X-MAX 125 2022

5.282,37 € 39.800,02 kn
Detalji Tehnički podaci

LINK NA DODATNU OPREMU:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

LINK NA KONFIGURATOR DODATNE OPREME:

https://www.yamaha-motor.eu/hr/hr/products/scooter...

U Yamahi smatramo kako putovanje na posao uvijek treba biti zabavno. X-MAX 125 izrađen je kako bi svako putovanje učinio zabavnijim pružajući idealno uravnotežena sportska, praktična i funkcionalna svojstva.

Neovisno o tome ulazite li u svijet skutera ili tražite sljedeći model, svidjet će vam se ono što ćete otkriti pažljivijim promatranjem. Model za 2022. ima novi Blue Core agregat od 125 cm3 koji udovoljava standardu EURO5. Također ima sustav Kretanja i zaustavljanja za daljnje poboljšanje ekonomičnosti potrošnje goriva. Ppokretanje bez ključa Smart Key za jednostavan nesmetan rad – a ispod sjedala je veliki odjeljak za spremanje.

Jedinstvena dvostruka prednja LED svjetla i dinamičan dizajn naglašavaju vrhunsku kvalitetu modela XMAX 125 – uz standardnu kontrolu proklizavanja i ABS koji vam osiguravaju kontrolu. Odaberite XMAX 125. Započnite s najboljim.

XMAX 125 je naše vrhunsko rješenje za svakodnevni prijevoz. Njegov snažan i ekonomičan 4 -taktni agregat od 125 ccm pruža snažne performanse uz niske troškove rada - a prednje vilice poput motocikla osiguravaju izuzetnu udobnost.

Kratki pregled

 • Snažan i ekonomičan agregat Blue Core sukladan s normom EURO5
 • Kompaktan oklop dizajna serije MAX s jednostavnom ergonomijom
 • Dvostruka prednja LED svjetla i LED stražnja svjetla
 • Paljenje bez ključa Smart Key
 • Sustav kontrole proklizavanja (TCS)
 • Motociklistička prednja vilica
 • Veliko osvijetljeno spremište za 2 integralne kacige
 • Prostrano dvostruko sjedalo s odvojenim naslonom za vozača
 • Alatom podesive ručke i vjetrobran s 2 položaja
 • Moderni instrumenti s velikim LCD zaslonom
 • Utičnica od 12 V u prednjem dijelu odjeljka za spremanje
 • Novi sustav promjenjivog razvoda ventila (VVA) za snažnije ubrzanje

 • alt

  Sportski, moderan i praktičan skuter od 125 ccm

  Svaki Yamaha XMAX skuter razvijen je korištenjem čiste i nerazrijeđene MAX DNA. Dakle, čim sjednete na svoj novi XMAX 125, iskusit ćete agilno upravljanje zajedno sa snažnim ubrzanjem, što ovaj sportski, stilski i praktičan sportski skuter čini brzim i učinkovitim prijevoznim sredstvom - i vaš ulazak u MAX obitelj.

 • alt

  Rukovanje bez ključa Smart Key

  Kada putujete na posao želite da svako putovanje bude jednostavno i bez opterećenja. Stoga smo XMAX 125 opremili sustavom pokretanja bez ključa Smart Key. Ako imate ključ uz sebe, bez fizičkog umetanja ključa možete otključati i pokrenuti skuter te pristupiti spremištu ispod sjedala.

 • alt

  Sustav kontrole protiv proklizavanja

  Na uobičajenom putovanju na posao možete naići na sve, od mokrih cesta do klizavih poklopaca kanalizacije i popločenih cesta – čak i na blato i prljavštinu u blizini gradilišta. Sustavu kontrole proklizavanja na modelu XMAX 125 pruža više kontrole nudeći grip na stražnjem kotaču na sklizavim površinama pa možete voziti s više sigurnosti.

 • alt

  Veliki prostor za pohranu ispod sjedala

  XMAX 125 ubraja se među najelegantnije skutere s najvišim sportskim karakteristikama u klasi – uz to je, zahvaljujući velikom prostoru za pohranu ispod sjedala, i jedan od najpraktičnijih! Jednostavno podignite sjedalo i možete spremiti 2 integralne kacige ili prijenosno računalo i dodatne stvari – a elegantna svjetiljka osvijetljava odjeljak i povećava praktičnost.

 • alt

  Cjelokupno LED osvjetljenje

  Jedan pogled na prednji dio modela XMAX 125 dovoljan je za zaključak da je izgled ovog sportskog skutera nadahnut našim skuterima visokih performansi iz serije MAX. Dvostruka uglata LED prednja svjetla emitiraju snažnu svjetlosnu zraku i smanjuju potrošnju energije – a prednja i stražnja pozicijska svjetla i LED stražnja svjetla olakšavaju uočavanje modela X-MAX 125.

 • alt

  Motociklistička prednja vilica

  Putujući autoputom ne možete uočiti rad ovjesa, no razliku koju čini motociklistička vilica na XMAX 125 zasigurno ćete osjetiti. Ima hod od 110 mm i upija neravnine za uglađeniju vožnju – također je oblikovana za najvišu udobnost i kontrolu tijekom kočenja i skretanja.

 • alt

  Odlična udobnost za vozača i suputnika

  Većina ljudi složit će se kako je XMAX 125 vrlo atraktivan skuter – no to ne znači da smo činili kompromise po putanju udobnosti. Provjerite luksuzno dvostruko sjedalo i uvjerit ćete se kako je ovaj sportski skuter za putovanja na posao atraktivan i udoban. Obilje prostora za noge omogućuje vam odabir vlastitog stila vožnje za svaku situaciju.

 • alt

  Dizajn i završna obrada vrhunske kvalitete

  Jedna od stvari koja skutere MAX čini tako posebnima jest kombiniranje napredne Yamahine tehnologije sa sportskim dizajnom i kompaktnim dimenzijama. To je prepoznatljiv stil serije MAX – uz vrhunsku kvalitetu koju možete pronaći u završnoj obradi – koji vas čini ponosnim kada vas uoče na skuteru XMAX 125.

Agregat

Tip agregata

4-takta, hlađenje tekućinom, SOHC

Zapremina

124cc

Provrt x hod

52,0 mm x 58,6 mm

Omjer kompresije

11,2 : 1

Maksimalna snaga

10,5 kW @ 8.750 okr/min

Maksimalan okretni moment

12,0 Nm @ 6.500 okr/min

Sustav podmazivanja

Mokri karter

Napajanje gorivom

Ubrizgavanje goriva

Sustav paljenja

TCI

Sustav pokretanja

Električno

Sustav prijenosa

Automatski s V-remenom

Fuel consumption

2,7 l/100km

CO2 emission

63 g/km

Šasija

Sustav ovjesa sprijeda

Teleskopske vilice

Hod ovjesa sprijeda

110 mm

Sustav ovjesa straga

Njihajuča ruka

Hod ovjesa straga

75 mm

Prednja kočnica

disk, Ø 267 mm

Stražnja kočnica

disk, Ø 245 mm

Prednja guma

120/70-15

Stražnja guma

140/70-14

Dimenzije

Ukupna dužina

2.185 mm

Ukupna širina

775 mm

Ukupna visina

1.415 mm (1,465mm with adjustable windscreen)

Visina sjedala

795 mm

Međuosovinski razmak

1.526 mm

Minimalna udaljenost od tla

130 mm

Ukupna težina

175 kg

Kapacitet spremnika goriva

13,0 Litara