustav prijenosa   V-remen, automatski
ŠASIJA    
Okvir   Aluminijski
Sustav prednjeg ovjesa   Teleskopske vilice
Hod ovjesa sprijeda   120 mm
Sustav stražnjeg ovjesa   Njihajuća ruka
Hod ovjesa straga   117 mm
Prednja kočnica   Dvostruki diskovi, Ø 267 mm
Stražnja kočnica   Jednostruki disk, Ø 282 mm
Prednja guma   120/70-15
Stražnja guma   160/60-15
DIMENZIJE    
Ukupna dužina   2.195 mm
Ukupna širina   780 mm
Ukupna visina   1.415 - 1.525 mm (podesivi vjetrobran)
Visina sjedala   800 mm
Međuosovinski razmak   1.575 mm
Minimalna udaljenost od tla   135 mm
Ukupna težina   220 kg
Kapacitet spremnika goriva   15.0 litara