X-MAX 125 2024

5.649,00 €
Detalji Tehnički podaci Dodatna opremaKonfigurator opreme

S više od 200.000 prodanih primjeraka XMAX 125 jedan je od najprodavanijih sportskih skutera u Europi. Lako je shvatiti zašto toliko ljudi odabiru Yamahin vrhunski skuter za kratka putovanja od 125 ccm. Uz privlačan spoj sportskih performansi, elegantnog dobrog izgleda, svakodnevne funkcionalnosti i jednostavnosti uporabe, pristupačni XMAX 125 idealan je odabir za vaše svakodnevno putovanje na posao.

S najnovijim modelom postoji još više razloga za odabir ovog Yamahinog sportskog skutera koji se može voziti s dozvolom B kategorije*. Njegovi inteligentni novi LCD instrumenti od 4,3 inča omogućuju povezivanje s pametnim telefonom nakon što preuzmete besplatnu aplikaciju MyRide – što olakšava ostanak u kontaktu pronalaženjem dolaznih poziva i poruka na nadzornoj ploči. (*Ograničenja se mogu primjenjivati ovisno o zemlji u skladu s mjerodavnim zakonima. Osim toga, Yamaha preporučuje svim vozačima da prođu tečaj osposobljavanja za vožnju motocikla prije vožnje nekog od vozila s dva ili tri kotača.) XMAX 125 također ima novi dizajn karoserije koji pruža dinamičan i prepoznatljiv novi izgled.

Uz futurističko LED prednje glavno svjetlo u obliku slova X i stilski izmijenjene bočne poklopce u obliku bumeranga novi sportski stil podignut je na višu razinu – a udobnost vožnje poboljšana je novim ergonomskim sjedalom koje omogućuje lakši pristup tlu. XMAX 125 razvijen je kako bi vam pružio vrhunski spoj suvremenog i dobrog izgleda, sportskih performansi i visokih razina funkcionalnosti. Dinamičnom, zakrivljenom karoserijom i LED glavnim svjetlom u obliku slova X, koji imaju privlačnost asortimana MAX više nego ikad, novi XMAX 125 podiže iskustvo vožnje na višu razinu.

Kratki pregled

LCD instrumenti od 4,3 inča

Spajanje s pametnim telefonom

Dinamičan dizajn karoserije

Radikalno glavno svjetlo u obliku slova X

Sjedalo novog oblika s jednostavnim pristupom

Visoko montirani prednji pokazivači smjera

Potpuno LED osvjetljenje

Agregat Blue Core od 125 ccm koji udovoljava standardu EURO5

Spremište za 2 integralne kacige

Sustav kontrole proklizavanja (TCS)

Paljenje bez ključa Smart Key

Prilagodljivi vjetrobran i ručke

LCD instrumenti od 4,3 inča

LCD instrumenti od 4,3 inča

XMAX 125 opremljen je elegantnom LCD instrumentnom pločom od 4,3 inča koja prikazuje stanje stroja i podatke o radu u jasnom i lako razumljivom formatu. Iznad središnjeg digitalnog brzinomjera nalazi se tahometar u obliku trake s ikonama za gorivo i temperaturu motora sa svake strane.

Spajanje s pametnim telefonom

Spajanje s pametnim telefonom

XMAX 125 sada je potpuno povezan i omogućuje vam da ostanete u vezi na svakoj vožnji. Jednostavno preuzmite besplatnu aplikaciju MyRide i uparite svoj pametni telefon sa sportskim skuterom, a LCD zaslon od 4,3 inča obavijestit će vas o pozivima, porukama i stanju baterije. Možete vidjeti i ogromnu količinu podataka uključujući prosječnu potrošnju goriva, pojedinosti putovanja, brzinu, vrijeme vožnje, kut nagiba i još mnogo toga.

Dinamičan dizajn karoserije

Dinamičan dizajn karoserije

XMAX 125 dolazi s dinamičnom i futurističkom karoserijom koja ima usko sažetu siluetu. Uglati prednji poklopac i restilizirani poklopci vilica naglašavaju čisti MAX DNK ovog sportskog skutera, a bočni poklopci 3D bumeranga koji uključuju izlaz topline motora naglašavaju impresivnu uličnu prisutnost ovog stroja.

Radikalno glavno svjetlo u obliku slova X

Radikalno glavno svjetlo u obliku slova X

Ovaj vrhunski sportski skuter ima prepoznatljiv prednji kraj s LED glavnim svjetlom u obliku naglašenog slova X i dizajn pozicijskog svjetla koji svima ispred vas daje do znanja da dolazi XMAX. Futuristički izgled pojačan je dvostrukim LED stražnjim svjetlima, koja tvore oblik slova X, s integriranim pokazivačima smjera koji savršeno odgovaraju dinamičnom dizajnu karoserije.

 Ergonomsko sjedalo za lakši pristup tlu

Ergonomsko sjedalo za lakši pristup tlu

XMAX 125 dizajniran je kako bi pružio najvišu razinu sportske i udobne vožnje u klasi. Dizajn sjedala osigurava povećani luksuz vožnje i poboljšanu ergonomiju te omogućuje lakše dosezanje nogu do tla.

Visoko montirani prednji pokazivači smjera

Visoko montirani prednji pokazivači smjera

Dinamična karoserija opremljena je visoko postavljenim LED prednjim pokazivačima smjera koji ne samo da izgledaju sjajno nego su također oblikovani tako da su jasno vidljivi drugim sudionicima u prometu kada se krećete u uvjetima gustog prometa.

Potpuno LED osvjetljenje

Potpuno LED osvjetljenje

Iznimna specifikacija modela XMAX 125 uključuje LED glavno svjetlo u obliku slova X i LED pozicijska svjetla, kao i dvostruka LED stražnja svjetla s integriranim stražnjim LED pokazivačima smjera koja naglašavaju njegov futuristički i dinamičan izgled.

Agregat Blue Core od 125 ccm

Agregat Blue Core od 125 ccm

Yamahina napredna tehnologija Blue Core maksimizira snagu uz smanjenu potrošnju goriva. XMAX 125 ima ekonomični jednocilindrični, tekućinom hlađeni, 4-taktni agregat od 125 ccm pruža uzbudljive performanse za brza i učinkovita dnevna putovanja zajedno s obiljem zabave tijekom vikenda!

Spremište za dvije integralne kacige

Spremište za dvije integralne kacige

U prostrani pretinac ispod sjedala možete smjestiti dvije integralne kacige* kada se parkirate – a kada ste u pokretu ovaj je prostor idealan za nošenje svega, od opreme za teretanu i osobnih stvari do namirnica ili obroka koji nosite sa sobom. (*Ovisno o modelu kacige.)

Sustav kontrole protiv proklizavanja (engl. Traction control system, TCS)

Sustav kontrole protiv proklizavanja (engl. Traction control system, TCS)

Kontrola proklizavanja standardna je oprema modela XMAX 125 i dizajnirana je za ulijevanje većeg osjećaja povjerenja kada se vozite na mokrim ili skliskim površinama. Sofisticirana elektronika odmah intervenira kako bi smanjila pogonsku silu na stražnjem kotaču ako se otkrije bilo kakva tendencija proklizavanja, što svaku vožnju čini ugodnijom.

Paljenje bez ključa s pomoću sustava Smart Key

Paljenje bez ključa s pomoću sustava Smart Key

Yamahino paljenje bez ključa Smart Key čini svako putovanje jednostavnijim i praktičnijim. Samo pripazite da sa sobom nosite pametni ključ kako biste mogli otključati i pokrenuti model XMAX 125 – i bez ključa pristupiti odjeljcima za gorivo i pohranu. Također možete locirati svoj skuter na prometnom parkiralištu pritiskom gumba na daljinskom upravljaču.

Prilagodljivi vjetrobran i ručke

Prilagodljivi vjetrobran i ručke

XMAX 125 jednostavno je prilagoditi različitim stilovima vožnje i fiziologijama. Vjetrobran se može prilagoditi u dva položaja po visini, a upravljač se može pomicati prema osobnim željama. Uz prostrane ploče za oslanjanje nogu i preoblikovano sjedalo lako je pronaći idealan položaj za vožnju.


Tehničke specifikacije

Specifikacije (PDF)
  • Agregat
    Tip agregata
    4-takta, Hlađenje tekućinom, SOHC, 4-ventila, EURO5, Jednocilindričan
    Zapremina
    125 ccm
    Provrt x hod
    52,0 × 58,7 mm
    Omjer kompresije
    11.2:1
    Maksimalna snaga
    9,0 kW pri 8000 o/min
    Maksimalan okretni moment
    11,2 Nm pri 6000 o/min
    Sustav podmazivanja
    Mokri karter
    Napajanje gorivom
    Ubrizgavanje goriva
    Sustav paljenja
    TCI
    Sustav pokretanja
    Električno
    Sustav prijenosa
    Automatski s V-remenom
    Fuel consumption
    Sustav Start & Stop uključen: 2,3 l / 100 km, Start & Stop sustav isključen: 2,4 l / 100 km
    CO2 emission
    Sustav Start & Stop uključen: 54 g/km, Start & Stop sustav isključen: 56 g/km
  • Šasija
    Sustav ovjesa sprijeda
    Teleskopske vilice
    Hod ovjesa sprijeda
    110 mm
    Sustav ovjesa straga
    Njihajuča ruka
    Hod ovjesa straga
    90 mm
    Prednja kočnica
    Hidraulični jednostruki disk, Ø 267 mm
    Stražnja kočnica
    Hidraulični jednostruki disk, Ø 245 mm (ABS)
    Prednja guma
    120/70-15
    Stražnja guma
    140/70-14
  • Dimenzije
    Ukupna dužina
    2180 mm
    Ukupna širina
    795 mm
    Ukupna visina
    1410 mm – 1460 mm (prilagodljiv vjetrobran)
    Visina sjedala
    800 mm
    Međuosovinski razmak
    1570 mm
    Minimalna udaljenost od tla
    140 mm
    Ukupna težina
    167 kg
    Kapacitet spremnika goriva
    13,2 l